Klavye Önerisi Arıyorum

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
18
En az %75 olcak şekilde klavye arıyorum manyetik olması iyi olur ışıklandırma aydınlatma gibi bi takıntım yok sadece iyi olsun yeterli bütçe 1.5-2k arası ama çok iyi fp avantajım olursa 2.5 lara kadar çıkabilirm her türlü oyun oynuyorum

%75 olup 2000-2500 civarına manyetik switch klavye bulman çok zor

3-3.5 a kadae çıkarım hocam o zaman

Manyetik switch'leri, malzeme kalitesi ve performansı gayet güzel. Keycap'leri de kaliteli. Bir ara kullandım ve memnun kaldım, öneririm hocam.

Manyetik switch'leri, malzeme kalitesi ve performansı gayet güzel. Keycap'leri de kaliteli. Bir ara kullandım ve memnun kaldım, öneririm hocam.
hocam çok anlamıyorum ama 1000hz miş yenilemesi gecikme olur mu

hocam çok anlamıyorum ama 1000hz miş yenilemesi gecikme olur mu
Mouse olsa hadi derim, Hz farkını anlayabilirsin ama klavyelerde 1000 Hz ile 8000 Hz arasındaki farkı pratikte anlaman çok zor. Gecikme konusunda da kablolu modellerde endişe edecek bir durum yok, taş gibi oyun oynatır hocam.

Mouse olsa hadi derim, Hz farkını anlayabilirsin ama klavyelerde 1000 Hz ile 8000 Hz arasındaki farkı pratikte anlaman çok zor. Gecikme konusunda da kablolu modellerde endişe edecek bir durum yok, taş gibi oyun oynatır hocam.
anladım hocam ama kablosuz rahatlığını ararım gibi geliyor kablosuza yönelicem sanırım bütçe arttrıp

anladım hocam ama kablosuz rahatlığını ararım gibi geliyor kablosuza yönelicem sanırım bütçe arttrıp
Hem kablosuz hem de manyetik istiyorsan, 100 bin liralık bir klavye alsan bile kablosuz bağlantıda kabloluya kıyasla bir miktar gecikme olabilir hocam. Yine de kablosuz bir model önereyim.

Manyetik değil de mekanik düşünürsen bu var kendim kullanıyorum kablolu kablosuz bluetooth 3 modu var çok kaliteli bir klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,264
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri