trendyoldan 2 3 ay önce win 10 pro almıştım sorun yaşamadım. yorumlarda da yaşamamışlardı oralara bakabilirsin en yüksek puanlı ürünü alırsın ortalama 50-150 tl arası oluyor fiyatlarıUcuz güvenilir problem yaşamayacagım win 11 key alabileceğim bir site önerir misiniz? ?
MASGrave yapın daha iyi olur.Ucuz güvenilir problem yaşamayacagım win 11 key alabileceğim bir site önerir misiniz? ?
Masgrave bedava.Ucuz güvenilir problem yaşamayacagım win 11 key alabileceğim bir site önerir misiniz? ?
Ben ordan aldım sorun yaşamadım 1dk sonra falan geldi kodsağlam lisans nasıl hocam ? altı ustu bır kod da almısken problem yasamak ıstemem retial olsun
Farklı cihazlar kullanıyorsunuz ve tekrar yükseltme ile uğraşmayayım diyorsanız kod almak yine daha mantıklı 5-10 lira tane maliyeti zaten. Ama tabii bedavadan işinizi çözer mi çözer ayrı konu.Son dönemde forumda sıkça "Windows'u veya Office'i ücretsiz nasıl etkinleştiririm?" gibi sorular geliyor. Bu rehberle, herkesin kolayca uygulayabileceği açık kaynaklı bir çözümü paylaşmak istiyorum. Ayrıca, GitHub sayfasını da ekliyorum girip repo'ya bakabilirsiniz.
Microsoft Activation Scripts (MAS) Nedir?
Açık kaynaklı bir Windows ve Office etkinleştirici olan MAS, HWID, Ohook, KMS38 ve Online KMS gibi etkinleştirme yöntemlerini destekler. Ayrıca gelişmiş sorun giderme özellikleri sunar. Windows 11 Iot LTSC sürümünü bile bununla etkinleştirdim henüz bir sorun da olmadı...
cmd yönetici açın sıra sıra yazıp yapıştırınUcuz güvenilir problem yaşamayacagım win 11 key alabileceğim bir site önerir misiniz? ?
hocam pcye bır zararı varmı nasıl oluyorda bedava kod oluyor yanı arka planda farklı seyler donmesın ?cmd yönetici açın sıra sıra yazıp yapıştırın
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.msguides.com
slmgr /ato