5x Reverse Fan ve Kontrolcü

ironLeppu

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba kasam bu şekilde 3 önde 1 arkada. Yapmak istediğim şey resimdeki yerlere 2 ve 3 adet olmak üzere reverse fan takmak istiyorum dışardan havayı içeri alsın diye en üste de 360mm soğutmaya çeviricemz. Birde hepsini bir kontrol edebilceğim fanlar ve kontrolcü gerekiyor. F/p olması benim için birinci öncelik. Mesela yan yana mıknatıslı yapışıp tek kablo ile bağlanan fanlar varmış. Öndeki ve arkadaki kasa ile gelen fanları da ileride aynı model ile değişebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekler

• IMG_9581.webp
    IMG_9581.webp
    292.8 KB · Hit: 22
  • IMG_9579.webp
    IMG_9579.webp
    365.6 KB · Hit: 21
  • IMG_9582.webp
    IMG_9582.webp
    417.2 KB · Hit: 20
Toz içinde kalır kasa şarjım yok eve geçince detay yazarım dm de atabilirsin.

Merhaba kasam bu şekilde 3 önde 1 arkada. Yapmak istediğim şey resimdeki yerlere 2 ve 3 adet olmak üzere reverse fan takmak istiyorum dışardan havayı içeri alsın diye en üste de 360mm soğutmaya çeviricemz. Birde hepsini bir kontrol edebilceğim fanlar ve kontrolcü gerekiyor. F/p olması benim için birinci öncelik. Mesela yan yana mıknatıslı yapışıp tek kablo ile bağlanan fanlar varmış. Öndeki ve arkadaki kasa ile gelen fanları da ileride aynı model ile değişebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fan olarak bunları al 5 tane. Sessiz ve soğutması güzel. Görüntüsü zaten şahane
Hub olarak da bunu alabilirsin, kullandığım ürün. Memnunum.

Fan olarak bunları al 5 tane. Sessiz ve soğutması güzel. Görüntüsü zaten şahane
Hub olarak da bunu alabilirsin, kullandığım ürün. Memnunum.
Bu fanları içi de rbg olanı var mı? Birde bu hub ile hız ayarlarını kontrol edebilir miyim?

Bu söylemimin en temel sebebi kasayı yerde çekmiş olman.Eğer haftalık toz alacaksan alabilirsin. Masraf karşısında alacağın sıcaklık farkı çok olmayacak. Yine de fan alasan da almasanda toz giriş bölümlerine filtre takmanı öneririm. Custom bişey de yapabilirsin yaratıcığına kalmış
IMG_9582.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin senaryonda en iyi opsiyonun havanın tahliyesini hızlandırmak olacaktır.

Geri