3000 TL Klavye Onerisi

swisahy10

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde cıkabilirim. bu arada klavye %75 olmalı.

bozulmuş Aula'dan daha iyi 3.000 civarına yeni bir Aula öneririm :D

şaka bir yana garanti vs durumu nedir, şükür biz yaşamadık ama yaşarsak başımıza ne gelecek bilmiyoruz 4 kişi birlikte aldık. bozulma nedeni neydi

bozulmuş Aula'dan daha iyi 3.000 civarına yeni bir Aula öneririm :D

şaka bir yana garanti vs durumu nedir, şükür biz yaşamadık ama yaşarsak başımıza ne gelecek bilmiyoruz 4 kişi birlikte aldık. bozulma nedeni neydi
hocam gemini ile olan konusmalarıma gore anakartı yanmıs dedi bana. klavyedeki alt shift ctrl tab gibi tuslar basılı kalıyor. keycap veya switch basılı kalmıyor ama oyle algılıyor pc. buda bana bir sürü hata vermeye basladı. o tuslar basılı kalınca oyun oynakren kısayollaarı aktif ediyorum sanırım. onedrive,microsoft capilot365 gibi outlook gibi sacma sapan seyler acılıyor:)

garantisi ise yok 2024te temudan almıstık. hala onu kullanuyordum omrunu yitirdi herhalde.

lütfen ömrü iki yıl olmasın :D benimki 2 yılda ömrünü tamamlarsa çok üzülürüm. everest parley onun da birine bir şey döküldü tek tuş yapışıyordu. lehimle yer değiştirirken düzeldi o sırada aula olmuş oldum çoktan :D

bence gir amazondan yeni aulayı al geç. manyetik falan alırsın o paralara

hocam gemini ile olan konusmalarıma gore anakartı yanmıs dedi bana. klavyedeki alt shift ctrl tab gibi tuslar basılı kalıyor. keycap veya switch basılı kalmıyor ama oyle algılıyor pc. buda bana bir sürü hata vermeye basladı. o tuslar basılı kalınca oyun oynakren kısayollaarı aktif ediyorum sanırım. onedrive,microsoft capilot365 gibi outlook gibi sacma sapan seyler acılıyor:)

garantisi ise yok 2024te temudan almıstık. hala onu kullanuyordum omrunu yitirdi herhalde.
Eğerki klavye takılı iken istisnasız sürekli basılı oluyorsa sorun klavyededir. Ama arada sırada bu kilitlenme oluyorsa klavyeniz sağlam olabilir.

Aynı sorun mu bilmiyorum ama benzer sorun yaşadım. Klavyede ctrl+shift+win+alt tuşları basılı kalıyordu. Bunu windows 11 yapıyordu bende. Klavye mi suçlu windows mu anlamanın en kolay yolu şudur.

Kenarda hazırda ekran klavyeniz açık olsun. Kilitlenme olduğunda klavyenin kablosunu sökün eğer hala ekran klavyesinde sapıtmış basılı şekilde gösteriyorsa tuşları geçmiş olsun. Sorun windows kaynaklıdır.

Ben de 4 farklı klavye vardı. Hepsinde mi kilitlenme olur aynı tuşlarda. Bir deneyin klavyeyi suçlamadan önce emin olun. Windows format sonrası kurtuldum.

Klavye olarak k1 he öneririm.

Eğerki klavye takılı iken istisnasız sürekli basılı oluyorsa sorun klavyededir. Ama arada sırada bu kilitlenme oluyorsa klavyeniz sağlam olabilir.

Aynı sorun mu bilmiyorum ama benzer sorun yaşadım. Klavyede ctrl+shift+win+alt tuşları basılı kalıyordu. Bunu windows 11 yapıyordu bende. Klavye mi suçlu windows mu anlamanın en kolay yolu şudur.

Kenarda hazırda ekran klavyeniz açık olsun. Kilitlenme olduğunda klavyenin kablosunu sökün eğer hala ekran klavyesinde sapıtmış basılı şekilde gösteriyorsa tuşları geçmiş olsun. Sorun windows kaynaklıdır.

Ben de 4 farklı klavye vardı. Hepsinde mi kilitlenme olur aynı tuşlarda. Bir deneyin klavyeyi suçlamadan önce emin olun. Windows format sonrası kurtuldum.
hocam bu sorunla yaklasık 4 gündür karsılasıyorum. ilk 2 gün evet dediginiz gibi ekran klavyesinde takılı olarak gozukuyordu fakat son 2 gün ise sorun yine devam ediyordu ama bu sefer ekran klavyesinde gozukmuyordu. bende anlamadım. dediginiz gibi emin olmam lazım haklısınız.

aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde cıkabilirim. bu arada klavye %75 olmalı.
Havit KB904L
Araştırabilirsin.

kendim kb900L kullanıyorum %65 bendeki
Aşırı memnunum.

hocam bu sorunla yaklasık 4 gündür karsılasıyorum. ilk 2 gün evet dediginiz gibi ekran klavyesinde takılı olarak gozukuyordu fakat son 2 gün ise sorun yine devam ediyordu ama bu sefer ekran klavyesinde gozukmuyordu. bende anlamadım. dediginiz gibi emin olmam lazım haklısınız.
Bakın bir süre kilitli kalıp sonra normale dönüyor sonra bir süre sonra kendiliğinden tekrar mı ediyor sorun? Yoksa mesela klavyeyi sökün her şey güzel çalışırken klavyeyi takar takmaz mı oluyor ve sürekli mi? Bunlar önemli. Sorunu iyi tahlil edip tanımlamanız çözmemiz için kolaylık yaratır.

Ben 1 adet membran, 2 adet mekanik ve 1 adet manyetik klavyem varken hepsinde deneme şansım oldu. Kilitlneme olduğunda klavyemi söktüm hemen öbür klavyemi taktım. Kilitlenme devam ediyordu. 2 yıl belirli zamanlarda windows güncellemeleri sonrasında yaşadım bunu. 2025 şubat ve 2026 şubatta yaşadım. 2025 te formatla kurtuldum bu yıl saldım lanet olsun dedim sonraki windows güncellemeleri ile gitti sorun.

Bakın bir süre kilitli kalıp sonra normale dönüyor sonra bir süre sonra kendiliğinden tekrar mı ediyor sorun? Yoksa mesela klavyeyi sökün her şey güzel çalışırken klavyeyi takar takmaz mı oluyor ve sürekli mi? Bunlar önemli. Sorunu iyi tahlil edip tanımlamanız çözmemiz için kolaylık yaratır.

Ben 1 adet membran, 2 adet mekanik ve 1 adet manyetik klavyem varken hepsinde deneme şansım oldu. Kilitlneme olduğunda klavyemi söktüm hemen öbür klavyemi taktım. Kilitlenme devam ediyordu. 2 yıl belirli windows güncellemeleri sonrasında yaşadım bunu.
evet dediginiz gibi bir süre kilitli kalıp sonra normale donuyor sonra tekrar kendigilinden baslıyor.

evet dediginiz gibi bir süre kilitli kalıp sonra normale donuyor sonra tekrar kendigilinden baslıyor.
Klavyeniz çok büyük olasılıkla sağlam. Haberiniz olsun. Ve bu lanet şeyin net bir çözümü yok. :D Oyunda oluyor, masaüstünde hiçbir şey yapmıyorken oluyor. Random olur. Yapay zekaya sorarsanız yapışkan tuş ayarlarından sülalesine kadar şey yaptırır ama çözemezsiniz. İlk yaşadığımda formatla çözdüm. Son yaşadığımda kendiliğinden yok oldu. Yok oldu ama 40 gün sürdü yani. Kilitlenmeyi geçirmek için bir tuş kombinasyonu vardı onu uyguluyordum. 2-3dk sürüyorsa bunu 20-30sn ye düşürüyordum. Şuan hatırlamıyorum bulursam detay paylaşırım.

Bakın aynı sorun win 11 başlığı altında açmış adam.

Klavyeniz çok büyük olasılıkla sağlam. Haberiniz olsun. Ve bu lanet şeyin net bir çözümü yok. :D Oyunda oluyor, masaüstünde hiçbir şey yapmıyorken oluyor. Random olur. Yapay zekaya sorarsanız yapışkan tuş ayarlarından sülalesine kadar şey yaptırır ama çözemezsiniz. İlk yaşadığımda formatla çözdüm. Son yaşadığımda kendiliğinden yok oldu. Kilitlenmeyi geçirmek için bir tuş kombinasyonu vardı onu uyguluyordum. 2-3dk sürüyorsa bunu 20-30sn ye düşürüyordum. Şuan hatırlamıyorum bulursam detay paylaşırım.
evet hocam tam dediginiz gibi yapay zeka ile neler denedim neler hicbirnde olmadı en sonunda klavyenin anakartı gitmiş klavyen öldü dedi. format kesin cozuyormu sorunu?

evet hocam tam dediginiz gibi yapay zeka ile neler denedim neler hicbirnde olmadı en sonunda klavyenin anakartı gitmiş klavyen öldü dedi. format kesin cozuyormu sorunu?
Bende çözmüştü. Kesin garanti veremem. Ama şöyle yapın eğer format işi gözünüzde büyüyorsa bir tanıdığınızla 3-4 günlüğüne klavyeleri takaslayın. Onda sorun var mı sizde sorun devam ediyor mu gözlemleyin. Ama bunun klavye kaynaklı bir sorun olmadığını çok iyi biliyorum. Windowsun sürücü çakışmalarıyla alakalı bir salaklığı var. Klavye sürücüsünü kaldırıp yüklemekte fayda etmiyor neler denedim ya ben. :D Bir kere klavye arızalı olsa kabloyu çektiğinizde kilitlenme kesilmesi gerekir. Onu deneyin muhakkak. Kesilmiyorsa sorun windows kaynaklıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1783338469754.webp
şubattan beri ekran klavye ikonum altta sabitledim. O kilitlenmeyi yaşadığımda klavyeyi kullandırmadığı için kolay açmak için sabitlemiştim :D Sizde sabitleyin test edin muhakkak. Mistik bir sorun çünkü

Son düzenleme:
Bende çözmüştü. Kesin garanti veremem. Ama şöyle yapın eğer format işi gözünüzde büyüyorsa bir tanıdığınızla 3-4 günlüğüne klavyeleri takaslayın. Onda sorun var mı sizde sorun devam ediyor mu gözlemleyin. Ama bunun klavye kaynaklı bir sorun olmadığını çok iyi biliyorum. Windowsun sürücü çakışmalarıyla alakalı bir salaklığı var. Klavye sürücüsünü kaldırıp yüklemekte fayda etmiyor neler denedim ya ben. :D Bir kere klavye arızalı olsa kabloyu çektiğinizde kilitlenme kesilmesi gerekir. Onu deneyin muhakkak. Kesilmiyorsa sorun windows kaynaklıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleşubattan beri ekran klavye ikonum altta sabitledim. O kilitlenmeyi yaşadığımda klavyeyi kullandırmadığı için kolay açmak için sabitlemiştim :D Sizde sabitleyin test edin muhakkak. Mistik bir sorun çünkü
haklısınız:) bende sorunu klavyede zannediyordum. yapay zekaya dedim o kadar klavyenin hicbir sorunu yokken birden nasıl bunlar olabilir o ise hala sorunun klavyede oldugunu soyleyip durdu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,186
Üyeler
198,708
Son üye
Ahmet usul

Geri