Arama sonuçları: *

• Users: zrtzurt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

1000mbıt internet için firma önerisi

Merhaba. Yeni taşınacağımız evde 1000mbit altyapı var. Şuankinde olmadığı için hangi firmayı seçmem gerektiğini bilmiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir firma önerebilir misiniz? TurkNet GigaFiber yokmuş. Başvuru deneyebiliriz tek başvuruyla gelmesi zor olsa da. Bu konuyla alakalı bilgisi olan...
  2. Z

RDR2 Siyah Ekran Sorunu

Merhaba, aylardır uğraştığım bir sorun için tekrar konu açıyorum. Oyun açıldığında alttaki yükleme barı doluyor ama siyah ekranda kalıyor. Arkada menü müziği geliyor ama ekran yok. Aylardır oynayamıyorum her şeyi denedim.
  3. Z

RDR2 modsuz dosya içeriği nasıldır?

Oyunla ilgili bir problem yaşıyorum. Dosyaları kontrol etmem lazım. Ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.
  4. Z

Yardım RDR2 siyah ekran oluyor

Merhaba. Defalarca açıp sonuç alamadığım konuyu tekrar açıyorum. Aklınıza gelebilecek her türlü şeyi denememe rağmen oyunu açtığımda yükleme barı doluyor ve siyah ekranda kalıyor. En son 2023'ün sonlarına doğru oynayabildim ve birkaç ay sonra tekrar indirdiğimde böyle bir sorun oluştu. Hala daha...
  5. Z

Red Dead Redemption 2 açılmıyor.

Merhaba. Oyunu açıyorum altta yükleme barı doluyor fakat ondan sonra siyah ekranda kalıyor. Ana menü müzik sesi de geliyor. Her türlü şeyi denedim. Bundan birkaç ay önce de aynı konuyu açmıştım fakat düzeltememiştim. Bugün tekrar yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. Dediğim gibi çok fazla...
  6. Z

HIQ BMF Extreme Thermo Burner alınır mı?

Merhaba. Yaklaşık 1,5 aydır spor salonuna gidiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum ve eksiksiz spora gidiyorum fakat yağ oranım fazla olmasına rahmet sadece 1,5-2 kg civarı kilo kaybettim. Sırılsıklam terliyorum yani yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Bende bu ürünü almayı düşündüm iştah da kesiyormuş...
  7. Z

RDR2 siyah ekranda kalıyor

Merhaba, RDR2 açılıyor yükleme barı gelip gidiyor menüdeki müzik sesi var ama siyah ekranda kalıyor. Belgelerden DX12 yaptım, oyun dosyalarını doğruladım fakat düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Z

Redmi Note 12 Pro 5G nereden alınır?

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G almayı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Türkiye'ye henüz resmi olarak gelmedi. Nereden alabilirim bu telefonu?
  9. Z

Xiaomi Redmi Note 12 Pro alınır mı?

Merhaba. Xiaomi Redmi Note 12 Pro almayı düşünüyorum. Performansı nasıldır, şarj vb? Pek mobil oyun oynayan biri değilim. Çoğunlukla günlük şeyler için kullanıcam. Bir de linkteki telefon 5G mi değil mi anlayamadım. Bilen varsa yazsın. Ya da yerine aynı fiyatlarda telefon önerebilirsiniz...
  10. Z

Özbekistan PlayStation 5 fiyatı nedir?

Başlıktaki gibi Özbekistan'dan PS5 getirtmeyi düşünüyorum fakat fiyatını bilmiyorum internette bulamadım. Fiyatı nedir?
  11. Z

N11 Playstation 5 alınır mı?

https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-1990253?magaza=flytechnology Ürün bu. İthalatçı garantili. Sürüm 1216. Yurtdışından getirtme şansım yok.
  12. Z

RDR2 "Verifying game ownership failed" hatası

Merhaba. Oyunu Steam'den ve Rockstar Launcher'dan açmayı denedim fakat her türlü bu hata karşıma çıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. Z

Üniversite öğrencilerine vergi muafiyeti pc parçaları için geçerlimi?

Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi muafiyet pc parçaları için geçerli olacak mı? Ayrıca aynı yerden tek seferde Pc toplayacağım. Yani herşeyin ücretini tek seferde ödeyeceğim. Bu muafiyet geçerli olurmu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  14. Z

Bu sistemin performansı nasıl olur?

Merhaba pc toplayacağım. Performans nasıl olur. RDR2, BF1, BF5 gibi oyunlar oynayacağım. Parçaları aşağıya yazdım. Tavsiyeleriniz olursa söyleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Anakart: ASUS TUF GAMING B550M-E WI-FI 4600MHz (OC) RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z...
  15. Z

20000 TL TV önerisi.

Merhaba. PlayStation 5 alacağım. Tam kalite alabilmek için çözünürlüğü yüksek bir TV almayı düşünüyorum. Bütçe 20.000 TL. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağolun.
  16. Z

Technopat TN-3 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/206380/technopat-tn3-intel-i5-12400f-asus-radeon-tuf-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ Sistem bu. Dün açtığım konuda biri önermişti. İşlemciyi İ5 12600 anakartı ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4(wifi için) SSD yi de Samsung 980 PRO...
  17. Z

20-25K Hazır Sistem Tavsiye

Merhaba. 20-25 bin civarı bir hazır sistem arıyorum. Bildiğim her siteye baktım fakat uygun bir sistem bulamadım. Anakart wifi düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 ve depolama olarak 1TB ssd düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. Z

10K Ekran Kartı Önerisi

Merhaba. Pc toplamayı düşünüyorum. Fakat ekran kartına karar veremedim. Valorant vb. fps oyunları oynayacağım. Ayrıca uzun zamandır RDR2 oynamayı düşünüyorum fakat bir türlü pc toplayamadığım için oynayamadım. RDR2 yi Rahat rahat oynatacak bir ekran kartı önerirseniz sevinirim. Şuanlık 10-11k...
  19. Z

Kaç Watt psu gerekli?

Merhaba. Pc toplayacağım fakat kaç watt psu alacağımı bilmiyorum. Ve gerekiz fazla watt değerli bir psu alıp boşa para harcamak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Parçalar: AMD Ryzen 5 5600 MSI B550M PRO-VDH WiFi Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3200mhz CL16 DDR4 MSI GeForce GTX 1660...
  20. Z

Valoranta girmeden ping testi yapma.

Başlığada yazdığım gibi valoranta girmeden ping testi nasıl yapabilirim. Geçen sene açılmış bir konuda buldum ama tr serveri error diyor yani göstermiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri