Arama sonuçları: *

• Users: GADDAR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GADDAR

Asrock B550M-HDV almak mantıklı mı?

Çipset B550 ama B450 anakartların fiyat bandında satılıyor 2500₺ civarı. Biraz garip geldi fiyatı ama... sizce alınır mı?
  2. GADDAR

bilgisayarım M.2'yi görmüyor

İmzadaki sisteme dönüştürücü ve m.2 ssd aldım fakat cihaz herhangi bir şekilde algılamıyor. Sebebi nedir anakart ile mi alakalı? bir videoda gördüm bios desteklemediğinden mi kaynaklı acaba dönüştürücü...
  3. GADDAR

Samsung A10 VS Samsung A10S

2. elden telefon alıcam da samsung'tan şaşmak istemiyorum bütçeme uygun A10 veya A10s var , zannettim ki ''S'' takısı olduğundan daha iyidir fakat , epey sitesinde A10'un işlemcisi ve gpu daha iyi A10 : bluetooth 5 - 3400mah ( güç tüketimi düşüktür belki, bilmiyorum tam) A10s : bluetooth 4.2...
  4. GADDAR

İPA Alkol İle Telefon Temizleme

telefonun dış yüzeyini, ekranını, kamerasını izopropil alkol ile temizlemek istiyorum sorun yaratır mı? kulak pamuğu ile az mikarda uygulayacağım anakart temizlerken falan sorun yaratmadı ama kamerada veya ekranda sıkıntı oluşturur mu ?
  5. GADDAR

Çözüldü✓ Sizce bu işlemci sağlam mı?

Merhabalar , elimde bir laptop işlemcisi var i3 2. Nesil , bozuk bi laptoptan çıkarmıştım ve göründüğü gibi köşe kısmında yanık izi ve sadece 1 adet pin de böyle yanma izi gibimsi bir şey var tam kavrayamadım , sanırım dengesiz voltajdan kaynaklı , çalışır mı bu sizce elimde fazlalık satmak...
  6. GADDAR

12 cm kasa fanı önerisi

4 tane fan almak istiyorum RGB kesinlikle istemiyorum, tanesi için 100₺ bütçem var . Ne önerirsiniz ben şunu beğendim hava akımı da 60CFM imiş...
  7. GADDAR

Çözüldü✓ Sistem genelinde düşük fps

Merhaba arkadaşımın bir sistemi var genel olarak iyi parçalardan oluşsa da yeteri kadar fps almıyor. Sistem: Xeon X3440 Esonic H55 KEL anakart Asus GTX 750ti 2GB 8GB kingston 1600mhz ram 120 ssd ve 1TB hdd Aerocool VX500 güç kaynağı 2 bakırlı kule soğutucu Benim imzamda HD 7850 var ve GTX...
  8. GADDAR

Sycthe Fuma 2 almalı mıyım ?

İmzadaki işlemci yani FX-9590 için almak istiyorum internetteki testlerde 200W işlemcilere dayanabildiği yazmakta. Dolar düşüşü sebebiyle indirimde. alayım mı yoksa fiyatı daha düşer mi ? şu an fiyatı 665₺...
  9. GADDAR

bıçak batması şeklindeki bel ağrısı

İyi günler 5-6 gündür belimin sol kısmında bıçak batması gibi bir ağrı hissiyatı var fakat bu sadece belirli pozisyonlara girdiğim zaman oluyor fotoğraflarda ağrı hareketini ve ağrıyan yeri göstermeye çalıştım bel fıtığı falan değildir değil mi akut bel ağrısı mı tam anlam veremiyorum doktora...
  10. GADDAR

Hangi bölümü seçmeliyim

yks sonuçları açıklandı ve sadece tyt sınavına girdim 231 puan 1.010.000 sıralama yaptım 2 yıllık bölüm olarak sizce hangi bölümü seçmeliyim kafam çok karıştı bazı sitelere bakıyorum iş alanı geniş diyor ailem yakınları ile görüşüyor ve iş imkanı yok diyor kuzenim muhasebe okumamı istedi , dış...
  11. GADDAR

İntel işlemci vs Amd işlemci

Selamlar herkese biliyorum bu konu başlığı çok fazla açıldı fakat bu konuyu biraz detaylandırmak için açıyorum. intel ve amd'yi spesifik özellikleri ve anakart desteği açısından karşılaştırınca amd önde gözükmekte oc kapasitesi fan ve anakart desteği vesaire , geçen gün araştırma yaparken bir...
  12. GADDAR

Çözüldü✓ Elimdeki işlemci kaçını nesil olabilir?

