Sistemim yeterli olmasina ragmen fc25 i 1 saat olmadan iade etmiştim. Fc 26 da pc optimizasyon sıkıntısı yoksa denemek isterim ben deArada Fifa'yı online oynarım diye almak istiyorum ama fifa26 hakkında bilgim yok hiç oynamadım. 15 dolara düşmüş steam da alınır mı sizce ? 3 ay sonra 2027 gelecek sanırım bu 26'yı alınca 27'yi indirimli alınabiliyor mu?
Oluyorda hocam oyun bitti ya bence almayın ultimate team oynayacaksanız. Kariyer oynamak için alıyorsanız alabilirsiniz.27 gelince onlinı hala aktif olur dimi
gamepasste bedava hocam ordan alıp oynayabilirisn online oynayacaksan zaten oyun temmuz ağustos ayı gibi bitiyor 98 99luk kartlar geliyorArada Fifa'yı online oynarım diye almak istiyorum ama fifa26 hakkında bilgim yok hiç oynamadım. 15 dolara düşmüş steam da alınır mı sizce ? 3 ay sonra 2027 gelecek sanırım bu 26'yı alınca 27'yi indirimli alınabiliyor mu?
ben pc den oynayacağım bu gamepass pc de çalışıyormu. arada online oynamak için almak istiyorum kariyer felan pek uğraşmamgamepasste bedava hocam ordan alıp oynayabilirisn online oynayacaksan zaten oyun temmuz ağustos ayı gibi bitiyor 98 99luk kartlar geliyor
ultimate team tam olarak ne oluyor online 1v1 maçlara dahilmiDünya kupası modu var kariyer falan için alınabilir ama ultimate team içinse alınmaz. Optimizasyon 25'e göre daha iyi fifa 24/25 bende sürekli sorun çıkartıyordu menülerde falan fps 15'e falan kilitleniyordu 26'da ilk girişte birkaç defa olmuştu ama uzun süredir fps kilitlenmesi yaşamadım
evet hocam gamepass pcdede çalışıyor online ultimate team var ister görev yap paket aç istersen git 1v1 at kafana göre yani eğlence modları filanda varben pc den oynayacağım bu gamepass pc de çalışıyormu. arada online oynamak için almak istiyorum kariyer felan pek uğraşmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ultimate team tam olarak ne oluyor online 1v1 maçlara dahilmi
ben pc den oynayacağım bu gamepass pc de çalışıyormu. arada online oynamak için almak istiyorum kariyer felan pek uğraşmam
ultimate teamde kendi kadronu kuruyorsun 1v1 atıyorsun ama sezon bitince etkinlik de olmuyor yeni kartlar da kazanamıyorsun market falan da oyuncu kalmadığı için ölüyor. kariyer online değil o oynanır ultimate teamden bance daha zevkli ultimate team rekabetçi bağımlılığı gibi görev falan yaparak güçlü kadro kurmaya çalışıyorsun fifa24 zamanı oynuyordum boşa geçiyor zaman günlük görev peşinde falan koşuyorsun hiç bulaşmamak lazım ona. clubs var onda da kendi oyuncunu oynatıyorsun sadece o da online yeni oyun çıksa bile oynayanlar oluyor halaben pc den oynayacağım bu gamepass pc de çalışıyormu. arada online oynamak için almak istiyorum kariyer felan pek uğraşmam