PC dilini ABD İngilizcesi'ne çevirmen gerekiyor görmesi için
Videosunu bulursam atacağım
Dili değiştirdikten sonra uygulamayı bi kapat aç bro
işlemcin zayıfsa 2k'ya alman gerekebilir böyle bir bilgi dolanıyordu etraftakapatıp açtımda uygulamanın eski versiyonunu yüklemiştim çözdüm teşekkür ederim dostum yardımların için
arada bir takılıyor gibime geldi wifi deyken ama umarım devam etmez 10 dakka deneme şansım oldu eve geçince tam bir deneyecegim
Bugün geldi benimki de, 12100f ile 4k da cs ve valoda test ettin, gözüme bir sorun görünmedi.12400f
3060 ti sistem
4k da yaratırmıki sorun
Bugün geldi benimki de, 12100f ile 4k da cs ve valoda test ettin, gözüme bir sorun görünmedi.
Ayrıca internette polling rate detactor diye arattım birkaç sitede test ettim ve 2.5k üstüne çıkamadım. Dpi artırmak işe yaraması. Mouselae ile ilgili olabilir diye düşünüyorum, siz de test edebilirsiniz yazar mısınız?
Bugün geldi benimki de, 12100f ile 4k da cs ve valoda test ettin, gözüme bir sorun görünmedi.
Ayrıca internette polling rate detactor diye arattım birkaç sitede test ettim ve 2.5k üstüne çıkamadım. Dpi artırmak işe yaraması. Mouselae ile ilgili olabilir diye düşünüyorum, siz de test edebilirsiniz yazar mısınız?
Hocam siz kaç dpi test ettiniz? Bir de mousepadiniz ne?
Sebebi uyku moduna alması , belli bir süre kullanmayınca uyku moduna alıyor sen hareket ettirince de takılıyor hissi veriyorkapatıp açtımda uygulamanın eski versiyonunu yüklemiştim çözdüm teşekkür ederim dostum yardımların için
arada bir takılıyor gibime geldi wifi deyken ama umarım devam etmez 10 dakka deneme şansım oldu eve geçince tam bir deneyecegim