Neler Yeni

YKS- TYT ve AYT hakkında bilgisi olan var mı?

Tankman

80+ Bronze
Arkadaşlar bir bölüme girmek için geçen senenin taban puanlarina falan bakıyorum. Puan türü ea diyor taban puanı da atıyorum 300 diyor. Bu 300 puan sadece ea puani mi yoksa %50 tyt %ayt puan ortalaması gibi bişey mi aytm çok kötü BESYO girmek için tyt çalıştım full acaba 4 yıllık bir üniversiteye girmem için tyt nin bir önemi var mı bilen var mıdır acaba

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
yks sıralaman %40 tyt %60ayt olarak hesaplanıyor diye biliyorum sadece 2yıl olsaydı tyt girip bırakablrdn fakat 4yıllık istedğin için ikisine de girmek zorundasın

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
yks sıralaman %40 tyt %60ayt olarak hesaplanıyor diye biliyorum sadece 2yıl olsaydı tyt girip bırakablrdn fakat 4yıllık istedğin için ikisine de girmek zorundasın
Doğru

ibrahimua

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Arkadaşlar bir bölüme girmek için geçen senenin taban puanlarina falan bakıyorum. Puan türü ea diyor taban puanı da atıyorum 300 diyor. Bu 300 puan sadece ea puani mi yoksa %50 tyt %ayt puan ortalaması gibi bişey mi aytm çok kötü BESYO girmek için tyt çalıştım full acaba 4 yıllık bir üniversiteye girmem için tyt nin bir önemi var mı bilen var mıdır acaba
Parayı güvenliğe vermeyi unutma hocam sınava almazlar

Ego5561

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Egemen Kol
Benim bildiğim 4 yıllık bir üniversiteler ayt'de ea sözel sayısal olarak ayrılırken tyt'nin tamamını hesaba katılıyor atıyorum Türkiye'deki en iyi sayısal bölümüne girmek istiyorsan tyt'den full çekip ayt'dende sayısal alanlarını fullemen yeterli ama tabii ki bu benim bildiğim yanlış olabilir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
4 yıllık için ayt lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular