Arama sonuçları: *

• Users: AeTriat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Editörlük için PC önerisi

"AE, Premiere, DaVinci"'de 3D Motion graphic ve edit yapacak birisi için sizce bu bilgisayar nasıl? Yapay zekaya sorduğumda en az 2 TB RAM ve 2x32 GB RAM almamı söylüyor ve bütçe varsa 5070 Ti yap diyor ekran kartını ama bu bütçe bile çok fazla bana. Bu işi yapan arkadaşlar varsa...
  2. A

Tama Doge Alınır MI?

Arkadaşlar 500tl param var saçma sapan şeyler almak yerine ufak da olsa hem bu kripto işine girmek hem de bi yatırım yapmak istiyorum. Tama Doge almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
  3. A

G29 4600 TL??? BU GERÇEK Mİ

Arkadaşlar aşağıda bulunan sitede g29 4600 tl ye satılıyor. Bu site güvenilir mi? Sizce alayım mı çünkü diğer sitelerde 6000-7000tl https://www.senetic.com.tr/product-941-000112/
  4. A

Kendi̇ Yaptiğim Di̇reksi̇yon Forza Oynatir Mu

Arkadaşlar aşağıdaki videoda bulunan direksiyonu 1700tl ye yapabilirim. Eğer yaparsam bunu the crew 2 / forza 4 / asstto corsa gibi oyunlarda kullanabilir miyim?
  5. A

Bu Ürün Seçtiğiniz Teslimat Adresine Gönderile Miyor?

arkadaşlar amazondan bir ürün sipariş edicem ama Bu ürün seçtiğiniz teslimat adresine gönderilemiyor. Lütfen farklı bir teslimat adresi seçin. diyor ve tüm amazon ülkelerinde oluyor
  6. A

900 derece direksiyon seti yapmak mantıklı mı?

900 derece direksiyon seti yapmak mantıklı mı? Arkadaşlar merhaba 900 derece direksiyon seti almayı düşünüyordum. Fakat fiyatlar 7000-8000TL olduğunu görünce vazgeçtim ve kendim yapmaya karar verdim. Bir video buldum. Yapan kişinin kullandığı tüm malzemeler toplamda 1500-1600 TL arasında...
  7. A

Ni̇ke / Adi̇das Çanta Çakma Mi Orji̇nal Mi̇

Arkadaşlar merhaba şimdi bir çanta almak istiyorum bisikletle okuka gittiğim için ıslanyor çanta su geçirmez olsun istiyorum. Aklımda bunlar ama yorumlarında bazılar çakma veya kallitesiz demişler işte yazı kısmları hemen sökülmüş vs demişler. Şimdi çanta zaten 500 tl olmuş uçmuş fiyatlar. Do//p...
  8. A

KARDEŞİMİN ROBLOXU KASIYORMUŞ

Arkadaşlar merhaba. Benim 12 yaşında bir kardeşim var ve bilgisayardan roblox oynuyor. Eski bir bilgisayarı var bana işlemciden kasıyor diyor. Yani aslında kasmıyor bi anda işlemcisi %100 kullanılıp kastryormuş. Kafamın etini yedi. Bu sorunu nasıl çözmesine yardımcı olabilirim?
  9. A

CS-GO ORTAKLIK / SUNUCU BİRLEŞME

Beyler. CSGO sunucum var. Ve başka bir csgo sunucusu bana ortaklık teklif ediyor. Ortaklık nasıl oluyor ( 2 ayrı açık sunucu nasıl ortak olacak) ?
  10. A

VİRÜSLÜ SİTEYE GİRDİM

Arkadaşlar selam sabah böyleebir mesaj geldi. Girip baktım kırmızı ile karaladığım kullanıcı adı ve şifreyi girdim başkasının hesabı vardı sonra biraz baktım çıktım. Hernaggi bir şey indirmedim. Virüs bulaşmış mıdır. İp adresim ellerine geçmiştir sanırım bir şey olur mu.
  11. A

WHATSAPDAN GELEN MİLYONLUK HESAP?

Dostlar selamlar whatsappdan böyle bir mesaj geldi. siteye girdim giriş yaptım doğru göründü. başka bir insanın maili ve cüzdanı var ? Olay nedir böyle bir şey yaşayan var mı?
  12. A

Hawk FAB v4 veya v1 Alınır Mı

Arkadaşlar Kumaş Hawk marka koltuk alacağım bayram dolayısı ile indirime girdi 400 tl. HAWK iyi midir ve Hangi modelini almalıyım ( v1 / v4 ) teşekkür ederim şimdiden.
  13. A

Subliminale saran kardeşim

Merhaba bi kardeşim var kız 12 yaşında bu arada subliminal denilen bişeye sardı defterlerini onlarla felan dolduruyo şimdide para subliminali vampr sübliminali zayıflama sübliminali yeşil gözlü olma subliminali yapyıo allah için yardım edin
  14. A

Ne hata yaptım da kız kardeşim böyle oldu?

Merhaba bi kardeşim var kız 12 yaşında tiktok izliyo ben ne hata yaptım bilmiyorum geçen de anime tişötü almş bide köpek tasmaso ben napcam bu kızı bi yardım edin evde köpek gibi tasmayla geziyo artık ona dogi diye hitap ediyorum nolur bi fikr verin çocuk sabah akşam roblox oynayığ tiktok izliyo...
  15. A

YAYINDA WEBCAM AÇINCA FPS DÜŞÜYOR

Yayında webcam açtığım zaman mesela valorantta 150 160 fps ken 50 40 a kadar düşüyor sebebini bilen lütfen acil yardım etsin
  16. A

Twitch Yayın Kalitesiz

Merhaba yayını 5000 bitrate de veriyorum uploadım 10.35 720p 60fps veriyorum obs ayarlarım aşağıdaki ekte yer alıyor
  17. A

Twitch İştirak Sorunu ( İştirak oldunuz diyor ama öyle bir sayfa yok)

Merhaba aşağıda belirttiğim gibi iştirak olmaya giden yolu tamamladım fakat başlaya tıklayınca böyle bir sayfa olmadığını söylüyor
  18. A

SONOYUNCU GEÇMEYEN DROP

Merhaba sonoyuncuyu seviyorum fakat şu drop sorunu yüzünden oynayamıyorum. Craftrise ve normal minecraftta drop yok fakat sonoyuncuda geçmeyen bir drop var sonoyuncuyu herşekilde başlattım yüksek öncelikli gibi her türlü ayarı deenedim (performans , kalite ) gibi... Craftrisede 300 fps alıyorum...
  19. A

BM800 MÜ BM300 MÜ ALMALIYIM

Selamlar internetten ve bazı arkadaşlarımla tartıştım bu konnuyu sonuç olarak : BM 300 de güç kaynağı usb olduğu için telefon jarj adaptörüne takip phantom power gibi kaliteli ses alınabiliryormuş. Fakat bm 800 de phantom power almadan alınr mı bilemedim ikiside aynı fiyatta ama bm800 phantom...
  20. A

OBS H264 VE H264 NEW

Merhaba hangisi seçmeliyim sizce? 1619790114 diğeride böyle
Geri