Başlıkta yazdığım gibi , herkes hayranı fanı fakat ben bitiripte zevk alamadım. Adam akıllı sürükleyici hikayesi yok , sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp bulmaca ve benzeri sıkıcı şeyler yaptığımız bi oyun gibi görüyorum ama çok el üstünde tutuluyor.
eski gow oyunlarını emulatör ile bitirdim ve onlardaki hikaye bile zaman zaman daha keyifli ve akıcıydı.Sebebi klasik izometrik gow goruntusunden third person aksiyon görüntüsüne geçmiş ilk gow olmasi olabilir. Cok olağanüstü bir oyun degil ama kaliteli ve akıcı bir aksiyon. Iyi oyun
daha çok rdr tarzı oynuyorum , önceki oyunlar gibi bi hikayesi yoktu.Hikayeden ötürüdür sizin sevmeme sebebiniz de bu tarz oyunları sevmemeniz olabilir
Onlarin hikayeleri bambaskaydi gercekteneski gow oyunlarını emulatör ile bitirdim ve onlardaki hikaye bile zaman zaman daha keyifli ve akıcıydı.
Bulmaca kısmından bende hiç hoşlanmıyorum. Sırf bu yüzden 2. oyunu almayıda düşünmüyorum şuan için. Aksiyonu güzel böyle bir oyunda o bulmacalar oyunu sıkıcı yapmaktan başka işe yaramıyor bence de. En büyük rakipleri elden ring ve rdr 2 yide oynadım. İkiside açık ara daha iyiBaşlıkta yazdığım gibi , herkes hayranı fanı fakat ben bitiripte zevk alamadım. Adam akıllı sürükleyici hikayesi yok , sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp bulmaca ve benzeri sıkıcı şeyler yaptığımız bi oyun gibi görüyorum ama çok el üstünde tutuluyor.
İzometrik tarzda olan seri daha sinematik bir tarza geçti ve bunu seriyi batırmadan yaptılar bu yüzden goty aldı (rdr2 nin hakkıydı)Başlıkta yazdığım gibi , herkes hayranı fanı fakat ben bitiripte zevk alamadım. Adam akıllı sürükleyici hikayesi yok , sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp bulmaca ve benzeri sıkıcı şeyler yaptığımız bi oyun gibi görüyorum ama çok el üstünde tutuluyor.