Herkes aynı bende mesela.Dedemden yada babamdan arsa ev vs.yok yeni mezunum ve yeni işe girdim ben nasıl evlenip araba ev alıcam aileden kuruş destek göremicem çünkü annem ev hanımı babam asgari ücretli işci varmı benim durumumda olan.
Sadece oturduğumuz ev ve peugeout 301 marka araç var başka yokHocam bu durumda çok insan var. Evlenmekte sıkıntı. Dayım var 26-27 yaşında ne zamandır evlenecek para vs biriktirdi ama evlenecek insan bulamıyor. Bir akraba da düğün yapıyor. Hani nereden baksan en az 500k lık masraf yapmıştır. Evleneceksen herşeyi ortak alacağın bir insan bulmak lazım yoksa pahalı. Bu paraya üstüne biriktirir insan araba alır onlar düğün yaptı. Vergiler vs de oldukça fazla. Artık dolar üzerinden maaş almıyorsan yada kendi işin yoksa sıfır ev araba hayal. İhtiyaç dediğimiz her şey lüks oldu maalesef. Evlenmek istiyorsanız iyi bir para biriktirmeniz lazım enflasyon bunu eritiyor. Şuan büyük çıkmaz var. En azından eviniz olsa sana ait rahat ederdin kira masraflarıda oldukça fazla. Hani bu böyle gidiyor. Benim geleceğe dair beklentim kalmadı. Umarım karşınıza sizi anlayan bir insan çıkar.
İş ne hocamİş koşullarına bağlı her şey yapılır. İşe girdiğimden beri sıfır araba aldım, bilgisayar aldım, tüm ihtiyaçlarımı tamamladım, şimdi telefon değiştirmeyi ve sonrasında eve girmeyi planlıyorum.
Takma kral bende liseyi yeni bitirdim iş bakıyorum.Sadece oturduğumuz ev ve peugeout 301 marka araç var başka yok
Makine mühendisiyim, geçtiğimiz sene mezun oldum.Sadece oturduğumuz ev ve peugeout 301 marka araç var başka yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
İş ne hocam
En büyük 4.şirkette çalışmam yüksek para aldığım anlamına mı geliyor ?Türkiyenin en büyük 4. şirketinde çalışıyorsan ve söylediğine göre kazancın iyiyse derdin ne?
İşte ben de o ilişkiyi kuramadım.Türkiyenin en büyük 4. şirketinde çalışıyorsan ve söylediğine göre kazancın iyiyse derdin ne?
"Nerden biliyorsun iyi para almadığımı" diyen sen değil misin? Kendi içinde çelişiyorsun.En büyük 4.şirkette çalışmam yüksek para aldığım anlamına mı geliyor ?
İyi para alıyorum mu demişim iyi para almadığımı nerden biliyorsun derken ihtimali olduğunu söyledim bu arada 15-16 bin arası alıyorumİşte ben de o ilişkiyi kuramadım.
"Nerden biliyorsun iyi para almadığımı" diyen sen değil misin? Kendi içinde çelişiyorsun.
Sen söyledin ben söylemedim ki.En büyük 4.şirkette çalışmam yüksek para aldığım anlamına mı geliyor ?
Bak burada yazıyorSen neden bahsediyon arkadaş iyi bi para kazanmadığımı kim söyledi
İyi para kazanmıyorum mu yazıyor ordaSen söyledin ben söylemedim ki.
Bak burada yazıyor