Arama sonuçları: *

• Users: swisahy10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Win11 Guncelleme Sonrası PC Bozuldu

Windows 11 guncellemesi sonrası bilgisayarım galiba bozuldu. CTRL alt Shift tuşları basılı kalıyor gozukuyor klavye degiştirdim olmadı klavye baglantısını kesiyorum olmuyor format attım yine olmadı. Guncellemeyi kaldırdım yine olmadı. Napacagım.
  2. S

Tuşlar Basılı Kalıyor

arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar konustuk sorunun klavyemde yani aulaf75 te oldugunu soyledi ama ben windowsa dosyalarımı sakla diyerek format attıgımda sorun cozulmustu ve bu...
  3. S

Tuşlar Basılı Kalıyor

arkadaşlar yaklasık 1.5 ay once benim basıma bir olay geldi alt ctrl shift win gibi tuşlar ya kilitleniyor yada basılı kalıyordu yapay zekayla o kadar konustuk sorunun klavyemde yani aulaf75 te oldugunu soyledi ama ben windowsa dosyalarımı sakla diyerek format attıgımda sorun cozulmustu ve bu...
  4. S

3000 TL Klavye Onerisi

aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde cıkabilirim. bu arada klavye %75 olmalı.
  5. S

3000tl Klavye Onerisi

aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde cıkabilirim. bu arada klavye %75 olmalı.
Geri