Arama sonuçları: *

• Users: Hymuss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Hymuss

Iphone 15 mi 16e mi 17e mi

bütcem bunlara yetiyor hangisi sizce ve neden almalıyım
  2. Hymuss

Iphone 15 Vs iPhone 15 Pro

15 düzmü alayım sıfır yoksa 2ç el 15 promu fikirlerinizi alabilirmiyim ve nerelerden almalıyım 2. el yada sıfır çocuğu yer 2. elleri çok dandik diye duydum yenilenmiş hiç güvenmiyorum farklı parçalar koyyularmış örnek 15 e 11 parçası gibi neyse fikirlerinizi alabilirmiyim iyi günler
  3. Hymuss

Sorumlu Geçme Kalmaa

ben güncel olarak 11. sınıfa gidiyorum 1 dersten kalırsam 12 ye geçtiğim zaman sorumluluk sınavına giremiyim yoksa girmezmiyim ve hangi derslerden kalırsam sorumluluk sınavına girerim 1 ders olsa dahi chatgpt ye soruyorum öyle bişey yok diyo bazı yerler var diyo kafam karıştı geçme kalma...
  4. Hymuss

Hangi Skini Alayım Cs 2

afrodit eskmişmi alayım yoksa uçan turna eskimişmi hangisi daha mantıklı olur 2-3 ay sonra hangisi artar afrodit cephanelikte şuan fiyatı düşük fabrikadan yeni çıkmışı 900 dolar afrodititn uçan turnanın 130 dolar bana göre cephanelik bitince afroditin fiyatı uçar ama görünüş olarakta uçan turna...
  5. Hymuss

Lc Waikiki Bilgi İşlemci

selam herkese 11. sınıfa gidiyorum bilgisayardan hemen hemen anlıyorum bilişim okuyorum lc waikikide bilgi işlemci olma gibi bi şansım var cv dede sağlam durur gibime geliyor büyük şirket oldğu için ilerde maaş konusu ne olur stajda iyi öğrenebilirmiyim genel merkez binasında staj görücem...
  6. Hymuss

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

hangi skin daha mantıklı ilerde artma ihtimaline görede ak mi awp mi biri kırmızılı biri morlu ak 28 dolar awp 23 dolar
  7. Hymuss

Cs 2 de 20-25 dolar arası skin öneri

haftalık droptan düşmeyecek skin önerisi varmı awp önceliktir haftalık dropta olmasın yeter şuanki skinim awp yeşil enerji görevde kullanılmış
  8. Hymuss

Cs skinsmonkey güvenilir mi??

bi skinim var takas etmek istiyorum güvenilir mi? site ve steam hesabıma çekebilirmiyim
  9. Hymuss

Cs2 de Skin Aldım İçinde Video Var

skin aldım envanterde üstüne tıklayınca önemli anları izle diyor bi e spor maçı kesiti var değerlimi?
  10. Hymuss

20-25 Dolar Arası Cs2 Skin Önerisi Lazım?

güzel bi skin önerir misiniz?
  11. Hymuss

Cs 2 skin önerir misiniz?

20 dolarlık yeşil enerji awp var görevde kullanılmış extra 5 dolar flnda gelecek güzel bi skin öneriniz varmı ak yada awp ilerde değerlenebilecek fln şimdiden teşekkürler
  12. Hymuss

PC'ye 2. Monitörü Nasıl Takabilirim?

Bir adet HDMI kablo var tek nasıl PC ne 2. Monitörü takarım kabloları kayıp en uyguna fotoğraf yükeleyemiyorum neden bilmiyorum mavi VGA var mo itörde ve güç kablosu var 3 çizgili çizgileri ince uzun olandan eski monitör
  13. Hymuss

Bu vida atıyor yardım edin

Anakart o çıkartmam lazım ama vida atıyor arkasındaki yerde dönüyor yardım
  14. Hymuss

Yaz tatilinde çalışıcam hangi telefonu alayım

ilerde bilgi işlemci olucam iphone 15 düz modelini almayı düşünüyorum 256 gb 54-56 bine sizce değermi başka modelllerde işimi görürmü ve sağlam bana sıkıntı çıkartmiyacak kaliteli düştümü zor kırılan kamera vs bu özellikler benim için önemli telefonda öyle aşırı bi oyun oynamıyorum genelde pc de...
  15. Hymuss

Mousepad içine göçtü

ulugamesden hybrid mouse pad aldım video izliyodum dalgınlığıma gelmiş dirseğimle baskı yapmışım baskı olan yer içe göçmüş geçmiyor ne yapmam lazım
  16. Hymuss

Bu lekeleri nasıl temizlerim

Mouseyi tuttuğum yerlerde böyle siyahlıklar var ve 4-5 gündür kullanıyorum yeni yani nasıl temizlerim
  17. Hymuss

Atk dragonfly a9 pro takılma sorunu

atk dragonfly a9 pro aldım bugün elime ulaştı voyundayken takılma oluyor 4k hz de kullanıyorum fakat gene aynı sorun doungle uzak mesafede değil 1 metre var yok arasında şarjıda var bilen birisi yardımcı olursa sevinirim mouse ayarında uzak mesafe gibi bi ayar vardı doungle uzakta olsa bile...
  18. Hymuss

3 bin e kadar mouse öneri

2900 e kadar bütçem var bana uzun ömürlü 8k hz kaliteli mouse önerir misiniz? kesinlikl kablosuz olsun atk dragonfly a9 pro alcaktım stok yoktu bi üstünün de beyazının stoğu bitmiş başka önerir misiniz? pençe tutuşu tutuyorum mouseyi
  19. Hymuss

Sizce hangi mouseyi almalıyım

atk dragonfly a9 pro 2200 tl benimde o kadar bütcem var valorant gibi fps oyunları oynuyorum uzun yıllar gitmesini istiyorum ve sağlam mouse istiyorum bana al yada şu mouse daha iyi şunuda alabilrsin derseniz sevinirim iyi akşamlar
  20. Hymuss

Hangi kablosuz mouse alayım

1500 civarı bütcem var vxe r1 mi attack shark x11 mi hangisini alayım yada extra öneriniz varmı fps oyunları için uzun ömürlü ve dayanıklı olsun
Geri