flatbushzombie
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
56.497,46TL'ye düştüğünü görünce aldım sizce iyi fiyat mı yoksa daha iyi indirim gelir mi ?
Yav kardeşim bak işine fakirlere anlatmıyorum ben konuyu anlayan anladı sen sivri zekanla 300k koyup alabilirsino zaman 500k araba alan adam 300k daha koysun gibi oluyor saçma
bende 4080 almayı dusunuyorum acaba beklesem mi 5000 bin serisini yoksa daha cıkmasına cok mu varBence az sabredin rtx 50 serileri gelince 4080ler havada uçuşur gibime geliyor
fakir olduğumu nerden biliyorsun ne alaka fakir olsam ne olur birdeYav kardeşim bak işine fakirlere anlatmıyorum ben konuyu anlayan anladı sen sivri zekanla 300k koyup alabilirsinbiz taksitle iPhone alanı değil tek çekip iPhone alanları konuşuyoruz sen taksitle aldıysan o senin fakirliğin
![]()
Nvidia haberlerini yakından takip ediyorum çıksa şu 50 serileri büyük ihtimal piyasa 2.elde kazan gibi kaynar rogları 40k lara slimleri 25-30 a çeker diye düşünüyorum güncel kura göre fiyat biçtiklerinden 4080ler çok uçuk şuanbende 4080 almayı dusunuyorum acaba beklesem mi 5000 bin serisini yoksa daha cıkmasına cok mu var
42 k ya asus 4080 alinir mı peki yurt dışından yok 5000 bin serileri mi beklesemNvidia haberlerini yakından takip ediyorum çıksa şu 50 serileri büyük ihtimal piyasa 2.elde kazan gibi kaynar rogları 40k lara slimleri 25-30 a çeker diye düşünüyorum güncel kura göre fiyat biçtiklerinden 4080ler çok uçuk şuan
Hazırda paran varsa git şubeye kallavi bir şey al gitsin acıma42 k ya asus 4080 alinir mı peki yurt dışından yok 5000 bin serileri mi beklesem
Kallavi?Hazırda paran varsa git şubeye kallavi bir şey al gitsin acıma
Sağlam kocaman ele aldığında sana işte bu 4080 dedirten 4060ti yanında küçük kardeş gibi kalan 38 ekran tv kutusu gibi koca kutuda al birtaneKallavi?
Anlamadım karedsim kusura bakma
Merhaba yorumunuz için teşekkürler fakat ben en iyi rtx 4080 modeli ya da en f/p ürün hangisi diye sormadım. Rog strix 4080 Super OC modelinin piyasasına göre değerlendirme için sordum.Şu varken mümkünatı yok onu almazdım. Benim gözümde kazıklanmışsınız.![]()
GALAX GeForce RTX 4080 ST 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48NZM6MD6LTS) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr