Arama sonuçları: *

1. P

Gamegaraj Darkflash kasa ve PSU lar nasıldır?

Sistem özelliklerini öğrenebilir miyim? Özellikle kasa modelini.
  2. P

Anladım teşekkür ederim. Sizce az önce attığım linkte DarkFlash DK150 White veya Gamegaraj Pollux Mesh Rainbow alsam RTX 3060 için sorun çıkartır mı acaba? O listede önerebileceğiniz bir kasa varsa da söyleyebilirsiniz.
  3. P

Sistemi ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba? Bir de ben de bu linkteki sizin kasanızdan veya DarkFlash DK150 White almayı düşünüyorum sizce hangisini tercih etmeliyim? https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/
  4. P

Dostum bende aynı soruları merak ediyorum aynı şekilde rtx 3060 sistem almayı düşünüyorum. Eğer aldıysan deneyimlerini benimle paylaşabilir misin? Kasa hakkında sistemin hakkında falan.
  5. P

Özelleştirdiğim PC alınır mı?

Yani bende aşağı yukarı aynı düşünüyorum 8 ile 12 arasında çok fazla fark yok gibi görünüyor. En fazla vram yiyen oyunlardan biri olan Red Dead Redemption 2 ye bile 8 gb yetiyor fakat ileride çıkacak oyunlar için aynı şeyleri söyleyemeyebilirim. Dediğiniz gibi 8 ile 12 arasında ki farkı biraz...
  6. P

tamamdır bekliyorum
  7. P

12 gb olan 13.777 TL
  8. P

8 gb versiyonu da var
  9. P

ss ler düzenlendi
  10. P

Hangi sürüm minecraft oynamaliyim?

teşekkür ederim 1658227798 yani bende gayet yeterli olacağını düşünüyorum teşekkürler
  11. P

Hangi sürüm minecraft oynamaliyim?

Kız arkadaşım ile sunucu kurup survival oynamayı düşünüyoruz fakat hangi sürümde oynamam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok. Pek de iyi bir sistemim de yok yardımcı olursanız sevinirim
  12. P

Bu fiyata Dell G15 3050 r5 5600h alınır mı?

teşekkür ederim
  13. P

peki hocam sagolun 1655590651 peki adaptöründe isinma var mi kullanan bir arkadasimdan duymustum da
  14. P

sizce bu laptop la arasinda kalmali miyim dell sogutma daha iyi diye biliyorum
  15. P

hp gaming lerin sogutma problemi var diye biliyorum ayrıca depolama birimi daha dusuk
  16. P

ilk çıktığı zamanlara göre laptopların fiyatları baya arttı sizce bu fiyata alınır mı https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-dell-g15-fgr556w85n-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1662476143.html
Top Bottom