Arama sonuçları: *

1. James Gg

Yurt Dışı Alışveriş Hakkında! (30 Euro'ya %Kaç Vergi) - ÇİN

Yanlış biliyorsun bence satış fiyatı 1090 diyordu temuda.
  2. James Gg

+600w PSU önerisi ? 1500-2000tl

İlk bunu gördüm de aynı fiyata hp gelince saçma geldi bu kupon vs kullanınca 750w high power geliyor en iyi markalardan diye hatırlıyorum zaten
  3. James Gg

Benimde aklımda bu var hocam çok uygun geldi fiyatı 1700 lira civarına geliyor kuponla vs n11 de , teşekkürler
  4. James Gg

Hocam açıklamayı okudum vergisiz 30 Euro diyor dayanağın ne ? Forumlarda baktım çoğu kişi bilip bilmeden sallıyor böyle
  5. James Gg

Vergi hariç 30 Euro hocam. Temudan geçen hafta aldım 1090₺ vergisiz izin veriyor almaya
  6. James Gg

Öneri 7000 TL'ye kadar tablet önerisi

Kendi kalemini al hocam ama biraz tuzlu ama ben matepad 11 kullanıyorum kalemini sonradan aldım 1728146847 Harbiden bizde tuşlu telefon bile yasak üni olabilir mi
  7. James Gg

600w thermaltake takılıydı elektrik gidince bozuldu sanırım kısa devrede çalıştırınca fan bile çalışmıyor Rx5700xt r5 3600 var 600 yetiyordu ama tekrar almak mantıklı gelmedi güncellik açısından Sistemi guncellersem 750w güzel plur diye düşündüm fiyatida uygun geldi (1700 civarına geliyor)...
  8. James Gg

Yardım Temudan senboni akıllı saat alınır mı?

YouTubeda görmüştüm yorumları baya olumlu 750₺ ye geliyor vergiyle alınır mı? https://share.temu.com/zIugRFY1IaA
  9. James Gg

Yanımda yemek taşısam sıkıntı olur mu ?

Çantada düzgün bir kapta götürsem kokmaz gibi sanki bazı arkadaşlar içerde yiyeceğimi sanmış
  10. James Gg

🔥İndirim ANKER Soundcore r50i TWS 749tl

Babam ve kardeşime hediye aldım geçen hafta mikrofonu telefonla hemen hemen aynıydı hocam beğendim ben
  11. James Gg

Yazmayı unutmuşum kütüphane bomboş mahalle kutupphanesi yeni keşfettim kppsiciler var full sadece 5-6 kişi yanda park var bide kütüphanenin etrafida oturmaya felan müsait İçerde yemicem tabii ki sadece düzgün bir kap kullansam çantada koku yapar mı veya bozulur mu diye soruyorum 1720519739 Biraz...
  12. James Gg

Spora başladım 175 75kg yum yağ oranım oldukça yüksek kütüphaneye tavuk pilav yada tavuk makarna tarzı şeyler götürsem sıkıntı olur mu dışarıya koku verme bozulma vs kütüphane ve otobüs serin oluyor sadece bi 10dk sıcakta kalıyorum yürüme otobüs bekleme derken Eğer götüremezsem tavuk döner...
  13. James Gg

PDF Kitap Çıkarmak Mantıklı mı?

İstanbul'dan almıştım bende arkalı önlü 30 krş felandı eskiden kargoyla alıcaksan önerim vivacopy instada vs var
  14. James Gg

Rahat bir koltuk arıyorum

Hawk fab kullanıyorum yukarıda arkadaşın dediği şeyler doğru ama Kolçaklara kılıf vs alırsan çok sıkıntı olmaz birde dirseği çok koyunca oluyor bende bir tarafı normal bir tarafı göçük birde süngeri gayet yumuşak gereğinden fazla yumuşak olursa çökme yapıyor kumaş olmadı yaz aylarında büyük artı
  15. James Gg

RX5700XT - R5 3600 sistemim ne kadar eder ?

11800₺ teklif var vereyim mi ?
  16. James Gg

YKS- TYT ve AYT hakkında bilgisi olan var mı?

Doğru
  17. James Gg

MATEPAD PRO 15.000 TL!

güncelleme umrumda değil herşeyi sorunsuz kullanıyorum ben , anlama özürün var sanırım YouTubedan bahsediyorum bana güncelleme yazmışsın bu nasıl bir kıvrak zekalık
  18. James Gg

MATEPAD PRO 15.000 TL!

Sende sorun var dostum gayet akıcı benim matepad 11 im
Top Bottom