Arama sonuçları: *

• Users: swisahy10
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

3000 TL Klavye Onerisi

sorun tekrar yasandıgında dneyecegim. olmazsada mecbur format atcaz
  2. S

3000 TL Klavye Onerisi

hocam sizde yine iyimiş ya bende 30dk kilitleniyor 2 3 dk acılıyor sonra yine bi 30 küsür dk kilitleniyor.
  3. S

3000 TL Klavye Onerisi

haklısınız:) bende sorunu klavyede zannediyordum. yapay zekaya dedim o kadar klavyenin hicbir sorunu yokken birden nasıl bunlar olabilir o ise hala sorunun klavyede oldugunu soyleyip durdu :)
  4. S

3000 TL Klavye Onerisi

evet hocam tam dediginiz gibi yapay zeka ile neler denedim neler hicbirnde olmadı en sonunda klavyenin anakartı gitmiş klavyen öldü dedi. format kesin cozuyormu sorunu?
  5. S

3000 TL Klavye Onerisi

evet dediginiz gibi bir süre kilitli kalıp sonra normale donuyor sonra tekrar kendigilinden baslıyor.
  6. S

3000 TL Klavye Onerisi

hocam bu sorunla yaklasık 4 gündür karsılasıyorum. ilk 2 gün evet dediginiz gibi ekran klavyesinde takılı olarak gozukuyordu fakat son 2 gün ise sorun yine devam ediyordu ama bu sefer ekran klavyesinde gozukmuyordu. bende anlamadım. dediginiz gibi emin olmam lazım haklısınız.
  7. S

3000 TL Klavye Onerisi

hocam gemini ile olan konusmalarıma gore anakartı yanmıs dedi bana. klavyedeki alt shift ctrl tab gibi tuslar basılı kalıyor. keycap veya switch basılı kalmıyor ama oyle algılıyor pc. buda bana bir sürü hata vermeye basladı. o tuslar basılı kalınca oyun oynakren kısayollaarı aktif ediyorum...
  8. S

3000 TL Klavye Onerisi

aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde cıkabilirim. bu arada klavye %75 olmalı.
  9. S

3000tl Klavye Onerisi

aula f75 kullanıyordum fakat bozuldu. aula dan daha iyi bir klavye arıyorum. 3000-3500 civarında. eger fiyatına degecek diyorsanız 4000 küsürüde cıkabilirim. bu arada klavye %75 olmalı.
  10. S

🔥İndirim REEBOK - 1 ALANA 1 BEDAVA

bende uygulanmıyor. 1 alana 1 bedava kampanyası için üye olunmamı uygulanacak
Geri