Arama sonuçları: *

• Users: alikurt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alikurt

140 kilo tasiyabilecek bisiklet onerisi

Merhaba arkadaşlar kilo verme sürecindeyim 180 kilodan 140 kiloya indim dahada veriyorum her gun sabah aktif spor yapiyorum fakat arada akşamlari canım oldukça sıkılıyor bende.bir bisiklet alip arada turliyayim hemde.kardiyo yapmis olurum dedim sizce beni tasicak 2.el de olur 140 kiloyu...
  2. alikurt

Yardım ANAKART YÜKSELTİMİ ÖNERİ YARDIM

Merhaba Arkadaşlar Alttaki Sistemime Anakart Upgrade yapmak İstiyorum Ramleri Değişmiştim daha Önce Şuan Anakartı Yükseltip Dogru Düzgün Gen4 M2 Ssd destekli Bir Anakarta Geçmek İstiyorum Şöyle eli Ayağı Düzgün Kullanıcısını Üzmeyecek gen4 m2 destekleyecek Gaming Katagorisinden Güzel Bir Anakart...
  3. alikurt

Yardım KULAKİÇİ KULAKLIK - PC İÇİN ÖNERİ

BÜTÇE ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL KALİTESİDE YANİ SES ANLAMINDA SÖYLÜYORUM ÜST DÜZEY Bİ ŞEY OLMASI GEREKMİYOR DÜKKANDA KULLANACAGIM TEK KULAGA TAKIP SES VERMESİ YETERLİ PC'DEN BİLGİSAYARDA KULLANILABİLEN KULAKİÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ OLAN VARSA UZUN SÜRE DAYANACAK HEMEN BOZULMAYACAK BİR KULAKLIK ÖNERİRSENİZ...
  4. alikurt

ASUS PRİME B365M-K ANAKARTA MLD M300 1 TB SSD UYARMI?

MLD M300 SSd aldım anakarta oturttum fakat ne windows'ta biçimlenmemiş diskler'de nede bios'da herhangi bir boot menüsünde görünmüyor ssd biosu uplamak geldi ilk aklıma update'ledim son sürüme fakat gene göremiyorum bu sorunu neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı acaba...
  5. alikurt

Razer Blacksharp V2 7.1 activation sorunu

Kulaklık Geldi ARkadaşlar QR Okuttum Programı İndirip Kurdum Fakat Aktivasyon Kodu Yok Bunu Nasıl Kuracagız?
  6. alikurt

ANAKART CPU FAN 4 PİNLİ GİRİŞE 3 PİNLİ SOĞUTUCU TAKMA

Alttaki Görseldeki Fanı Aldım Araştırmalarım Sonucu Cokta İyi Diyorlar Fakat Anakartımın Üzerindeki Cpu Fan Girişi 4 Pinliymiş Bu Aldığım Ürünün 2 Tane Yan Yana Var 3.Pin girişi Kapalı ve 4.Pin Girişi Açık Şekilde 3 Pin Girişi Var Ve Kullanamıyorum Buna Nasıl Bir Çözüm Bulabilirim Bir Parçası Ek...
  7. alikurt

BİLGİSAYARDA SÜREKLİ ANLIK DONMA SORUNU

ssd kaynaklımı diye düşündüm fakat baktıgımda durum cok saglıklı görünüyor oyun oynarken yada chromede gezerken mouseyı kımıldatırken cok ufak donmalar kasmalar oluyo bazen altta oyun acıkken chromda 10 dakka gezip oyuna geçince 3-5 saniye donuk beklıyor oyun ekranında sonra düzeliyor bu neden...
  8. alikurt

FOX-BONFİRE BU FİYATA Alınır mı??

Intel Core i3 13100F/ASUS Radeon RX 6650 XT DUAL 8GB OC/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD Asus prıme h610m anakart satıldıgı zamandaki kasa adı itopya fox-bonfire dir 14.500 tl ye 2.eli anlaştık bi arkadaşla sizce bu paraya değermi işimizi görürmü ? yoksa pahalımı
  9. alikurt

2. EL 12 13 BİN TL YE GÜZEL GAMİNG PC ÖNERİSİ OLAN?

Günaydın Arkadaşlar 12-13 Bin TL'ye İstanbul Avrupa - Esenler - Bağcılar - Güngören Taraflarından Bi Tane Pc Lazım Kendi Satan Yada Değerli Vaktini Ayırıp Bakıp Önerebilecek Birisi Varmıdır Almayı Düşünüyorum Dükkana. Not : Gaming Olarak Kullanılacaktır. Şimdiden Teşekkürler Değerli Vaktinizi...
  10. alikurt

UFAK BİR PSU HAKKINDA FİKİR YARDIMI

Arkadaşlar Bazen Sabahları Dükkanımı Açtıgımda Powere Bastıgımda Direk Açılıyor Ama Bazı Günler Gerçekten BEni Deli Edercesine 4-5 Saat Açılmadıgı Oluyor Powere Bassam Dahi Tepki Vermediği Oluyor Haftanın 4-5 Günü En Az Bu Pc'yi Açmakla Uğraşıyorum Zaten Eski Bir Sistem DDR3 2 Tane Power Supply...
  11. alikurt