Elimde bu şekil bir intel işlemci bulunmakta kaçıncı nesil olabilir , görsel arama yaptım ve 2.- 3. Jenerasyon mobil işlemcilere benziyor bunun üzerine anakart alıp abdullah abi gibi masaüstü sistem dizmek istiyorum hangi anakartı tercih etmeliyim?
  13. GADDAR

Sea of thieves ayar ekranı problemi

Sistemim: FX-9590 , SABRETOOTH 990FX , 8gb ram , 1tb hard disk , HD 6850 1GB ekran kartı (Catalyst sürücüsü yüklü 2015) SORUN: oynayış veya mavi ekran problemim yok hata da almıyorum , oyun içi veya lobide ayarlar sekmesine girdiğim zaman ayarlar yarım saniye gözüküyor sonra yazılar siliniyor...
  14. GADDAR

İş bankasi para transferi ücreti ?

Babamın iş bankası iban hesabına 600 lira para göndericekler bu para ne kadar kesintiye uğrar 50 lira falan kesilir mi bilgisi olan var mı ?
  15. GADDAR

ubisoft ödeme sorunu

ubisoft store üzerinden alışveriş yapmaya çalışıyorum fakat hangi yöntemi denediysem olmuyor kartı kaydettim denedim olmadı kaydetmeden denedim olmadı bir türlü alamıyorum öncesinde 117 liralık oyun aldım bir daha hiç alışveriş yapamadım kullandığım kart : ininal aldığım hata: 2002: It looks...
  16. GADDAR

Yardım motorsiklet bakım ve performans

Arora AR100-B 100'lük bir motorsikletim var 2015 te aldım ve 3200 kilometre yol yaptım. 3 kez yağ değişimi yaptım ilki 500KM' de , 2. si 1500 , 3. sü 3000 kilometrede CASTROL ile yaptım Şu an : akü bitti - buji hala 5 yıl önceki buji - hava filtresi değişmedi sadece tozunu aldık - zincir germe ...
  17. GADDAR

Çözüldü✓ Ram mi arızalı yoksa anakart mı ?

SİSTEM : FX-8150 MSİ-760GM-P21 anakart 4 GB ram GEFORCE 9500 ekran kartı 500 HDD 300W güç kaynağı tanıdığım sistemi hurdaya verecekti bende aldım tozunu pisliğini temizledim , güç kaynağını onardım , ekran kartını macununu yeniledim bastım düğmeye görüntü yok , ekran kartını , güç kaynağını ve...
  18. GADDAR

Çözüldü✓ Laptop anakart sıcaklığı

Hp compaq 6730s 2008 üretim laptop var elimde , 1 ay önce söküp fanını temizledim ve termal macununu mx-4 ile değiştirdim , son 3 gündür need for speed underground 2 indirdim oynuyorum ve sıcaklık ölçeri açtım . boşta : cpu: 50 derece - anakart 48 derece oyunda : cpu : 73 derece - anakart 68...
  19. GADDAR

Öneri Oyun ve iş istasyonu için işlemci önerisi

Öncelikle selamlar. Kendim için bir sistem diziyorum , işlemci seçme konusunda kararsızım kullanma alanlarım : 1) Oyun 2) Dijital oyun tasarımı (unity + unreal engine) 3) Render + video edit Almayı düşündüğüm işlemciler: 1) RYZEN 5 2600X (6C/12T) 2) İ3-10100F (4C/8T) 3) İ5-10400F (6C/12T) 4)...
  20. GADDAR

Doğru soğutucu uyumu , seçimi

FX-9590 5.0ghz işlemciyi kullanmaktayım. 220W tdp değeri bulunmakta ama o kadar ısındığını daha hiç görmedim , herneyse . Yeni kasaya geçtim ve yeni bi soğutucu seçeceğim . Kasamın soğutucu desteği = 154 mm 180W soğutma yapan Dark Freezer X120 Almayı düşünüyorum ama soğutucu boyu 155 mm Yani 1...
Geri