Merhaba bi kardeşim var kız 12 yaşında bu arada subliminal denilen bişeye sardı defterlerini onlarla felan dolduruyo şimdide para subliminali vampr sübliminali zayıflama sübliminali yeşil gözlü olma subliminali yapyıo allah için yardım edin
eyw ya yeminlen kafayı yicem bi önceki konuda bu https://forum.donanimarsivi.com/konu/ne-hata-yaptim-da-kiz-kardesim-boeyle-oldu.427374/Allah kurtarsın kardeş.
YEŞİL GÖZLÜ OLUCAKMIŞ dassaişsasşldşsaldfBüyüdüğünde inşallah unutur bu yaptıkları şeyleri![]()
birde kan içsinYEŞİL GÖZLÜ OLUCAKMIŞ dassaişsasşldşsaldf
vampir sübliminali de yapar bubirde kan içsin![]()
bende anlamadım bu işi hani kendin hakkında olumlamalar yapabilirsin de yeşil göz ne yaSübliminal demek çeşitli görsellere gizli objeler ve mesajlar yerleştirerek izleyicinin fark edemeyeceği ama beynin algılayabileceği bilinç altına işlenecek mesajlar aktarmaktır. Yeşil gözlü olma sübliminali falan nedir anlamış değilim. Bir kere sübliminal öyle bir şey değil ki
Bu arada gerçekten üzüldüm umarım büyüdükçe iyileşir yoksa beyni çok büyük zarar alır.
Gerçekten böyle insanlar için endişeleniyorum. Umarım büyüdüğün de topluma zararlı insanlar olmazlar.bende anlamadım bu işi hani kendin hakkında olumlamalar yapabilirsin de yeşil göz ne yapara subliminali de yapmış aile baskısı sübliminali felan da yapmış kafa gidiyo heralde
böyle defterlere 5 6 sayfa çizim felan yapmış sonra olumlamalar yazmış garip garip beni yicek diye korkuyomSübliminal demek çeşitli görsellere gizli objeler ve mesajlar yerleştirerek izleyicinin fark edemeyeceği ama beynin algılayabileceği bilinç altına işlenecek mesajlar aktarmaktır. Yeşil gözlü olma sübliminali falan nedir anlamış değilim. Bir kere sübliminal öyle bir şey değil ki
Bu arada gerçekten üzüldüm umarım büyüdükçe iyileşir yoksa beyni çok büyük zarar alır.
umarım cidden korkuyorum bendeGerçekten böyle insanlar için endişeleniyorum. Umarım büyüdüğün de topluma zararlı insanlar olmazlar.