Arama sonuçları: *

• Users: Eror404
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Microsoft Hesabıma Farklı Konumdan Giriş Yapıldı

Sabah kalktıgımda haberimin olmadıgı konumu ile uzaktan yakından alakası olmadığım bir microsoft giriş maili geldi suan microsoft için 2li dogrulamayı açtım mail için de Microsoft şifresini değiştirdim ve coğu şeyi kontrol ettim sizce daha problem olur mu başka öneriniz varmı ? Ve ben yaklasık...
  2. E

Dlls5 Karşılığı AMD De Varmı ?

Merakımdan soruyorum dlls 5in ai ile görüntü oluşturma özelliği amd de bir karşılığı varmı yada sizce gelir mi ?
  3. E

2.El Gaming Laptop Öneri

Aklımda 4060 gibi w değeri yüksek bir oyuncu laptopu almak vardı bizim bir arkadaşıma alacağız ama 3070ti daha mı mantıklı olur sizce saf kas güçte 4060lı kfg li bir cihaz düşünüyordum aslında ama 3000seriside eskidi aslında ama bilmiyorum saf kas gücü daha sağlam yada aynı paralara şuan 4 ilan...
  4. E

37500tl 2.El Gaming Laptop

Selam arkadaşlar, Bir arkadaşım için 2. el, mümkünse garantisi devam eden bir gaming laptop bakıyoruz. Bütçemiz maksimum 37.500 TL civarında, çok fazla üzerine çıkmak istemiyoruz. Önceliğimiz oyun performansı olduğu için özellikle RTX 4060 veya bütçeye uygun bir RTX 5060 ekran kartlı modellere...
  5. E

Gigabyte X870 Wifi 6 Anakart Gerçekten O Kadar Kötü Mü ?

Kendi hazır sistemimi yaklaşık 2 ay önce aldım anakart yükseltmesi yaptım en iyi secenek bu idi diğer secenekleri soracak olursanız b650 sapphire ve biostar anakartlar vardı hiç almayı düşünmedim açıkçası aslında biraz da x serisi olduğuna aldandım ama biraz hata yaptım anakarttan falan gayet...
  6. E

iPhone 16 Pil Sağlığı Normal mi

Yaklaşık telefonu alalı 1 sene oluyor 2025 agustos da aldım sıfır kutudan çıkardım çok fazla takılmıyorum sarja şu zaman takım falan diye istediğim zaman takıp istediğim zaman çıkarıyorum 301 devir de %95 sağlık normalmidir ?
  7. E

Moza R3 Uyumlu Ucuz Vites

Masam biraz kalın ondan dolayı her vites olmuyor Moza R3 uyumlu ucuz bir vites arayışındayım önerileriniz nelerdir? Şahsen kendim bu vitesi almayı düşünüyorum https://shbd.io/s/MDejbRlC satıcı ile konuştuğumda istediğiniz ölçüye göre masa kalınlıgına göre ayarlayabileceklerini söylediler ne...
  8. E

19000 Bin TL 2.El Moza R3 Mantıklı mı ?

Arkadaşlar selam, Bir süredir Logitech G29’dan sonra daha üst seviye bir direksiyon setine geçmeyi düşünüyorum. İlk başta **PXN WD4 ve WD6** modellerine yönelmiştim. Hem fiyat olarak daha ulaşılabilir olmaları hem de Direct Drive tarafına giriş için mantıklı görünmeleri nedeniyle ilgimi...
  9. E

Direct Drive'a Uygun Fiyatlı Geçiş: G29'dan Pxn V10 Pro'ya Değer mi?

Arkadaşlar selam, kısa ve net şekilde fikir almak istiyorum. Şu an Logitech G29 kullanıyorum ve artık Direct Drive bir sete geçmeyi düşünüyorum. G29'dan genel olarak memnunum, özellikle pedalları ve hissiyatı bana kötü gelmiyor. Ayrıca ETS ve Assetto Corsa oynadığım için ekstra vites kullanıyor...
  10. E

20 Bin TL Civarına En Mantıklı 2.El Direksiyon Seti

Selam arkadaşlar, Yaklaşık 20.000 TL bütçem var. Şu an Logitech G29 kullanıyorum ve en büyük rahatsız olduğum konu dişli sistemi. Özellikle ETS2 gibi oyunlarda toprak yolda giderken dişlileri direksiyonda hissetmek artık canımı sıkıyor. Bu yüzden Direct Drive bir sete geçmek istiyorum. Bütçem...
  11. E

Ceramical Ms2 + Logitech G29 Kelepçe Sorunu !

