Arama sonuçları: *

• Users: ironLeppu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ironLeppu

20-25 Bin TL Ortalama X870 Anakart Önerisi Atx Siyah

Merhaba mevcutta kullandığım anakartımı iade için talep oluşturdum. DOA raporu çıkmak üzere bende şimdi yeni bir anakart arayışındayım. ATX formunda ve siyah renk X870 chipsetli bir anakart arıyorum. Sadece oyun amaçlı ama B850 chipset istemiyorum eski anakarttan yaşadığım problemden dolayı. YZ...
  2. ironLeppu

Msi Afterburner CPU Clock Sabit

Merhaba arkadaşlar normalde amd overlay kullanıyorum ama msi afterburner kullanmak için yükledim ayarladım fakat bir tek cpu clock hızı sabit kalıyor hiç değişmiyor masaüstünde ve oyunda da sabit duruyor? Cpu r7 9850x3d
  3. ironLeppu

Anakart GPU X8 Çalıştırıyor Normal mi?

Merhaba anakartım asus rog strix b850-e ve gpu 9070xt ama gpu z de bus interface de x8 çalıştırıyor. Sadece 1 adet gen 4 ssd var oda 1. Slot ta takılı işlemciye yakın olan yerde. Bu normal mi ? Bios dan bir ayar mı gerekiyor? B850 anakartların hepsi mi bu şekilde ? https://hizliresim.com/5gx9w11
  4. ironLeppu

Arctic Liquid Freezer 3 Pro 360 Hortum

Merhaba hortumları kısaltmanın bir yolu var mı? Ya da önerebilceğiniz bir yöntem?Hortum o kadar uzun ki ekran kartına değiyor. İnternette düzenleyici buldum ama bana nedende çok pahalı geldi ve işe yarar mı...
  5. ironLeppu

Hyper X Cloud 3 S Yazılım Sorunu

Merhaba arkadaşlar ilk defa bir kulaklık aldım onuda hyper x marka tercih ettim. problem şu ki ürünün uygulamasını açınca bana resimde gösterdiğim gibi bir hata veriyor oraya tıklıyorum ve devam ediyorum ama her defasında aynı şey oluyor. kullanan varsa sizde de bu şekilde mi?
  6. ironLeppu

ARGB Fanlarınızı Hangi Program ile Yönetiyorsunuz? Işık ve Fan Olarak

Merhaba ARGB fanlarınızı hangi uygulama ile kontrol ediyorsunuz? Hem ışık hem fan hızı ayrı ayrı mı ? Tek bir program mı? Benim bilgisayarda açılışta videodaki gibi açılıyor. Windows a gelince ayarladığım renklere dönüyor bu normal mi? https://streamable.com/4x5qbw?src=player-page-share
  7. ironLeppu

Assetto Corsa Rally Bir Harika!!

Arkadaşlar rally oyunu seviyorsanız ve direksiyon setiniz var ise mutlaka denemelisiniz. Youtube a bir deneme videosu paylaştım. Amd adrenalin yazılımında kayıt bölümünde en iyi görüntü kalitesi ile kayıt için ne yapmam gerekiyor? Şu an default ayarlarında bu şekilde bir kayıt aldı. İyi mi kötü...
  8. ironLeppu

Yeni Kasaya Geçmiş Bulunmaktayım

Merhaba arkadaşlar kasamı nihayet değiştirdim. Thermaltake view 380XL Sorum şu eski kasa ile kıyaslama yapıcam bench,oyun vs. Ama eski kasamda fanlar molex bağlantılıydı. Bu kasada bütün girişleri anakarta yaptım. Sizce hangi fanları en yüksekte çalıştırmalıyım? Otomatik en ideal olan mıdır...
  9. ironLeppu

Kasa Önerilerinize İhtiyacım Var!

Merhaba arkadaşlar yeni bir kasaya geçmek istiyorum. İstediğim özellikler 1-Liquid Freezer III Pro 360 destekleme şart 2-Siyah olması 3-PSU nun üst tarafta konumlandırılması 4-Alt tarafa 3x 120mm fan takılabilmesi. 5-Tercihen açma kapama düğmesi üst tarafta ve type-c çıkışı olması. 6-Akvaryum...
  10. ironLeppu

5x Reverse Fan ve Kontrolcü

Merhaba kasam bu şekilde 3 önde 1 arkada. Yapmak istediğim şey resimdeki yerlere 2 ve 3 adet olmak üzere reverse fan takmak istiyorum dışardan havayı içeri alsın diye en üste de 360mm soğutmaya çeviricemz. Birde hepsini bir kontrol edebilceğim fanlar ve kontrolcü gerekiyor. F/p olması benim için...
  11. ironLeppu

R7 9850x3d İçin 360mm Sıvı Soğutma

Merhaba R7 9850X3D işlemcim için 360mm sıvı soğutma araştırıyorum. Liquid Freezer III Pro 360 mevcuttaki kasama radyatör kalınlığından dolayı sığmıyor. Bana performansı en iyi soğutmayı önerebilir misiniz? Lcd ekran olması şart değil Benim düşündüğüm ürün Lian Li Galahad II Lite AIO 360mm...
  12. ironLeppu

HyperX Cloud III S uygulama problemi

Merhaba kulaklığı açtığımda uygulama otomatik olarak görmüyor illaki benim seçmemi istiyor bunu otomatik hale nasıl getirebilirim ? birde ben bu kısımda hangisini seçmem gerekiyor? yarış oyunu oynuyorum sadece
  13. ironLeppu

AMD Ryzen 7 7800X3D-B850 Cpu Güç Kablosu

Merhaba cpu güç kablosunun 2 tanesini takmam şart mı? Ya da faydası var mı? B650 ile oem paket almıştım tek kablo takılıydı. Resimde gösterdiğim kablo takılabilir mi?
  14. ironLeppu

850W veya 1000W PSU Önerileri

Selamlar PSU almak istiyorum. Hali hazırda kasa ile gelen 850w lık bitfenix marka kullanıyorum. 3 model arasında kaldım. Cpu(7800x3d) ileride 9800x3d ya da 9850x3d ye geçiş olacak. Ekran kartı 9070xt. İleriye dönük sağlam bir psu istiyorum tam modüler 850w ya da 1000w olabilir. 1...
  15. ironLeppu

Anakart Değişimi Sonrası Uzun Açılış Süresi

Merhaba arkadaşlar. Malum sizin önerileriniz üzerine B650 anakartımı (B650M-B) B850 (B850 rpg strix-e) ile değiştirdim. Kurulumu yaptım. Sonrasında format atmadan sistemi açtım. Baktım problem oluyor hemen format attım ve tertemiz kurulum yaptım. Bios update,stress testi,oyun vs. Her şeyi...
  16. ironLeppu

❌İndirim Bitti! Simülasyon Tutkunlarına Moza R12 V2 - 29999₺

Merhaba simülasyon ile ilgilenenler varsa çok iyi fiyat. Bu ürün tam sana göre!👀 Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor! https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_moza-r12-v2-direct-drive-kablolu-wheel-base-siyah-1251477.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other...
  17. ironLeppu

Bilgisayar Sistemimi Nasıl Yükseltebilirim?

Merhaba arkadaşlar geçen sene eylül ayında topladığım sistemin bu. Alırken tabii ki bütçemden dolayı en uygun olanını almaya çalıştım şimdi ufak dokunuşlarla birazcık yükseltmek istiyorum ama hangi parçalara müdahale etmeliyim tam olarak emin değilim.Sadece yarış simülasyon oyunları oynuyorum...
Geri