10K Ekran Kartı Önerisi

zrtzurt

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba. Pc toplamayı düşünüyorum. Fakat ekran kartına karar veremedim. Valorant vb. fps oyunları oynayacağım. Ayrıca uzun zamandır RDR2 oynamayı düşünüyorum fakat bir türlü pc toplayamadığım için oynayamadım. RDR2 yi Rahat rahat oynatacak bir ekran kartı önerirseniz sevinirim. Şuanlık 10-11k bütçem var fakat duruma göre yükseltebilirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İslemcin ve anakartin nedir

Merhaba. Pc toplamayı düşünüyorum. Fakat ekran kartına karar veremedim. Valorant vb. fps oyunları oynayacağım. Ayrıca uzun zamandır RDR2 oynamayı düşünüyorum fakat bir türlü pc toplayamadığım için oynayamadım. RDR2 yi Rahat rahat oynatacak bir ekran kartı önerirseniz sevinirim. Şuanlık 10-11k bütçem var fakat duruma göre yükseltebilirim.
Abdullah abi 9'a 3060Ti paylaşıyor. Onun dışında RX 6800 ve RTX 3070 bak

işlemci ve anakart nedir

İşlemci olarak Ryzen 5 5600 Anakart olarak Asus TUF Gaming B550M-PLUS WiFi II düşünüyorum. tabii ki ikisinden biri için öneriniz varsa önerebilirsiniz.
İntel fanı olduğum için amdyi pek takip etmiyorum ama anakartim benim de tuf gaming b560 yani ayni serinin intel versiyonu. Ekran karti olarak arkadasin dedigi gibi nvidia tarafindan 3070 veya 3060ti alabilirsin

İşlemci olarak Ryzen 5 5600 Anakart olarak Asus TUF Gaming B550M-PLUS WiFi II düşünüyorum. tabii ki ikisinden biri için öneriniz varsa önerebilirsiniz.

RX 6700 XT falan alınabilir de, toplam bütçeniz nedir bilgisayar için?

Amd 5600 kullanıyorum harika bir işlemci kesinlikle al valoda yüksek ayarlarda 400 fps alıyorum geneldw

ikinci el 3080 alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri