DERMOSHARK M3 - PROGRAM MOUSEYİ GÖRMÜYOR

alikurt

80+
Reaksiyon skoru
40
mouseyi kabloluda kablosuzda çalıştırsam programda bu şekilde görünüyor farklı bir şeyimi var acaba? bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen

1699967160297.png

PC dilini ABD İngilizcesi'ne çevirmen gerekiyor görmesi için
Videosunu bulursam atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC dilini ABD İngilizcesi'ne çevirmen gerekiyor görmesi için
Videosunu bulursam atacağım

Dili değiştirdikten sonra uygulamayı bi kapat aç bro

Dili değiştirdikten sonra uygulamayı bi kapat aç bro

kapatıp açtımda uygulamanın eski versiyonunu yüklemiştim çözdüm teşekkür ederim dostum yardımların için

arada bir takılıyor gibime geldi wifi deyken ama umarım devam etmez 10 dakka deneme şansım oldu eve geçince tam bir deneyecegim

kapatıp açtımda uygulamanın eski versiyonunu yüklemiştim çözdüm teşekkür ederim dostum yardımların için

arada bir takılıyor gibime geldi wifi deyken ama umarım devam etmez 10 dakka deneme şansım oldu eve geçince tam bir deneyecegim
işlemcin zayıfsa 2k'ya alman gerekebilir böyle bir bilgi dolanıyordu etrafta

12400f
3060 ti sistem

4k da yaratırmıki sorun
Bugün geldi benimki de, 12100f ile 4k da cs ve valoda test ettin, gözüme bir sorun görünmedi.
Ayrıca internette polling rate detactor diye arattım birkaç sitede test ettim ve 2.5k üstüne çıkamadım. Dpi artırmak işe yaraması. Mouselae ile ilgili olabilir diye düşünüyorum, siz de test edebilirsiniz yazar mısınız?

Bugün geldi benimki de, 12100f ile 4k da cs ve valoda test ettin, gözüme bir sorun görünmedi.
Ayrıca internette polling rate detactor diye arattım birkaç sitede test ettim ve 2.5k üstüne çıkamadım. Dpi artırmak işe yaraması. Mouselae ile ilgili olabilir diye düşünüyorum, siz de test edebilirsiniz yazar mısınız?

akşam eve geçince bi test edeyim hocam ben düşük dpi kullanıyorum 800 900 dpi ' da fakat 4-5 defa gözüme böyle ufak takılma yaptı gibi geldi böle bi takılıp hemen devam ediyor tam anlayamadım cok bakamadım acil işim çıktı diye iş yerine geçtim akşam bi deniyip yazayım size tekrar

1699973308750.png

3,5K gördüm ben

Sebebi uyku moduna alması , belli bir süre kullanmayınca uyku moduna alıyor sen hareket ettirince de takılıyor hissi veriyor

1699983076397.png

bunu 15 - 20dk yap çözülür sorunun

Son düzenleme:

900 DPi testi

1699989481900.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

900 DPİ testi

1699989509582.png

Geri