Evet.ben oyun oynuyorum günlük işlerimi yapıyorum birazda kamerası iyi olsun diyorum 17e mi almalıyım?
15 sakın alma 1 yıl kullandım 0 oyun oynayan biriyim öyle günlük kullanıyordum aşırı derecede hızlı pil sağlığı düşüyor ve çok ısınıyorbütcem bunlara yetiyor hangisi sizce ve neden almalıyım
o kadar bütcem yokSadece güncelleme açısından düşünüyorsan E serilerine bakabilirsin ama bence tek kameralı olması eksi, yeni nesil cihazlar olsa da, güncelleme alacak olsa da bence E serisi pek alınabilecek cihazlar değil, anca kamerayla ekranla teknoloji ile pek işi olmayan fazla para vermek istemeyen ama güncel cihaz olmasını isteyen kişilere hitap ediyor bence.
15 de bence biraz eski kaldı artık, 120hz olayını önemsemiyorsan ve uyguna bulabilirsen 16 alabilirsin güncellik ve yapay zeka kısmını desteklemesi açısından iyi ilk çıktığında almıştım 1.5 - 2 sene kullandım kullandığım süre boyunca gayet memnundum
ama 120hz ekranlı bir cihaz kullanınca o 60hz olması çok göze batıyor menü geçişleri çamur gibi geliyor.
15 almalısın tek dezavantajı pili biraz zayıf diğerlerinden ama yine kötü değil, kamerası çok daha iyi ekranı kaliteli ülkede büyük çoğunluğun kullandığı piyasası olan bir cihaz.bütcem bunlara yetiyor hangisi sizce ve neden almalıyım
Yapay zeka öldü çoktan, 17 Prosu olmayana desteği kesecekler daha adam akıllı bir şey gelmeden.Kamera ekran için 15, pil, güncelleme, uzun ömür, yapay zeka için 17e.
Bütce azsa tek seçenek E serileri ve 15’se ben olsam 15 alırdım.o kadar bütcem yok
Seneyede 17 Pro'yu öldürürler, bu mantıkla hiçbir cihazı almayalım.Yapay zeka öldü çoktan, 17 Prosu olmayana desteği kesecekler daha adam akıllı bir şey gelmeden.