Arama sonuçları: *

• Users: Hymuss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hymuss

Iphone 15 256gb mi 16 128gb mi

15 64k 16 74k
  2. Hymuss

Iphone 17e mi Yoksa Iphone 15 256 GB ?

sadece bana bu 2 model arasından söyleyin iphone 15 256gb 64k 17e ise 75k
  3. Hymuss

Bana Yardımcı Olun Telefon Almam Lazım

beyler hanımefendiler bana yardımcı olun iphone 16 alıcaktım 64k ya bi zam yedi 80 k oldu onu silin bende şuan 50-60 civarı bi para var iphone 15 mi alayım yoksa başka modellermi alayım s25 alıyım diyorum 43 e ama gönlüm iphone 15 de bi kere heves ettik beya ve 2. el satarken piyasa durumu fln...
  4. Hymuss

Samsung S25 Vs S26fe Hangisi Alınır

hangi telefon daha iyidir s26 fe yi beklemem gerekişrmi
  5. Hymuss

S25 Vs S25fe Hangisi Alınır

s25 i sıfır bulamadım bulan atabilirse sevinirim ama internetten almiyacağım gidip alıcam ve hangi telefon daha iyidir öyle 4-5 bin tl nin lafını yapmam adam akıllı bi telefon olsun
  6. Hymuss

Samsung S25 Fe Vs Xiaomi 17t

bu 2 babadan hangisi alınır uzun ömürlülük yapay zeka destekli ve f p olarak değerlendirelim
  7. Hymuss

Iphone 16 Şuan Alınır mı?

bütçem 1 ay sonra tam iphone 16 ya denk olucak şuan 67k 16 12. sınıfa gidiyorum staja başliyacam iphone 16 mı alıyım 15 mi uzun ömürlü ve teknolojisi çok olsun istiyorum
  8. Hymuss

Iphone 16 İçin Kılıf Satan Yerler

1000 tl den alt bir seviyede olan sağlam kılıf satan bir yer varmı şeffaf kılıfları varsa sararma yapmayan kısaca fp
  9. Hymuss

Iphone 16 Orginal Kılıf Alınır mı?

yan sanayimi 300 500 tl lik yoksa orginal kılıfmı
  10. Hymuss

Iphone 16 Hangi Renk Alınmalı?

lacivertmi siyahmı beyazmı bu 3 rengi çizilirse hangisinde daha az belli olur ısınma olarak hepsi ısınıyor ama güneş enerjisini hangisi daha az çeker hangisine daha fazla kılıf uydururum gibi durumlara göre kendi tercihleriniz nelerdir?
  11. Hymuss

Bimden iPhone 16 Alınır mı ?

ortalama 63k olan iphone 16 bimde 60k alınır mı? neden 3k fark var
  12. Hymuss

Iphone 16 Alınır mı ?

ben 2 ay çalışacağım sizce iphone 15 mi alayım 17e mi yoksa biraz daha bekleyip yada ailemden destek isteyip 16 mı almalıyım ?
  13. Hymuss

Bir Asgari Ücret Fiyatına Alınabilecek En Mantıklı Telefonu Önerir Misiniz?

dediğim gibi oyun fotoğraf 2. el piyasası uzun ömürlü kullanım yazılıkm güçllüğü gibi özelliklere ve asgari ücret fiyatına telefon önerisi
  14. Hymuss

Iphone 17e mi Poco F8 Ultramı Xiaomi 17t Pro Mu?

bu telefonlardan hangisin almalıyım bütçek hepsine yetiyor ama ben telefon aldımmı 8 sene rahat kasmadan donmadan kullanmak istiyorum pes pubg vs oynarım arada fotoğraf çekerim bana konfor versin yeter sattımmıda çok düşük fiyatı olmasın önerebileceğiniz bnaşka telefon varsa yazarsanız sevinirim...
  15. Hymuss

Iphone 15 mi 16e mi 17e mi

bütcem bunlara yetiyor hangisi sizce ve neden almalıyım
  16. Hymuss

Iphone 15 Vs iPhone 15 Pro

15 düzmü alayım sıfır yoksa 2ç el 15 promu fikirlerinizi alabilirmiyim ve nerelerden almalıyım 2. el yada sıfır çocuğu yer 2. elleri çok dandik diye duydum yenilenmiş hiç güvenmiyorum farklı parçalar koyyularmış örnek 15 e 11 parçası gibi neyse fikirlerinizi alabilirmiyim iyi günler
  17. Hymuss

Sorumlu Geçme Kalmaa

ben güncel olarak 11. sınıfa gidiyorum 1 dersten kalırsam 12 ye geçtiğim zaman sorumluluk sınavına giremiyim yoksa girmezmiyim ve hangi derslerden kalırsam sorumluluk sınavına girerim 1 ders olsa dahi chatgpt ye soruyorum öyle bişey yok diyo bazı yerler var diyo kafam karıştı geçme kalma...
  18. Hymuss

Hangi Skini Alayım Cs 2

afrodit eskmişmi alayım yoksa uçan turna eskimişmi hangisi daha mantıklı olur 2-3 ay sonra hangisi artar afrodit cephanelikte şuan fiyatı düşük fabrikadan yeni çıkmışı 900 dolar afrodititn uçan turnanın 130 dolar bana göre cephanelik bitince afroditin fiyatı uçar ama görünüş olarakta uçan turna...
  19. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

selam herkese 11. sınıfa gidiyorum bilgisayardan hemen hemen anlıyorum bilişim okuyorum lc waikikide bilgi işlemci olma gibi bi şansım var cv dede sağlam durur gibime geliyor büyük şirket oldğu için ilerde maaş konusu ne olur stajda iyi öğrenebilirmiyim genel merkez binasında staj görücem...
  20. Hymuss

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

hangi skin daha mantıklı ilerde artma ihtimaline görede ak mi awp mi biri kırmızılı biri morlu ak 28 dolar awp 23 dolar
Geri