evet.Apu sistem mi kullanıyorsunuz ?
o zaman normal. 2 GB apu'ya gidiyor 6 GB da sistem kullanıyor sana kalan 8.evet.
tam hatırlamıyorum ama eskiden böyle değildi sanki normal mi diyorsunuzo zaman normal. 2 GB apu'ya gidiyor 6 GB da sistem kullanıyor sana kalan 8.
tam hatırlamıyorum ama eskiden böyle değildi sanki normal mi diyorsunuz
o zaman normal. 2 GB apu'ya gidiyor 6 GB da sistem kullanıyor sana kalan 8.
anakart max 8 desteklediği için kullanılabilir yazıyo2x8 16 gb ram kullanıyorum kullanılabilir 8 gb yazıyor
(bikaç gün önce kasada temizlik yaparken işlemci fanının vidasını söküp geri takmıştım çok sıktığım için mi böyle bi sorun oldu ? başka bi forumda öyle okumuştum.)
Sistemde 16 GB RAM var 2 GB donanıma gidiyor geriye 14 GB RAM yiyor. Windows 11 herhalde bu, 4 GB yiyor kendisi. Arka planda da 2 GB'lık bir şey açık. Size 8 GB boş alan kalıyor yani bir anormallik yok.2x8 16 gb ram kullanıyorum kullanılabilir 8 gb yazıyor
(bikaç gün önce kasada temizlik yaparken işlemci fanının vidasını söküp geri takmıştım çok sıktığım için mi böyle bi sorun oldu ? başka bi forumda öyle okumuştum.)
Zaten 16 gb rami okum 2 si apuya gitmiş 14 gözüküyor sistem 6gb kullandığı içinde 8gb kullanılabilir gözüküyor sistemin boşta 6 gb harcaması bna fazla geldi arka planda bir şey mi açık ?
hayır windows 10, arka plandada bişey açık değil. kafam karıştı şimdiSistemde 16 GB RAM var 2 GB donanıma gidiyor geriye 14 GB RAM yiyor. Windows 11 herhalde bu, 4 GB yiyor kendisi. Arka planda da 2 GB'lık bir şey açık. Size 8 GB boş alan kalıyor yani bir anormallik yok.
Görev yöneticisi işlemler kısmını atar mısınız?hayır windows 10, arka plandada bişey açık değil. kafam karıştı şimdi
Benim de apu hatta windows 11 fakat 11GB kullanılabilir gözüküyor.Arkadaşın noraml değil bence 7.8GB göstermesi.o zaman normal. 2 GB apu'ya gidiyor 6 GB da sistem kullanıyor sana kalan 8.