Technopat TN-3 alınır mı?

zrtzurt

80+
Reaksiyon skoru
13

Sistem bu. Dün açtığım konuda biri önermişti. İşlemciyi İ5 12600 anakartı ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4(wifi için) SSD yi de Samsung 980 PRO yapıp almayı düşünüyorum. Soğutucu olarak Asus Tuf Gaming LC 240 seçicem. Sistem güzel mi? Ayrıca uzun zamandır RDR2 oynamak istiyorum, RDR2 yi rahat rahat kasmadan donmadan oynatırmı? RDR 2 dışında klasik valorant fortnite vb. oyunlar oynarım. Bide sistemdeki kasanın egzoz fanı yok görüntüde ama aldığımda egzoz fanı gelirmi? Ayrıca yaklaşık aynı fiyatta sistem öneriniz olursa önerebilirsiniz.

Sistem bu. Dün açtığım konuda biri önermişti. İşlemciyi İ5 12600 anakartı ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4(wifi için) SSD yi de Samsung 980 PRO yapıp almayı düşünüyorum. Soğutucu olarak Asus Tuf Gaming LC 240 seçicem. Sistem güzel mi? Ayrıca uzun zamandır RDR2 oynamak istiyorum, RDR2 yi rahat rahat kasmadan donmadan oynatırmı? RDR 2 dışında klasik valorant fortnite vb. oyunlar oynarım. Bide sistemdeki kasanın egzoz fanı yok görüntüde ama aldığımda egzoz fanı gelirmi? Ayrıca yaklaşık aynı fiyatta sistem öneriniz olursa önerebilirsiniz.
egzoz fanı yok extradan alman lazım
o sistem çok pahalıya geliyor bence dediğin eklemelerle

O kadar özelleştirme yaparsan fiyat baya yükseliyor , sana örnek vereyim 2-3 hafta önce 3070 ti sistem 23kya geldi yani bence o kadar özelleştirme yaparsan bi mantığı kalmaz daha uyguna almaya çalış

İşlemci hiç değişme 12400f daha iyi neden 12 çekirdekten 6 çekirdeğe düşesin ki? Sadece wifi özelliği için alakart değişme bence. Psu yeterli değişme bence. Ssd yi 1tb ile değişebilirsin ama ben onuda değişmedim. Bence orijinal hali gayet kaliteli birde 13. Nesil e yükseltebilme imkanı olması ileride çok iyi

egzoz fanı yok extradan alman lazım
o sistem çok pahalıya geliyor bence dediğin eklemelerle
Hocam şimdi baktım da biri gaming gen tr egzoz fansız sistem satmaz falan demiş oda başka sistem almış egzoz fanıyla gelmiş ben emin olamadım

Hocam şimdi baktım da biri gaming gen tr egzoz fansız sistem satmaz falan demiş oda başka sistem almış egzoz fanıyla gelmiş ben emin olamadım
kasa orijinalde egzos fansız istersen bi ara sor onlara ama bedavadan takacaklarını sanmıyorum

kasa orijinalde egzos fansız istersen bi ara sor onlara ama bedavadan takacaklarını sanmıyorum
bu sistemi aldım, az önce geldi, kasaya argb corsairin 14 cm egzoz fanını takmışlar çok şık duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,371
Üyeler
199,144
Son üye
Keyno

Geri