Arama sonuçları: *

• Users: Lahana11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lahana11

Donanım Arşivi Forum Sitesinde Sorun

Arkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var
  2. Lahana11

Corsair Void Wireless V2 Nasıl?

corsair void wireless v2 bu kulaklığı kullanan var mı? Hyperx cloud 3s faciasından sonra iade edip geçici bi kulaklık aldım ileride de bu kulaklığı almayı düşünüyorum
  3. Lahana11

Hyperx Cloud 3s Wirelless Beğenmedim ve İade

arkadaşlar kulaklığı 3 gündür kullanıyorum uygulamasını ve güncelleştirmelerini yaptım ama kulaklık hiç tatmin etmedi.Cs2 için almıştım ne ses kasabiliyorum ne de sesler net geliyor.Boğukluk sanki apartman boşluğunda bağırırsınız ya onun gibi bi boğuk bi sesi var.Bu kulaklığı amazondan aldım...
  4. Lahana11

Hyperx Cloud 3 S Ses Sorunu

Arkadaşlar herkesin öve öve bitiremediği kulaklığı son paramı verip aldım ama pişman oldum.CS2 için özellikle aldım ama oyunda ne ses kasılıyor nede eski kulaklığım fuxi h7 den bile kötü ses vermesi canımı sıktı.Uygulama üzerinden güncellemelerini yaptım ses ayarlarını yaptım değişen hiç bir şey...
  5. Lahana11

Msi G272qpf E2 Monitöründe Ps5 Sorunu

Arkadaşlar msi g272qpf e2 2k 180 hz monitöre sahibim ne yaptıysam 60 fpsye çıkaramadım ps5 de .8 yıllık 4k 60 hz televizyonda bile akıcı 60 hz bi şekilde oynayabiliyorum.Bu monitör için özel bi ayar mı var ?
  6. Lahana11

Nothing Phone 3 ve Cmf 1

Arkadaşlar ailecek telefonları değişirdik babam ve ben nothing phone 3 annemede cmf 1 aldık iyi mi ettik bilemedim .Araştırdığım kadarıyla güzel bi telefon ama babam markayı ilk defa duyduğu için ön yargılı yaklaştı biraz.Henüz yeni aldığımız için iptal etme şansım var kullanan arkadaşlar...
  7. Lahana11

Monitör Kolu F80 Monitörüme Olmadı

[H3 id='URLhttpswww.idefix.commarkamsi-1001318MSIURLMSI+G272QPF+E2+WQHD+RAPID+IPS+180HZ+1MS+27+FREESYNC+PREMIUM+FLAT+PIVOT+bu+modele+sahip+bi+monitrm+var+resimde+olduu+gibi+smad']MSIMSI G272QPF E2 WQHD RAPID IPS 180HZ 1MS 27" FREESYNC PREMIUM FLAT PIVOT bu modele sahip bi monitörüm var resimde...
  8. Lahana11

Monitör Kolu Hakkında Bilgi Alışverişi

Arkadaşlar benim masamın sağo solu arkasında monitör kolu için sıkıştıracağım alan yok.Masada 3 parmak büyüklüğünde kablo geçişi için görseldeki gibi bi açıklık var monitör kolunu buraya monte edebilir miyim? 27 inch monitörüm var
  9. Lahana11

Samsung 25 FE Taksitle Nereden Alınır?

Arkadaşlar peşin fiyatına taksitle s25 fe almak istiyorum amazonda 3 taksit yapılıyor diye biliyordum ama bulamadım peşin fiyatına 3 taksit ve üzeri alabileceğm yer var mı?
  10. Lahana11

Resident evil 3 Türkçe yama

Arkadaşlar Re3 remake için güvenilir TR yama(Exe olmadan) nerden bulabilirim
  11. Lahana11

Yazıcı önerebilir misiniz?

Arkadaşlar konu başlığını bulamadığım için buraya açtım şimdiden özür dilerim.Bana sayfalarca çıktı alabileceğim uygun fiyatlı bir yazıcı önerebilir misiniz? kpss çalışacağım için çıktılar alacağım
  12. Lahana11

Ekran kartı fanı dönmüyor

arkdaşlar cs2 de bu 2.kez başıma geldi normal oynuyorum 2-3 maçtan sonra fps 300 lerden 90 lara düştü ekran kartı fanıda dönememeye başladı.Oyundayken anamenüye dönüp tekrar girdiğimde fanlar çalışıp tekrar kaldığım yerden devam etti sıkıntı olmadı bu neden böyle oluyor.Asrock 9060 xt challenger...
  13. Lahana11

Çözüldü✓ Bu kasayı nasıl temizleyebilirim

Arkadaşlar xpg lander 500 kasam var bu filtreyi nasıl çıkartabilirim .Altta böyle bi boşluk var çekiyorum gelmiyor
  14. Lahana11

Kasa ve monitör için akım korumalı priz

Arkadaşlar pc ve monitör için ups bakıyordum ama 5-6k civarı gözden çıkarmak lazım.Bana 2-3 metre düzgün sigortası bulunan akım korumalı priz önerir misiniz?.Tunçmatik tavsiye eden çok ama o da max 1.5 metre daha uzunu yok priz ile arası 1.5 metre kurtarmıyor.Bütçem 1000tl .Bunu önerir misiniz?...
  15. Lahana11

Ramde Cl değeri çok mu önemli?

Arkadaşlar forumda gezerken ramlerin cl36,cl38 ram olduğunu gören arkadaşların küçümseyici yorumlarını gördüm bu değerler çok mu önemli.Crucial pro cl46 5600mhz 32 GB rame sahibim bu değerin bana eksisi nedir, Cl değeri az olup aynı sisteme sahip arkadaşın benden ne artısı vardır?
  16. Lahana11

Superonline geçilir mi ?

şuan t.telekom 500mbps kullanıyorum ayda 600 gibi bi ücret ödüyoruz taahüt süresinin bitmesine az kald superonline bu tarifesine bu fiyata değer mi ?
  17. Lahana11

Gpu/CPU sıcaklığı gösteren klavye

Arkadaşlar bu model klavyede gpu cpu değerleri görebiliyormuşuz Asus ROG Azoth ROG NX Snow modelinde ancak çok pahalı 2-3k ya bu gibi klavyeler yok mu?
  18. Lahana11

Qrevo l roborock alınır mı ?

bütçe 30 k arkadaşlar hazneli robot süpürge arıyoruz qrevo L roborock gözüme çarptı alınır mı kullanan var mı? ya da alternatif ne öneirirsiniz
  19. Lahana11

Escape from tarkov steamda 15 dolara alınır mı?

Arkadaşlar çok yakın süre içinde erişime açılacak fiyatı 15 dolar ama ek paketleri felanda var hangisini almak lazım yardımcı olur musunuz
  20. Lahana11

30k laptop tavsiyesi ne önerirsiniz

Arkadaşlar laptop tavsiyesi verirmisiniz bunu alacaktım ağır programlar için iyi midir? yoksa başka bu fiyata ne tavsiye edersiniz https://app.hb.biz/SThv2ETekqUR
Geri