Yakın zamanda Ceramical MS2 (70x160 cm) çalışma masasını satın aldım. Genel olarak masadan oldukça memnunum; sağlam duruyor, sallanma veya esneme hissetmedim. Ancak bir problemle karşılaştım. Direksiyonum Logitech G29 ve bu masanın ön kısmındaki metal profil nedeniyle G29'un orijinal kelepçesi...
  12. E

Ceramical Ms2 70x160 Kullananlar, Uzun Vadede Masa Sağlam mı?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1-2 saattir Ceramical MS2 70x160 çalışma masasını kullanıyorum. İlk izlenim olarak gerçekten hoşuma gitti. Kurulumdan sonra herhangi bir eğilme, bükülme, çatırdama veya sallanma gibi bir durumla karşılaşmadım. Masanın üzerinde şu an: Cooler Master Elite 600 kasa...
  13. E

Trendyol Sipariş Adresini Değiştirince Teslim Süresi Uzar mı

Trendyoldan sipariş ettiğim masayı evimde kimse bulunmadıgından dolayı iş yerine sipariş vermeyi düşünüyorum sipariş adresini değiştirsem acaba sipariş süresi değişir mi 8 gündür kargo bekliyorum halen daha kargoya verilmedi tahmini kargoya verlime zamanı yarın gözüküyor zaten cok uzak değil...
  14. E

Pxn V10 Pro Vs Logitech G29

Selam arkadaşlar, Yaklaşık 1 yıldır Logitech G29 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. En çok ETS 2 ve Assetto Corsa oynuyorum. Özellikle son zamanlarda Assetto Corsa'ya bayağı sardım. Aklımda G29'u satıp, üzerine en fazla 500-1.000 TL ekleyerek temiz ikinci el bir PXN V10 Pro DD almak var...
  15. E

Radeon 9070xt Format Sonrası Problemler

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık birkaç gündür yeni aldıgım hazır sistemde yaşadığım sorunlarla ilgili araştırma yapıyorum. Birçok forumdaki tavsiyeleri uygulamaya çalıştım fakat bugün yeni bir problem daha yaşadım. Yaptığım işlemleri ve yaşadığım sorunları detaylı şekilde yazıyorum. Öncelikle...
  16. E

Ceramical Masa Alınır mı ?

bu masa sızce alınır mı ? fıyatı geregı nasıl ve sıtesı guvenılır mı ılk defa goruyorum da kredı kartı bılgılerımı gırıcem de sonra sorun olmasın Xd bırde sızce masa nb f80 ve g29 ıcın uyumlumudur ? https://www.ceramical.com.tr/ceramical-ms2-calisma-masasiofis-masasi-70x160-cm-beyaz-2520
  17. E

RX 9070 XT ile 3 Gündür Bitmeyen Problemler

Merhaba arkadaşlar. Sistemi yaklaşık 3 gün önce aldım. Açıkçası bu 3 gün boyunca sürekli Windows kurulumu, sürücüler, BIOS ayarları, programlar ve oyunları yüklemekle uğraştım. Daha doğru düzgün keyfini bile süremedim. Sistemim: Ryzen 7 7800X3D RX 9070 XT RAM'ler BIOS'tan EXPO/XMP ile 5600...
  18. E

Hangi Masayı Almak Daha Mantıklı Setup İçin

Ölcüler uyuyor bana ama hangisini alsam karar veremeidm özellikle ikeadakı masa daha iyi gibi geldi ama masa bacakları konumundan emin olamadım saglamlıgından falan sonucta 150k civarı bir setup koyucam saglam olması benim için çok önemli sizce hangisi en mantıklısı yada baska oneriniz varmı ...
  19. E

RX 9070 XT Yeni Aldım. Discord'da Ekran Paylaşınca GPU Kullanımı %60 Civarı

Merhaba arkadaşlar, Sistemi yeni topladım ve ilk kez AMD ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartım RX 9070 XT. Windows ve sürücüler kurulu, ancak henüz BIOS veya AMD tarafında performans ayarlarını yapmadım. Fark ettiğim bir durum var: Bilgisayar boştayken ekran kartı kullanımı normal...
  20. E

9070xt Boşta %60 Civarında Kullanılıyor

Merhaba arkadaşlar, Bugün yeni sistemimi ilk kez kurup kullanmaya başladım. AMD ekran kartını da ilk defa kullanıyorum, bu yüzden çok fazla bilgim yok. Bilgisayar bana geldiğinde ekran kartı sürücüsü zaten yüklüydü. Ben ekstra herhangi bir ekran kartı sürücüsü kurmadım. Sadece Windows...
Geri