Arama sonuçları: *

• Users: Hymuss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

hangi skin daha mantıklı ilerde artma ihtimaline görede ak mi awp mi biri kırmızılı biri morlu ak 28 dolar awp 23 dolar
  2. H

Cs 2 de 20-25 dolar arası skin öneri

haftalık droptan düşmeyecek skin önerisi varmı awp önceliktir haftalık dropta olmasın yeter şuanki skinim awp yeşil enerji görevde kullanılmış
  3. H

Cs skinsmonkey güvenilir mi??

bi skinim var takas etmek istiyorum güvenilir mi? site ve steam hesabıma çekebilirmiyim
  4. H

Cs2 de Skin Aldım İçinde Video Var

skin aldım envanterde üstüne tıklayınca önemli anları izle diyor bi e spor maçı kesiti var değerlimi?
  5. H

20-25 Dolar Arası Cs2 Skin Önerisi Lazım?

güzel bi skin önerir misiniz?
  6. H

Cs 2 skin önerir misiniz?

20 dolarlık yeşil enerji awp var görevde kullanılmış extra 5 dolar flnda gelecek güzel bi skin öneriniz varmı ak yada awp ilerde değerlenebilecek fln şimdiden teşekkürler
  7. H

PC'ye 2. Monitörü Nasıl Takabilirim?

Bir adet HDMI kablo var tek nasıl PC ne 2. Monitörü takarım kabloları kayıp en uyguna fotoğraf yükeleyemiyorum neden bilmiyorum mavi VGA var mo itörde ve güç kablosu var 3 çizgili çizgileri ince uzun olandan eski monitör
  8. H

Bu vida atıyor yardım edin

Anakart o çıkartmam lazım ama vida atıyor arkasındaki yerde dönüyor yardım
  9. H

Yaz tatilinde çalışıcam hangi telefonu alayım

ilerde bilgi işlemci olucam iphone 15 düz modelini almayı düşünüyorum 256 gb 54-56 bine sizce değermi başka modelllerde işimi görürmü ve sağlam bana sıkıntı çıkartmiyacak kaliteli düştümü zor kırılan kamera vs bu özellikler benim için önemli telefonda öyle aşırı bi oyun oynamıyorum genelde pc de...
  10. H

Mousepad içine göçtü

ulugamesden hybrid mouse pad aldım video izliyodum dalgınlığıma gelmiş dirseğimle baskı yapmışım baskı olan yer içe göçmüş geçmiyor ne yapmam lazım
  11. H

Bu lekeleri nasıl temizlerim

Mouseyi tuttuğum yerlerde böyle siyahlıklar var ve 4-5 gündür kullanıyorum yeni yani nasıl temizlerim
  12. H

Atk dragonfly a9 pro takılma sorunu

atk dragonfly a9 pro aldım bugün elime ulaştı voyundayken takılma oluyor 4k hz de kullanıyorum fakat gene aynı sorun doungle uzak mesafede değil 1 metre var yok arasında şarjıda var bilen birisi yardımcı olursa sevinirim mouse ayarında uzak mesafe gibi bi ayar vardı doungle uzakta olsa bile...
  13. H

3 bin e kadar mouse öneri

2900 e kadar bütçem var bana uzun ömürlü 8k hz kaliteli mouse önerir misiniz? kesinlikl kablosuz olsun atk dragonfly a9 pro alcaktım stok yoktu bi üstünün de beyazının stoğu bitmiş başka önerir misiniz? pençe tutuşu tutuyorum mouseyi
  14. H

Sizce hangi mouseyi almalıyım

atk dragonfly a9 pro 2200 tl benimde o kadar bütcem var valorant gibi fps oyunları oynuyorum uzun yıllar gitmesini istiyorum ve sağlam mouse istiyorum bana al yada şu mouse daha iyi şunuda alabilrsin derseniz sevinirim iyi akşamlar
  15. H

Hangi kablosuz mouse alayım

1500 civarı bütcem var vxe r1 mi attack shark x11 mi hangisini alayım yada extra öneriniz varmı fps oyunları için uzun ömürlü ve dayanıklı olsun
  16. H

Havit Gamenote H2002p kulaklık ped tavsiye

bu sıcak havalarda çok terletiyor deri pedleri ve soyulmaya başladı 6 aydır kullanmama rağmen bana havit gamenote H2002p ye uygun deri olmayan kulaklık pedi önerir misiniz? uygun olursa iyi olur [H3 id=''][/H3]
  17. H

Fc 25 de çıkardığım oyuncu gelmedi

oyuncu almıştım dün aynısı bugün çıktı kopya çekilde bende hazır çıkmışken kadrodakini satıyım dedim sattım fakat o çıkan oyuncu gelmemiş kadroma nasıl bulucam?
  18. H

Pc için hangisi daha iyi

ps 4 kolumu xbox kolumu almanyadan gelicek ama ps ve xboxum yok pc ye bağlıyacam fc25 için bazende başka oyunlar oynarım ama genel olarak fc 25 için hangisi?
  19. H

Pc böyle kalıyor yardım

Pc böyle kalıyor ctrl şhift alt b yapıncada gitmiyor pc yi yeni aldık win olmadığından olabilirmi?
  20. H

Instagram aktiflik durumunu nasıl açarım

şu anda aktif i nasıl açarım haraket durumunu açıyorum diğer insanalrınkini görüyorum fakat kendiminkini göremiyorum arkadaşlarımada soruyorum onlarda sende gözükmüyor diyor napıcam?
Geri