Öneri Rdr2 Bitti Yastayım!

Piotek

80+
Reaksiyon skoru
11
Beyler rdr2 bitti yas sürecine girdim böyle bir şey yok. Neyse Dutch son kıyağını yaptı Micha leş oldu. Artık yapacak bir şey yoktur herhalde oyunda. Aynı hazzı verecek nokta atışın bir oyun bulurmuyum sizce? Hikayeli oyun olarak tek RDR2 oynadım sadece başkada oyun oynamadım.

007 First Light, Mafia The Old Country oynayabilirsin.

Beyler rdr2 bitti yas sürecine girdim böyle bir şey yok. Neyse Dutch son kıyağını yaptı Micha leş oldu. Artık yapacak bir şey yoktur herhalde oyunda. Aynı hazzı verecek nokta atışın bir oyun bulurmuyum sizce? Hikayeli oyun olarak tek RDR2 oynadım sadece başkada oyun oynamadım.
İlk hikaye oyunu olarak rdr2 oynayarak hata yapmışsın bu saatten sonra oynadıklarını kalite olarak rdr2 ile kıyaslayacaksın çünkü

İlk hikaye oyunu olarak rdr2 oynayarak hata yapmışsın bu saatten sonra oynadıklarını kalite olarak rdr2 ile kıyaslayacaksın çünkü
evet bu olabilir ya oyunu oynarken hissettim çok üst seviye hikaye. yani bunun hazzını verecek çıkarmı 80k lık pc toladım rdr2 oynamak içni sadece :)

evet bu olabilir ya oyunu oynarken hissettim çok üst seviye hikaye. yani bunun hazzını verecek çıkarmı 80k lık pc toladım rdr2 oynamak içni sadece :)
çıkar tabi the last of us'lar god of warlar unchertadlar metrolar witcherlar resident eviller say say bitmez üst kalite oyunlar var piyasada ama rdr2 bir başka tabi :D

aynı şeyi yaşadım hala döne döne oynuyorum konfor alanımdan çıkamıyorum bu zevke en yakın bi doom eternal bi gowr oynarken almıştım. rdr ile tempoları çok zıt ikisi de aşırı hızlı rdr'nin aksine ama sarmıştı beni. doom eternal oynayacaksan senaryoya bakmana gerek yok bu arada iblis kes zevke gel mantığında :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,726
Üyeler
198,618
Son üye
Samet10y
Geri