E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 Bugün, 22:10 #1 Beyler öglen 1 den beri kasa toplamaya calısıyorum. İllallah ettim gözünüzü seveyim şu isimsiz kabloları hangi deliğe takacağım arkadaş deliklerin çoğu boş kaldı ben anlamadım bu işi
Beyler öglen 1 den beri kasa toplamaya calısıyorum. İllallah ettim gözünüzü seveyim şu isimsiz kabloları hangi deliğe takacağım arkadaş deliklerin çoğu boş kaldı ben anlamadım bu işi
Mujka 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 3,837 Reaksiyon skoru 1,887 Bugün, 22:11 #2 foto yok mu Upvote 0 Downvote
E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 Bugün, 22:11 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pc den anlıyan varsa şu montajı uyku vaktinden önce bitirmek istiyom bi 5 dakka yardım edebilirmi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:11 Mujka yazmış: foto yok mu Devamı için tıklayın... şimdi yüklüyorum hocam çok hızlı geldin beynim durdu öglenden beri kas ile uraşıyom Upvote 0 Downvote
pc den anlıyan varsa şu montajı uyku vaktinden önce bitirmek istiyom bi 5 dakka yardım edebilirmi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:11 Mujka yazmış: foto yok mu Devamı için tıklayın... şimdi yüklüyorum hocam çok hızlı geldin beynim durdu öglenden beri kas ile uraşıyom
C captandusty 80+ Silver Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 3,533 Reaksiyon skoru 899 Bugün, 22:13 #4 isimsiz kablo yokki pek kullanılacak Upvote 0 Downvote
E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 Bugün, 22:13 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Hocam bu 2 si boşta kaldı . Ama anakart üstünde nerdeyse tüm delikler boş . SSD olarak M2 aldım gen3 yolda o nasipse gelcek Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 captandusty yazmış: isimsiz kablo yokki pek kullanılacak Devamı için tıklayın... ya inan beynim yandı . Ekran kartım yok 500 tane aşşada kalın kablo var daha Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:15 Birde videolarda Tekli bı ton ufak pin var bende o çıkmadi onun yerine F Panel vardı bende onu taktim Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:18 Mujka yazmış: foto yok mu Devamı için tıklayın... yükledim hocam fotoğrafları Ekler 1000083057.webp 551.9 KB · Hit: 3 Son düzenleme: Bugün, 22:18 Upvote 0 Downvote
Hocam bu 2 si boşta kaldı . Ama anakart üstünde nerdeyse tüm delikler boş . SSD olarak M2 aldım gen3 yolda o nasipse gelcek Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 captandusty yazmış: isimsiz kablo yokki pek kullanılacak Devamı için tıklayın... ya inan beynim yandı . Ekran kartım yok 500 tane aşşada kalın kablo var daha Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:15 Birde videolarda Tekli bı ton ufak pin var bende o çıkmadi onun yerine F Panel vardı bende onu taktim Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:18 Mujka yazmış: foto yok mu Devamı için tıklayın... yükledim hocam fotoğrafları
T Tablet123 80+ Gold Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 6,647 Reaksiyon skoru 2,607 Bugün, 22:20 #6 EmirAladag yazmış: Hocam bu 2 si boşta kaldı . Ama anakart üstünde nerdeyse tüm delikler boş . SSD olarak M2 aldım gen3 yolda o nasipse gelcek Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 ya inan beynim yandı . Ekran kartım yok 500 tane aşşada kalın kablo var daha Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:15 Alıntıyı görüntüle Birde videolarda Tekli bı ton ufak pin var bende o çıkmadi onun yerine F Panel vardı bende onu taktim Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:18 yükledim hocam fotoğrafları Devamı için tıklayın... Üstteki Sata kablosu onu PSU ya takacaksın. Upvote 0 Downvote
EmirAladag yazmış: Hocam bu 2 si boşta kaldı . Ama anakart üstünde nerdeyse tüm delikler boş . SSD olarak M2 aldım gen3 yolda o nasipse gelcek Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 ya inan beynim yandı . Ekran kartım yok 500 tane aşşada kalın kablo var daha Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:15 Alıntıyı görüntüle Birde videolarda Tekli bı ton ufak pin var bende o çıkmadi onun yerine F Panel vardı bende onu taktim Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:18 yükledim hocam fotoğrafları Devamı için tıklayın... Üstteki Sata kablosu onu PSU ya takacaksın.
