Lahana11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 228
denedim başka telden felan cıkmıyor pcde de olmuyor bende nıye bu var anlamıyorum.Bastığımda gemını tarafından üretildi yazıp o konu hakkında bilgiler yazıyor.Kpatıyorum yenı sayfaya geçince başka bi bilgi ile gene geliyorbende böyle bişey yok başka bir tarayıcıyla falan dene bir
bendede çıkıyor bazen anlamadımArkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var
bendede var sinirden foruma girmiyorum lanet her konuda ayrı bir şey çıkıyorArkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var
nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı komple çerezleri geçmişi sildim bi ara düzeldi gene başladıTelefon Xiaomi mi?
kafayı yedım vallahı bende mobilden girmeyeceğim artık üstüne basıyorum gemı tarafıdan üretildi diyip saçma sapan bilgiler yazıyorbendede var sinirden foruma girmiyorum lanet her konuda ayrı bir şey çıkıyor
bi tek bende oluyor sanıyordum gıcık ettibendede çıkıyor bazen anlamadım
Başka tarayıcılarda da oluyor mu, örneğin brave gibi?nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı komple çerezleri geçmişi sildim bi ara düzeldi gene başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kafayı yedım vallahı bende mobilden girmeyeceğim artık üstüne basıyorum gemı tarafıdan üretildi diyip saçma sapan bilgiler yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi tek bende oluyor sanıyordum gıcık etti
yandex arama motoru yaptım gene geliyorBaşka tarayıcılarda da oluyor mu, örneğin brave gibi?