Arama sonuçları: *

• Users: Ceesry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ceesry

Ram Önerisi Arıyorum

sistem işlemci 7500f ekran kartı xfx swift 9070 xt hava soğutma thermalright phantom spirit 120 se kasa xpg defender pro anakart colorfull battle ax b650m plus wifi ( ssd lexar nq790 1tb monitör aoc q27g42xne psu lianli sx1200p arkadaşlar bu sistene ram arıyorum rgb falan takıntım yok...
  2. Ceesry

Klavye Önerisi Arıyorum

En az %75 olcak şekilde klavye arıyorum manyetik olması iyi olur ışıklandırma aydınlatma gibi bi takıntım yok sadece iyi olsun yeterli bütçe 1.5-2k arası ama çok iyi fp avantajım olursa 2.5 lara kadar çıkabilirm her türlü oyun oynuyorum
  3. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

Arkadaşlar merhaba forumdaki arkadaşlar sayesinde parça parça pc topladım öncelikle konu açan herkese teşekkürler Monitör kaldı sadece hiç bilmiyorum piyasayı o yüzden bütçem de belli değil sadece uzun ömürlü olsun ve sisteme uygun olsun istiyorum sistem özellikleri Ekran Kartı:XFX Swift 9070xt...
  4. Ceesry

Arkadaşlarımla Town Of Salem Oynuyacaz Yardım Lazım

arkadaşlarımal tos 2 oynuycaz oyun ücretsiz gözüküyor ama sanırım oynamak için satın alım yapmak gerekiyor 1 kişi alsa yetiyor mu herkesin alması mı lazım yardmıcı olursanız sevinirim
  5. Ceesry

Klima Önerisi Arıyorum

Malatyada yaşıyorum salon için bütçe dostu klima arıyorum her türlü öneriye açığım salon 35 metrekare
  6. Ceesry

M1 Air İm Çalışmıyorum Yardım

İş gereği 3 gündür eve uğramıyordum ve çıkarken bilgisayarımın sarjı azdı bilgisayarı kapağından kapattım çıktım geldiğimde baktım bilgisayarım çalışmıyor nasıl açılır yardım lütfen
  7. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi ?

IEM kulaklık arıyorum daha önce hiç iem kullanmadım ,oyun oynarken hem günlük kullanımda hem de gitar amfisinde kullanıcam her türlü öneriye açığım bütçe max 6k
  8. Ceesry

Öneri İtalya veya Polonyadan Sistem Parçası Getirmek

Başlıkta da yazdığı gibi italya veya polonyadan tax free bilgisayar parçası getirme durumum var getirmek ne kadar mantıklı olur,tax free nasıl oluyor,hangi mağazalardan alım yapılabilir veya hangi parçaları almak mantıklı aklınıza gelen her şeyi yazarsınız sevinirim
Geri