SİSTEM NE KADAR EDİYOR ( YENİLEMEK İSTİYORUM)

Merhaba Arkadaşlar rahatsızlık için özür dilerim bu sistemi 1 sene önce bu aylarda almıştım garantisi hala devam ediyor.Ram'i 2-3 Ay önce Aldım Yeni Alınma Bu Sistemi Satıp Amd İşlemci Nvidia Ekran Kartlı Bir Sisteme Geçmek İstiyorum Bu Sistemin Üzerine +10 +15k Felan Ekleyip Hem Fiyatını Hem...
  12. alikurt

DERMOSHARK M3 4K MACRO YAZILABİLİYORMU BİLGİSİ OLAN VARMI?

dermoshark m3 4k kullanıyorum ama yazılımdan cok bi şey anlayamadım koordinat sistemi varmı yada tuşlu macro sistemi varmı dogru düzgün çözemedim bu konu hakkında videoda bulamadım hiç anlatım yapılış vb bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi lütfen
  13. alikurt

Windows 11 Başlangıç Şifresi Kaldırılmıyor.

1 Senedir Şifresiz Kullanıyordum Fakat Ramleri Değiştim Değiştikten Sonra Orjinal Kodla Felan Çevirdim Fakat Şimdi Tekrar Pin Oluşturttu ve Pini Hİç Bİr şekilde kaldıramıyorum windows hello pin seçeneklerine gelince pini değiştir var fakat kaldır yok bunu kaldırmanın bir yolu yokmu bilen varsa...
  14. alikurt

1 SENESİ DOLMAMIŞ KASADAN GELEN SES

ALTTA LİNKİ ATTIGIM AYNI BU ŞEKİL BİR SES GELİYOR DAHA 1 SENEYİ DOLDURMAMIŞ KASADAN GAMEGARAJDAN ALDIGIM KASA PERFORMANSINDAN MEMNUNUM ŞİKAYETİM YOK FAKAT SON 4--5 AYDIR BÖYLE BİR SES GELİYOR ARA ARA DÜZELİYO TEKRAR DEVAM EDİYOR PC 1-2 SAAT KAPALI KALINCA 0 DAN ACINCA BÖYLE OLUYOR AMA KAPATIP...
  15. alikurt

BU SİSTEME 32 GB RAM TAVSİYESİ

ALTTAKİ SİSTEME 32 GB RAM YÜKSELTMESİ YAPMAK İSTİYORUM ARADA VİDEO EDİTLEYİP KENDİ ÇAPIMIZDA 2K 4K RENDER ALIYORUM VE ALIRKEN HEM GECİKİYOR HEMDE BAZEN HATAYLA KARŞILAŞIYORUM RAM YÜKSELTMEYİ 32 YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİNİZ VARSA TAVSİYE ALABİLİRSEM SEVİNİRİM. RGB VE MAX PERFORMANSI VERECEK...
  16. alikurt

2500 TL YE KADAR KLAVYE ÖNERİSİ

İyi Forumlar Arkadaşlar Bana 2.500 TL'ye kadar Fps Ve Mmorpg Oyunlarında Max Performansı Gösterebilecek Bir Klavye Lazım Mekanik Olsun Ve Mümkünse Tam Klavye Olsun Sesi Yüksek Olabilir Problem Teşkil Etmiyo İyi Olması Yeterli. Teşekkür Ederim Şimdiden.
  17. alikurt

DERMOSHARK M3 - PROGRAM MOUSEYİ GÖRMÜYOR

mouseyi kabloluda kablosuzda çalıştırsam programda bu şekilde görünüyor farklı bir şeyimi var acaba? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen
  18. alikurt

KABLOSUZ GÜNCEL SAĞLAM KULAKLIK ÖNERİSİ

Herkese İyi Günler Kablosuz Ve Sağlam bir Gaming Kulaklıga İhtiyacım Var Fiyat Çok Abartı Olmadan 2k 2.5k ARası Fiyatı Olabilir Öneriniz Varsa Sağlam Bir Kulaklık Alabilirmiyim.
  19. alikurt

MOUSEPAD ÖNERİSİ OLAN?

merhaba logitechin uzun zamandır kullandıgım mousepadı vardı fakat pc de otururken cok aşırı ter döken birisiyim ve altı artık tamamen söküldü sadece üstteki naylonu kaldı :D bana şöyle tere suya cok uzun süre dayanacak çok çok ufak olmayacak büyük bir mouse pad lazım düşük dpi kullanıyorum...
  20. alikurt

20-25k arası intel sistem

20-25k arası intel minimum 12400f işlemci ve minimum 3060 lı sistem önerebilecek varmı güzel bir sistem arıyorum 25k ya kadar çıkabilirim varsa önerisi olan çok sevinirim.
Geri