Samsung A10 VS Samsung A10S

Hangisi daha iyi ?

• Oy kullanan toplam üye
    6
  • Anket kapatıldı .

GADDAR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Bütçe
1600
2. elden telefon alıcam da samsung'tan şaşmak istemiyorum bütçeme uygun A10 veya A10s var , zannettim ki ''S'' takısı olduğundan daha iyidir fakat , epey sitesinde A10'un işlemcisi ve gpu daha iyi
A10 : bluetooth 5 - 3400mah ( güç tüketimi düşüktür belki, bilmiyorum tam)
A10s : bluetooth 4.2 - 4000 mah , parmak okuyucu var

kafam karıştı baya , benim için önemli olan faktörler : Güncelliğini koruması , ve uygulamalarda yavaş olmaması gerek yani bi 2 sene sorun çıkarmasın , oyun falan oynamam bataryası uzun ömürlü olsun . Hangisini tavsiye edersiniz

Antutu puanına bakarak yorum yapın derim daha mantıklı olur bulabilirseniz huaweide öneririm huawei mate 20lite yada 10 lite fiyatları ne kadar bilmiyorum sattığımızda mate20 liteı 1500tl idi huaweiden pişman olmazsınız.

Ben a10s kullanıyorum hiç memnun değilim arada dokunmatik kafayı yiyor a10 ise bi yakınım kullanmıştı baya kullandı hatta hala bi arzası yok hatta telefon yağ gibi akıyor o kadar yani a10 daha iyi s ten

A10 iyi bir seçenek olacaktır ancak hiç kullanılmamış alma şansınız varsa öyle yapın.

samsung almayın hocam giriş seviyesi telefonları çok uzun ömürlü olmuyor

Benim dediklerime bakınız ama ghost screen var mı yok mu dikkat edin psmart 2019 daha kendi güncellemesini alacak harmonyos almışta olabilir yani güncel kalır.

Benim dediklerime bakınız ama ghost screen var mı yok mu dikkat edin psmart 2019 daha kendi güncellemesini alacak harmonyos almışta olabilir yani güncel kalır.
hmm anladım

Geri