Dostum bu kadar para verip aldığın güzel parçaları 'korkuyorum bozarsam diye' diyerek kendin yapmak istemiyorsun fakat forumdan hiç tanımadığın bir kişiye güvenip emanet etmek tezat değil mi ? İşi bu olan yerlere götürüp 1000tl nin altına da toplatabilirsin sistemini ve bir problem yaşaman...
O işlemciye rtx 4070 super takarsan zaten bottleneck yaşarsın 2k da kullanmıyorsan. Ayrıca 4070 super için minimum önerilen 600w lık bi psu ideal değil.
AM5 soket b serisi bi anakart ile işlemciyi biraz daha düşürüp gerekirse ekran kartını da düşürüp hem ileri dönük hem de daha kaliteli parçalarla bir sistem dizebilirsiniz
İşlemci ve ekran kartını yüksek tutup diğer parçaları çok kalitesiz almak bana mantıklı gelmiyor K çarpanlı işlemci ve H serisi anakartı da anlayamadım pek. Genel olarak dengeli bi sistem toplama taraftarıyım her zaman.
Güzel hikaye örgüsü, özgün mitolojik karakter tasarımı, harika bi mekan tasarımı üzerine god of war hayranları için ekstra vurucu bir kratos'un ''redemption arc'' hikayesi olması ve bunu da baba-oğul ilişkisi üzerinden anlatması
Şuan kullandığım sisteme çok benzer bi sistem fakat kasasız 100 bin tl civarı yapıyor. Kasa olarak ben Lian Li Dynamic EVO O11 kullanıyorum biraz kişisel tercih kasa işi o yüzden koymuyorum buraya. Onun dışındaki parçalar 4080s hakkını verecektir. Bütçe olark bir tık daha yukarı çıkmayı...
Bir kaç gündür bilgisayarı ilk açışta tetik almıyor. Kablosunu çıkarıp düğmeye basarak statik elektriği alıyorum ondan sonra açılıyor ama yük altında da sürekli kapanıyor ve açılmıyor. Bazen açılıyor ışıklar yanıyor 1-2 saniye sonra kapanıyor. Bazen sadece ramlerin rgb si geliyor ama bilgisayar...
Merhaba yorumunuz için teşekkürler fakat ben en iyi rtx 4080 modeli ya da en f/p ürün hangisi diye sormadım. Rog strix 4080 Super OC modelinin piyasasına göre değerlendirme için sordum.