Arama sonuçları: *

1. E

bilgisayar toplamak istiyorum ama hiç bilgim yok

nasıl toplicam bilgim yok
  2. E

2000 TL Bütçeye Kulaklık?

2000 bütçem
  3. E

bakıcağım sence bana uygun mu gerçekten bu konuda baya hassasım daha önceden aldışım bir julaklık 5 ay içinde bozuldu eskide göre çok para vermiştim ona eğer 1 yıl üstü kullanıp hiç bir sorun yaşamadıysa onlar iye ayrı ilgilenirim söylersen sevinirim
  4. E

2. el almam ya sanmıyorum
  5. E

Bir az sonra bakıcağım videolara Şu an Şanlıurfadayım okul başladığı zamanda İstanbula gidiceğim yani İstanbul da yaşıyorum kanka internet bana hiç güvelinir gelmiyor gelsede aileme gelmez onlara gelsede ben gerçekten bu işi bilen bir adamla konuşmak isterim
  6. E

bilgisayar toplamak istiyorum ama hiç bilgim yok

Arkadaşlar merhaba Oyunlar: cs go valorant steam pubg pubg mobile ve daha fazlası şu anlık bildiğim çok oyun yok ama eğer bir gün bu oyunlar dışında oynasamda iş yapmasını istiyorum Dediğim gibi bilgisayar hakkında en ufak bilgim yok fps oyunları ve daha fazlası için nasıl bir bilgisayar...
  7. E

iyi ses kasılır mı steam pubg valo lol cs go pubg mobile daha çok fps oyunları oynicağım yani açıkcası paramın başa gitmesini hiç istemem ayrıca senden bir konu için yardım istiyorum en fazla 20.000 bütçem var çoğunlukla oynicağım oyunları yazdım zaten ama tabii ki başka oyunda oynicam bilgisayar...
  8. E

Merhaba Arkadaşlar Bütçe:2.000 Arkadaşlar en fazla 2.000 TL'ye güzel bir kulaklık arıyorum oyuncu kulaklığı kablolu olursa güzel olur ama eğer kablosuz ama gerçekten kaliteli oyuncu kulaklığıysa sorun olmaz tabii ki 2.000 ye yakın bir fiyatta olsada alırım ama bütçem 2.000tl kulaklıkla oyun...
  9. E

Kulaklık arıyorum yardım eder misiniz

Merhaba Arkadaşlar Bütçe:2.000 Arkadaşlar en fazla 2.000 TL'ye güzel bir kulaklık arıyorum oyuncu kulaklığı kablolu olursa güzel olur ama eğer kablosuz ama gerçekten kaliteli oyuncu kulaklığıysa sorun olmaz tabii ki 2.000 ye yakın bir fiyatta olsada alırım ama bütçem 2.000tl kulaklıkla oyun oynamak...
  10. E

Bilgisayar almak istiyorum yardım edebilir misiniz?

peki neden ve daha güzel bilgisayarları nereden bulabilirim ilk defa bilgisayar alıcağım yaşım küçük pek bir bilgim yok hatta hiç yok.
  11. E

ekran kartı bakımı ne oluyor dostum
  12. E

kanka sence bu beni kaç yıl götürür 1662137531 Kanka hiç bilgim yok işte nasıl yapıcaz yardım eder misin ne iyi ne kötü hiç bir fikrim yok tek düşüncem biraz daha beklersem dolar çok yükselicek
  13. E

ne kadar daha beklemeliyim 1662137067 çünkü benim düşüncem dolar daha çok yükselicek
  14. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/191297/haqqus-hb3-amd-ryzen-5-5600-asus-rx-6600-xt-dual-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS Arkadaşlar merhaba ben bir bilgisayar almak istiyorum daha çok oynicağım oyunlar cs go valorant lol gibi oyunlar ama tabii ki sadece bu oyunlar değil daha...
Top Bottom