Arama sonuçları: *

• Users: EmirAladag
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

5-6 Bin Monitör Önerisi | Oyun Oynamıyorum Güzel Renkleri Olsun Yeter

Hayırlı günler hocalar. Ben Metin2 oynayıp video izliyorum yani hz önemi yok benim için. Tek istediğim renkler güzel gözüksün ve sağ sol yukarı aşşa gitsin (pivot) Başka kriterim yok adobe rgb srgb vs sayıları var. 1 kere monitör alıp pişman olmuştum. Pişman olmayacağım FULL HD GÜZEL RENKLİ...
  2. E

İlginç Yeşil Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar yeni sistem kurdum. Stress testlerinde vs hiçbir hata almadım fakat herhangi bir uygulama indirmemde yeşiil ekran almaya başladım. Ekran kartım yok -30 Curve optimizer +50mhz birde özel ram ayarı yapmıştım nebi hocadan. Bunlarla ayrı ayrı prime95 occt falan yaptım ne uyarı ne...
  3. E

9900x3d // Phantom Spirit+Hydronaut Soğutucu Ustaları Buyrun

Merhaba hocalar öncelikle bilgisini paylaşana gerçekten minnettarım sağolsun varolsun. Şimdi bir sorun var indirimde 9900x3d denk geldi güzel bir anakart ile beraber aldım ve sistem kurmak nasip oldu yanınada 5060ti 16gb hedefliyorum nasip olursa şuanda dahili gpu su ile ayar yapıyorum( yüksek...
  4. E

Phantom Spirit Yamuk Montaj

Merhaba arkadaşlar. Acemiyim hayatımda 2.kez topladım 2 side 10 saat sürüyor :) psuyu dahili almama rağmen. Velhasılı kelam videodanda baktım montajıda doğru yaptım vidalarıda güzel sıktım. Ellede bakıyorum sağlam duruyor gayet. Delikleride tutturdum ama bu soğutucu yamuk duruyor evham...
  5. E

SSD Windows Kurulumu

Merhaba ARkadaşlar. Ben normalde dümdüz ayırmadan windows kuruyordum. Tek 1 ssd miz varsa C ve D olarak ayırmak faydalımı. 1 TB ssd var bende örnegin 200gb C 800gb D mi yapayım yoksa dümüz sadec C olarakmı kurmalıyım
  6. E

Asus Rog B850-E İsimsiz Kablolar İçin Destek

Beyler öglen 1 den beri kasa toplamaya calısıyorum. İllallah ettim gözünüzü seveyim şu isimsiz kabloları hangi deliğe takacağım arkadaş deliklerin çoğu boş kaldı ben anlamadım bu işi
  7. E

Anakart Kabloları Destek

Merhaba öğlen 1 den beri yapay zeka ile kasayı toplamaya çalışıyorum. Montajları yaptım 24 pin ve CPU pin taktım. Ama bu ufak kablolarda artık pestilim çıktı yapay zekada mala bağladı destek verebilecek varmi
  8. E

2x16 GB 19.999 6000mhz Cl36 Corsair 1 Stok

Acayip indirim değil 18e görmüşlüğüm oldu. Fakat hızlıca almak istiyen için yinede fena fiyat değil ara ara bakıyorum. Paylaşmak istedim katkı sağlayabilirim belki birine https://www.itopya.com/corsair-vengeance-32gb-2x16gb-6000mhz-cl36-ddr5-expoxmp-gri-dual-kit-ram_u31574
  9. E

Asus Rog Strıx B850-E Gamıng Wıfı İnceleme

Merhaba arkadaşlar. Konuda bahsettiğim Asus Rog Strxi B850-E anakart 16+2+2 90 amper faz yapısı ile canavar gibi bir anakarttır. Yani şuanki en baba 9950x3d2 işlemciden bile teknik olarak takabilsek 2 taneyi sorunsuz besleyecektir. -4 adet ram slotu mevcut , WİFİ7 mevcut -Premium...
  10. E

Çok İlginç Bir Sorun

Arkadaşlar muhtemelen herkese çok ilginç gelecek bir sorunum var. 2 3 Yıldır birçok çözüm denedim ama çözemedim. Yapay zeka dahil sordum Şimdi sorunum şu burda bilgisi olan inşallah vardır nasibimizi arıyoruz :) . Metin2 oynuyorum ve bilgisayarın zorlanması , saat , gün aklınıza ne gelirse...
  11. E

9900x vs 9950x Soğutucusu

Arkadaşlar Selamün aleyküm 9900x + 5060ti gibi bir sistem toplama niyetim var kısmetse. Bir çoğunuz için mantıksız biliyorum fakat ekran kartı bana fazlasıyla yeticektir 16gb VRAM modeli. Sorum şu yaklaşık 3000 lira verip 9950x alıp çekirdek sayısının artması çok mantıklı geliyor. yalnız...
  12. E

Ryzen 9900x vs 7800x3d / Ryzen 5 5600 den geçiş

Selamün aleyküm hayırlı günler İşlemciler ile alakalı bir soru sormak istiyorum tecrübeli ve bilgili kişilere şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle kısaca bahsediyim bi bilgisayar alma planım var ve iş haricinde tek oynadığım oyun Metin2 bunun yanında ufak çaplı video ve yayında yapıyorum. Güncel...
  13. E

39-40 Bine Böyle Bir Sistem Mantıklımı ?

Böyle bir sistem toplamak mantıklımı ? (39-40bin) İşlemci gücü lazım bana ve YT sistemlerinde hep olabilicek en düşük işlemci ile en pahalı ekran kartları kombin yapılıyor ve özelleştirmeleri acayip pahalı malesef 2017 2018 den beri izleyici olarak takip ediyorum hep böyle. Bu sisteme 2.el...
  14. E

Ryzen 5 5600 Performans Arttırma

Selamün aleyküm pcden anlayaan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum ve deepcool AG400 hava sogutmam var iyi bir macunla yenilemede yaptım sıcaklık ile ilgili hiçbir sorunumyok. Bunun üstüne PBO CPB gibi şeylerde açık, ram mhz side xmp den yüksekte...
  15. E

3. DÖNÜŞTÜRÜCÜYÜ TAKSAM ZARAR VERİRMİ?

Merhaba arkadaşlar ben pcyi 2 dönüştürücü ile uzun süredir kullanıyorum. Malum monitörler pahalı 2008 2011 falan ne bulsam kullanıyorum. 3.monitör buldum kullanmak istiyorum iyi oluyor herhangi bi zararı olurmu ekstra takmanın
  16. E

Çok Garip Format Sorunu

Yardıma İhtiyacım Var Hayırli günler dostlar çok kez format attım ama şu işi çözemedim bı turlu bu rapid diye bir şey bela oldu başıma Uzun uğraşlar sonucu SSD gördüm şimdide bu hatayı veriyor yardımcı olabilecek varmı
  17. E

BU Laptopa hangi ram uyumlu ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQTKTLYF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Arkadaşlar DDR5 4800 mhz diyor ama içindede max 16 diyor ve 8 var sanırım 8gb ddr5 lazım hangi model uyumlu olur mhz cl değeri olarak bilginiz varmı ?
  18. E

5500H + 2050 4GB VS 7535HS + 3050 6GB 85W FİYAT FARKINA DEĞERMİ ?

Merhaba arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım fiyat farkına değermi sormak istiyorum. 1.Laptop pahalı olan baktıgım kadarıyla ram ekleniyor 8gb daha toplamda 24 fiyatı var ramde max 1k desek 25k ya geliyor 85w 3050 6gb var işlemciside ortada...
  19. E

KENDİ IMEI Mİ ATABİLİRMİYİM ORJİNAL ESKİ TELEFON MEVCUT

Hayırlı günler arkadaşlar IMEI attırmak için telefonculari geziyordum 350 ile başlayıp 1000 lira fiyat çekti dirençliymis her şey silinicekmis sanırım bu root mu room mu neydi ondan yapılacak. Bende eski bir dokunmatigi bozuk telefon var fener olarak kullanıyorum (orjinal) bunun IMEI ni kendim...
Geri