Arama sonuçları: *

1. A

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

olay sadece kadınlar değilki, görünüşüm yüzümden iş hayatında bile zorbalık yaşıyorum
  2. A

evet dış görünüşümü sevmiyorum düzeltilebilirmi evet ama değiştirebileceğim çok kısıtlı şeyler var geri kalanlar genetik faktörler(yüz hatları,boy,vücut) maalesef.
  3. A

Ben kimseyi küçümsemedim kürt yazdım türk laz yazabiliyorsak kürtte yazabiliriz konuyu oraya çekmeyin.
  4. A

Konuyu trollemezseniz sevinirim
  5. A

Hocam söylediklerim tamamıyla doğru, dışarı çıkın bakın çoğu kız keko ve kürtlerle takılıyor
  6. A

Aynen öyle, ayrıca türk kadınları saçlarının yanını kazıtan elde sigara ağızda küfür kulağında küpe kara esmer tiplerle sevgili oluyor, ben beyaz tenli türk fenotipine sahibim 1735417897 Boyum kısa ve cılızım birde üstelik ailenin genetiği kompile çöp
  7. A

Mart ayında 32 yaşına gireceğim fakat bugüne kadar hiç sevgilim olmadı hep reddediliyorum sevilmem için ne yapmam lazım.
  8. A

Babadan kuruş kalmayan biri bu ülkede nasıl geçinir

Anladım hocam ben soruma cevap arıyorum sadece sen gelmiş üniversitemi bölümümü eleştiriyorsun
  9. A

İyi para kazanmıyorum mu yazıyor orda
  10. A

İyi para alıyorum mu demişim iyi para almadığımı nerden biliyorsun derken ihtimali olduğunu söyledim bu arada 15-16 bin arası alıyorum
  11. A

En büyük 4.şirkette çalışmam yüksek para aldığım anlamına mı geliyor ?
  12. A

Hangi üniversite hocam aileden destek aldınız mı bunları yaparken ?
  13. A

Sadece oturduğumuz ev ve peugeout 301 marka araç var başka yok 1691917401 İş ne hocam
  14. A

Bunu bizde biliyoruz arkadaşım benimle aynı durumda olan var mı onu merak ettim ben
  15. A

Türkiyenin en büyük 4.şirketinde çalışıyorum benim demek istediğimi anlamadan yorum yazmak için yazıyorsun ailemin durumunu anlattım babadan hazır bişeylerin varsa anlamaman normal
  16. A

Sen neden bahsediyon arkadaş iyi bi para kazanmadığımı kim söyledi ikile şurdan ülke gerçeklerinden haberin yok
  17. A

Dedemden yada babamdan arsa ev vs.yok yeni mezunum ve yeni işe girdim ben nasıl evlenip araba ev alıcam aileden kuruş destek göremicem çünkü annem ev hanımı babam asgari ücretli işci varmı benim durumumda olan.
  18. A

İşsizlikten intiharı düşünmek

Türkiyenin en büyük firmalarından birisi bölümümle alakalı iş teklif mektubu illeti arkadaşlar 😆
  19. A

İşsizlikten intiharı düşünmek

Bankacılık ve Finans neden ki ?.
Top Bottom