Arama sonuçları: *

1. Z

Hayat, Ömür hakkında

...
  2. Z

Hayat, Ömür hakkında

abicim senle nasıl özel olarak konulabiliriz
  3. Z

Hayat, Ömür hakkında

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın herkese teşekkür ederim :)
  4. Z

Hayat, Ömür hakkında

peki geçecek değil mi zamanla bu ?
  5. Z

Hayat, Ömür hakkında

benim istediğim şey eskisi gibi hiç ölmiyecekmiş gibi yaşamak hayatın eskisi gibi uzun gelmesi ama olmuyor
  6. Z

Hayat, Ömür hakkında

yok hayır ortalama insan yaşı 70 80 sene diyelim hani bu uzun mu kısamı 1660932254 şimdi şöyle hayat sadece anlamsız değil aynı zamanda kısa geliyor hatta çoğunlukla kısa geldiği için yaşıyorum bu durumu, içime kapanığım bi süredir full evdeyim diyebilirim 1660932496 cidden çok kötü durumdayım...
  7. Z

Hayat, Ömür hakkında

mesela ergenlikten çıkınca veya dediğiniz gibi olunca eskisi gibi hissedip bu duygudan kurtulabileceğim değil mi ? ilk defa yaşıyorum böyle bir şey ve cidden o kadar çok moralim bozuk ki.
  8. Z

Hayat, Ömür hakkında

peki düzelecek mi ?
  9. Z

Hayat, Ömür hakkında

okul kapandığından beri içime kapandım full evdeyim, dışarı çıkmıyorum diyebilirim bu yüzden mi oluyor ? 1660928332 evet dediklerinde haklısın teşekkür ederim, birde kısa olması hayatın. Sence hayat kısa mı ? mesela sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum yani en azından önümde uzunca yıllar olsun...
  10. Z

Hayat, Ömür hakkında

bunlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum ya, hayat anlamsız ve kısa geldiği için zevk alamıyorum hiçbişeyden.
  11. Z

Hayat, Ömür hakkında

Uzunca bi yazı yazmışım yardım istemişim takıldığın nokta bu mu cidden
  12. Z

Hayat, Ömür hakkında

Bu konuyu içimi dökmek ve sizden yardım almak için açıyorum. Öncelikle ergenlik çağındayım, 1-2 haftadır hayat çok kısa ve anlamsız geliyor çıldırmak üzereyim diyebilirim. Mesela bi insan ömrü 70 80 yılsa o sene çok hızlı geçiyormuş gibi hayat kısaymış gibi geliyor bu yüzden hiçbirşey yapasım...
  13. Z

8 GB ram gösteriyor.

cidden şimdi farkettim nasıl oluyor o ya ?
  14. Z

8 GB ram gösteriyor.

15. Z

8 GB ram gösteriyor.

16. Z

8 GB ram gösteriyor.

hayır windows 10, arka plandada bişey açık değil. kafam karıştı şimdi
  17. Z

8 GB ram gösteriyor.

tam hatırlamıyorum ama eskiden böyle değildi sanki normal mi diyorsunuz
  18. Z

8 GB ram gösteriyor.

evet.
  19. Z

8 GB ram gösteriyor.

2x8 16 gb ram kullanıyorum kullanılabilir 8 gb yazıyor (bikaç gün önce kasada temizlik yaparken işlemci fanının vidasını söküp geri takmıştım çok sıktığım için mi böyle bi sorun oldu ? başka bi forumda öyle okumuştum.)
  20. Z

İphone 11 Pil Sağlığı

%92de çıkarmam sorun olurmu sizce ?
Geri