Dedemden yada babamdan arsa ev vs.yok yeni mezunum ve yeni işe girdim ben nasıl evlenip araba ev alıcam aileden kuruş destek göremicem çünkü annem ev hanımı babam asgari ücretli işci varmı benim durumumda olan.
Sen neden bahsediyon arkadaş iyi bi para kazanmadığımı kim söyledi ikile şurdan ülke gerçeklerinden haberin yokBu sadece sizin sorununuz değil. Yüksek oranda sizin kontrolünüzde olan bir durumda değil. Eğer iyi bir üniversitenin kayda değer bir bölümünden mezun olduysanız iyi para kazanırsınız. Ancak eğer "sadece mezun" iseniz kontrol edemeyeceğiniz durumlar için üzülmeyin. Bu boşa duygu durumunuzu negatife çekebilir. Ucundan bir tavsiye verecek olsam kendinizi geliştirip bir alanda ilerleyebilirsiniz.
Anlıyorum.Sen neden bahsediyon arkadaş iyi bi para kazanmadığımı kim söyledi ikile şurdan ülke gerçeklerinden haberin yok
Türkiyenin en büyük 4.şirketinde çalışıyorum benim demek istediğimi anlamadan yorum yazmak için yazıyorsun ailemin durumunu anlattım babadan hazır bişeylerin varsa anlamaman normalAnlıyorum.
O zaman hak ettiğin cevabı vereyim.Türkiyenin en büyük 4.şirketinde çalışıyorum benim demek istediğimi anlamadan yorum yazmak için yazıyorsun ailemin durumunu anlattım babadan hazır bişeylerin varsa anlamaman normal
Bunu bizde biliyoruz arkadaşım benimle aynı durumda olan var mı onu merak ettim benO zaman hak ettiğin cevabı vereyim.
Çalışarak para kazandıktan sonra evlenip aile kurabilirsin.
Ne bu kolektivistlik?Bunu bizde biliyoruz arkadaşım benimle aynı durumda olan var mı onu merak ettim ben
Hocam bu durumda çok insan var. Evlenmekte sıkıntı. Dayım var 26-27 yaşında ne zamandır evlenecek para vs biriktirdi ama evlenecek insan bulamıyor. Bir akraba da düğün yapıyor. Hani nereden baksan en az 500k lık masraf yapmıştır. Evleneceksen herşeyi ortak alacağın bir insan bulmak lazım yoksa pahalı. Bu paraya üstüne biriktirir insan araba alır onlar düğün yaptı. Vergiler vs de oldukça fazla. Artık dolar üzerinden maaş almıyorsan yada kendi işin yoksa sıfır ev araba hayal. İhtiyaç dediğimiz her şey lüks oldu maalesef. Evlenmek istiyorsanız iyi bir para biriktirmeniz lazım enflasyon bunu eritiyor. Şuan büyük çıkmaz var. En azından eviniz olsa sana ait rahat ederdin kira masraflarıda oldukça fazla. Hani bu böyle gidiyor. Benim geleceğe dair beklentim kalmadı. Umarım karşınıza sizi anlayan bir insan çıkar.Dedemden yada babamdan arsa ev vs.yok yeni mezunum ve yeni işe girdim ben nasıl evlenip araba ev alıcam aileden kuruş destek göremicem çünkü annem ev hanımı babam asgari ücretli işci varmı benim durumumda olan.
bide bunlar üretim çiftliği gibiAlıntıyı görüntüle
Ve bunlardan