Acer Nitro 5060 Vs 4060

Eror404

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Bütçe
70000
Merhaba 2 laptop arasında kaldım neden derseniz fiyatı ve biri 5060 85w civarı diğeri ise 4060 ama 140w arada fark var bence fazlasıyla ama mfg olsun dlls5 olsun bunları kullanmak da bazı oyunlarda baya iyi olur ama acıkcası genel olarak saf kas güç isteyen oyunlar oynarım ama gene değişkenlik gösterebilir sizce hangisini seçmeliyim ? Yada muadili bir cihaz önerir misiniz? gidip elden alabileceğim

Acer Nitro V 16 2.Nesil Ryzen 7 260-RTX5060 8Gb-16Gb-1Tb Ssd-16inc-W11

Acer Nitro V 12.Nesil Core i7 12650H-RTX4060 8Gb-16Gb-1TB Ssd-17.3inc-

gidip elden alabileceğim dediğinde olay değişiyor hocam 70 bine bence ikiside alınmaz ayrıca
Hocam zaten 70k değil o laptoplar 4060lı 62k 5060lı 68k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu kadar çıkamam da sizcr bu nasıl fiyatına göre ?

Son düzenleme:
Hocam zaten 70k değil o laptoplar 4060lı 62k 5060lı 68k

Hocam bu kadar çıkamam da sizcr bu nasıl fiyatına göre ?
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-83je012ltr-p-HBCV0000D9H7T9 bunu tercih ederdim

şu alınır nitro serisi çok giriş seviye

bunu da değerlendirin satıcıya özellikle watt değerini sorun 115w diye biliyorum öyleyse tercih edilebilir.
Hocam peki Thunderobot gameraider gibi laptop markaları alınır mı kesinlikle düşünmüyorum ama nasıl markalar onuda bilmiyorum açıkcası çok cazip ekranları var

şu alınır nitro serisi çok giriş seviye

bunu da değerlendirin satıcıya özellikle watt değerini sorun 115w diye biliyorum öyleyse tercih edilebilir.
Bu alınır, bütçe 75'e çıkarsa bu da alınır.
Hocam peki Thunderobot gameraider gibi laptop markaları alınır mı kesinlikle düşünmüyorum ama nasıl markalar onuda bilmiyorum açıkcası çok cazip ekranları var
İmzamdaki Thunderobot RS16 laptopu kullanıyorum ve F/P olduğu sürece alınır aynı şekilde Gameraider da. QHD ekran kullandıkları için 5060/5070 laptoplarda VRAM yetmiyor. Thunderobot RZ16 ile RS16'nın kasası farklıydı o yüzden RZ16 önermiyorum. Thunderobot RS16'nin bana göre ekranı çok güzel biraz uygulaması üzerinden ayar yaptım şu an muazzam seviyede.

Bu alınır, bütçe 75'e çıkarsa bu da alınır.

İmzamdaki Thunderobot RS16 laptopu kullanıyorum ve F/P olduğu sürece alınır aynı şekilde Gameraider da. QHD ekran kullandıkları için 5060/5070 laptoplarda VRAM yetmiyor. Thunderobot RZ16 ile RS16'nın kasası farklıydı o yüzden RZ16 önermiyorum. Thunderobot RS16'nin bana göre ekranı çok güzel biraz uygulaması üzerinden ayar yaptım şu an muazzam seviyede.
Hocam valla rs16 modelini düşünüyorum suanlık sizin uzun kullanıcı deneyiminiz nedir ? İşletim sistemi kurulu gelmediğinden dolayı kurması acaba zormudur bios menüsü farklımıdır çok zor olur mu kronikleri varmı sizin yorumlarınızı kullanıcı deneyimlerinizi beklerim

Hocam valla rs16 modelini düşünüyorum suanlık sizin uzun kullanıcı deneyiminiz nedir ? İşletim sistemi kurulu gelmediğinden dolayı kurması acaba zormudur bios menüsü farklımıdır çok zor olur mu kronikleri varmı sizin yorumlarınızı kullanıcı deneyimlerinizi beklerim
Ne yalan söyleyeyim bios ile hiç uğraşmadım. İşletim sistemi kurmak çok basit hocam, bir USB belleğe Windows 11 ISO dosyasını Rufus üzerinden hazırlayacak kolayca halledersiniz. Videolara da bakabilirsiniz ilk kez böyle bir şey yapıyorsanız 30 dakika uğraşırsınız öğrenince 10-15 dakikalık iş. Mayısta aldım 4 aylık kullanıcı deneyimim gayet olumlu. QHD ekran yüzünden VRAM yetmemesi dışında bir sorununu görmedim. Kronik sayabileceğimiz bir sorun yaşamadım sadece ilk kurduğumda seste cızırtı, Bluetooth gözükmeme ve Wifi simgesinin gözükmemesi gibi şeyler yaşadım onu da global sitesinden driver indirerek hallettim. Tanıtım videosundan gördüğüm kadarıyla RS16'nın 5060 versiyonunda ekran kartı biraz fazla ısınıyor, soğutucu stant ile kullanırsanız büyük ihtimal ağır oyun esnasında 85-86'larda gezer.

thunderobot garip bi marka byd falan üretiyordu kasalarını gameraider gaminggenin kendi markası kasalarını kime ürettirdiklerini hatırlayamadım şimdi ama genel anlamda kaliteli o

Geri