Iphone 15 mi 16e mi 17e mi

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
16
bütcem bunlara yetiyor hangisi sizce ve neden almalıyım

Kamera ekran için 15, pil, güncelleme, uzun ömür, yapay zeka için 17e.

Sadece güncelleme açısından düşünüyorsan E serilerine bakabilirsin ama bence tek kameralı olması eksi, yeni nesil cihazlar olsa da, güncelleme alacak olsa da bence E serisi pek alınabilecek cihazlar değil, anca kamerayla ekranla teknoloji ile pek işi olmayan fazla para vermek istemeyen ama güncel cihaz olmasını isteyen kişilere hitap ediyor bence.

15 de bence biraz eski kaldı artık, 120hz olayını önemsemiyorsan ve uyguna bulabilirsen 16 alabilirsin güncellik ve yapay zeka kısmını desteklemesi açısından iyi ilk çıktığında almıştım 1.5 - 2 sene kullandım kullandığım süre boyunca gayet memnundum

ama 120hz ekranlı bir cihaz kullanınca o 60hz olması çok göze batıyor menü geçişleri çamur gibi geliyor.

Sadece güncelleme açısından düşünüyorsan E serilerine bakabilirsin ama bence tek kameralı olması eksi, yeni nesil cihazlar olsa da, güncelleme alacak olsa da bence E serisi pek alınabilecek cihazlar değil, anca kamerayla ekranla teknoloji ile pek işi olmayan fazla para vermek istemeyen ama güncel cihaz olmasını isteyen kişilere hitap ediyor bence.

15 de bence biraz eski kaldı artık, 120hz olayını önemsemiyorsan ve uyguna bulabilirsen 16 alabilirsin güncellik ve yapay zeka kısmını desteklemesi açısından iyi ilk çıktığında almıştım 1.5 - 2 sene kullandım kullandığım süre boyunca gayet memnundum

ama 120hz ekranlı bir cihaz kullanınca o 60hz olması çok göze batıyor menü geçişleri çamur gibi geliyor.
o kadar bütcem yok

17e alınmaz bence, 40k ya 16e çok temiz seçenek

bütcem bunlara yetiyor hangisi sizce ve neden almalıyım
15 almalısın tek dezavantajı pili biraz zayıf diğerlerinden ama yine kötü değil, kamerası çok daha iyi ekranı kaliteli ülkede büyük çoğunluğun kullandığı piyasası olan bir cihaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamera ekran için 15, pil, güncelleme, uzun ömür, yapay zeka için 17e.
Yapay zeka öldü çoktan, 17 Prosu olmayana desteği kesecekler daha adam akıllı bir şey gelmeden.

15in arka kamerası ikisindende iyi. Ama batarya konusunda 15 ikisinden de geride ve yapay zeka güncellemesi almayacak. İos 27 ile yeni ai güncellemeri geldi bundan sonra 15vs alınmaz kanaatimce. 15in dinamik ada ve kamera dışında bi esprisi yok. 16e de 128 alma derim 256lığa çıkarsan az daha koyup 17e almak daha mantıklı olacaktır. İşlemci dışında pek bi önemli fark yok aralarında

Yapay zeka öldü çoktan, 17 Prosu olmayana desteği kesecekler daha adam akıllı bir şey gelmeden.
Seneyede 17 Pro'yu öldürürler, bu mantıkla hiçbir cihazı almayalım.

Geri