MOUSEPAD ÖNERİSİ OLAN?

alikurt

80+
Reaksiyon skoru
40
merhaba logitechin uzun zamandır kullandıgım mousepadı vardı fakat pc de otururken cok aşırı ter döken birisiyim ve altı artık tamamen söküldü sadece üstteki naylonu kaldı :D

bana şöyle tere suya cok uzun süre dayanacak çok çok ufak olmayacak büyük bir mouse pad lazım düşük dpi kullanıyorum mouse turu cok fazla oluyor

güzel mousepad önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler şimdiden rgb olabilir normal olabilir fark etmez.

Qck heavy kullanıyorum hocam large boyunda. Gayet memnunum kenarları dikişli model açılma yapmadı. Kolay temizlenebiliyor ve mouse iyi kayıyor üzerinde.

Kaç paran var onu bi de hele

Wraith e-sport Cosmic glass 4 aydır kullanıyorum valo hariç mükemmel valoda ise HyperX Fury S Speed kullanıyorum control mousepad çünkü valoda daha iyi olur cam speed olduğu için adam vuramıyorum :D

merhaba logitechin uzun zamandır kullandıgım mousepadı vardı fakat pc de otururken cok aşırı ter döken birisiyim ve altı artık tamamen söküldü sadece üstteki naylonu kaldı :D

bana şöyle tere suya cok uzun süre dayanacak çok çok ufak olmayacak büyük bir mouse pad lazım düşük dpi kullanıyorum mouse turu cok fazla oluyor

güzel mousepad önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler şimdiden rgb olabilir normal olabilir fark etmez.
herkes uçmus bende 100tl lik neriyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,224
Üyeler
197,163
Son üye
Showdark01
Geri