Mujka 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 3,837 Reaksiyon skoru 1,887 Bugün, 22:20 #7 EmirAladag yazmış: Hocam bu 2 si boşta kaldı . Ama anakart üstünde nerdeyse tüm delikler boş . SSD olarak M2 aldım gen3 yolda o nasipse gelcek Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 ya inan beynim yandı . Ekran kartım yok 500 tane aşşada kalın kablo var daha Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:15 Alıntıyı görüntüle Birde videolarda Tekli bı ton ufak pin var bende o çıkmadi onun yerine F Panel vardı bende onu taktim Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:18 yükledim hocam fotoğrafları Devamı için tıklayın... üstteki geniş kablo kasaya bağlı sanırım, onu güç kaynağına bağlaman lazım Upvote 0 Downvote
EmirAladag yazmış: Hocam bu 2 si boşta kaldı . Ama anakart üstünde nerdeyse tüm delikler boş . SSD olarak M2 aldım gen3 yolda o nasipse gelcek Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:14 ya inan beynim yandı . Ekran kartım yok 500 tane aşşada kalın kablo var daha Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:15 Alıntıyı görüntüle Birde videolarda Tekli bı ton ufak pin var bende o çıkmadi onun yerine F Panel vardı bende onu taktim Mesaj otomatik olarak birleştirildi: Bugün, 22:18 yükledim hocam fotoğrafları Devamı için tıklayın... üstteki geniş kablo kasaya bağlı sanırım, onu güç kaynağına bağlaman lazım
E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 59 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Hocam geniş kabloyu şunlardan herhangi birine mi takacağım 400 tane var benziyorlar Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce Hepsi güç kaynağından çıkıyor Ekler 1000083065.webp 774.3 KB · Hit: 5 Upvote 0 Downvote
Hocam geniş kabloyu şunlardan herhangi birine mi takacağım 400 tane var benziyorlar Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce Hepsi güç kaynağından çıkıyor
Mujka 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 3,837 Reaksiyon skoru 1,887 58 dakika önce #9 EmirAladag yazmış: Hocam geniş kabloyu şunlardan herhangi birine mi takacağım 400 tane var benziyorlar Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce Hepsi güç kaynağından çıkıyor Devamı için tıklayın... geniş kabloyu genişe takacaksın evet Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce hepsi aynı zaten fark etmez Upvote 0 Downvote
EmirAladag yazmış: Hocam geniş kabloyu şunlardan herhangi birine mi takacağım 400 tane var benziyorlar Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce Hepsi güç kaynağından çıkıyor Devamı için tıklayın... geniş kabloyu genişe takacaksın evet Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce hepsi aynı zaten fark etmez
E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 56 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #10 Mujka yazmış: geniş kabloyu genişe takacaksın evet Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce hepsi aynı zaten fark etmez Devamı için tıklayın... Hocam taktım şu küçük kaldı bir tek isim falan yok ustunde Ekler 1000083066.webp 605.7 KB · Hit: 4 Upvote 0 Downvote
Mujka yazmış: geniş kabloyu genişe takacaksın evet Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 58 dakika önce hepsi aynı zaten fark etmez Devamı için tıklayın... Hocam taktım şu küçük kaldı bir tek isim falan yok ustunde
E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 38 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Hocalar son güncelleme vakti olan varsa 2 dakika çektim herşeyi şimdi link atıyorum Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 37 dakika önce Upvote 0 Downvote
Hocalar son güncelleme vakti olan varsa 2 dakika çektim herşeyi şimdi link atıyorum Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 37 dakika önce
E EmirAladag 80+ Bronze Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 225 13 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi #12 Upvote 0 Downvote
Mujka 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 3,837 Reaksiyon skoru 1,887 6 dakika önce #13 EmirAladag yazmış: Devamı için tıklayın... anakarttaki tüm boşluklar dolmayacak, dolduramazsın zaten. şu anlık doğru duruyor. ekran kartı ve ssd gelince tekrar yazarsın. Upvote 0 Downvote
EmirAladag yazmış: Devamı için tıklayın... anakarttaki tüm boşluklar dolmayacak, dolduramazsın zaten. şu anlık doğru duruyor. ekran kartı ve ssd gelince tekrar yazarsın.