Arama sonuçları: *

• Users: Piotek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Yardım OLED Monitörü Nasıl Silmeliyiz

3 Ay önce felan oled monitör aldımda mikro fiber bezle silsem bile bazı noktalar kir gibi olanlar geçmiyor artık, bezle beraber nasıl bir ürün kullanmalıyız ekrana zarar vermeyecek.
  2. P

Öneri Rdr2 Bitti Yastayım!

Beyler rdr2 bitti yas sürecine girdim böyle bir şey yok. Neyse Dutch son kıyağını yaptı Micha leş oldu. Artık yapacak bir şey yoktur herhalde oyunda. Aynı hazzı verecek nokta atışın bir oyun bulurmuyum sizce? Hikayeli oyun olarak tek RDR2 oynadım sadece başkada oyun oynamadım.
  3. P

Yardım Tecrübesiz Biri Nasıl Araba Almalı

Merhaba, beyler araba almak istiyorum ama bazı sıkıntılar var, ehliyeti alalı 1.5 yıl felan oldu onun haricinde araba kullanmadım hiç tecrübem yok. İstanbul'da yaşıyorum bizim buranın sokakları dar hep. 1-1.2M TL bütcem var havalimanına gidip gelmek için araba alıcam orada çaşlışıyorum, acaba bu...
  4. P

Yardım Rdr2'den Sonra Hangi Oyun

Beyler hiç hikayeli oyun oynayan biri değildim yeni sistem topladım 1 ay oldu ilk RDR2 aldım ve başladım sardı güzel oyun ama az kaldı biticek. Buna benzer veya daha iyi hangi oyunları denememi istersiniz RDR2 harici oyun oynamadım GTA pek benlik değil sevmiyorum. Cyberpunk nasıl olabilirmi daha...
  5. P

Öneri Fifa 26 Alınır mı? Steam İndirim

Arada Fifa'yı online oynarım diye almak istiyorum ama fifa26 hakkında bilgim yok hiç oynamadım. 15 dolara düşmüş steam da alınır mı sizce ? 3 ay sonra 2027 gelecek sanırım bu 26'yı alınca 27'yi indirimli alınabiliyor mu?
  6. P

Yardım Yeni Aldıgım OLED Monitör De Çizik

Beyler itopyada 10 gün ya oldu olmadı Aoc Oled monitör aldımda. Memnunum aslında da fakat bi anda bu belirdi ekranın siyah kısmında beyaz bir çizik ekranın içinde silmeye çalıştım ama dışarıda degil. Bu nedir tecrübesi olan varmı ? ne yapmalıyım ?
  7. P

Öneri Kulaklık Tavsiyesi Alabilirmiyim

Yeni sistem ekran vs topladım iyi bir kulaklık bakıyorum hem film hem de oyun da premium performans için. bütce 10k civarı çıkabilirim. Pek anlamıyorum bu kulak markalarından vs. Birde Almanya'ya gideceğim yakın zamanda orada buradan uyguna bulma şansım olan kulaklık markaları varmı.
  8. P

Rdr2 Satın Alma ve Oyun Deneyimi Hakkında Tavsiyeler

Rdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
  9. P

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

Beyler yeni sistem aldım da windows etkinleştirmek istiyorum Windows home yüklü geldi nereden almamı önerirsiniz daha önce almadım hiç.
Geri