Neler Yeni

bilgisayar toplamak istiyorum ama hiç bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Uludağ
Bütçe
20.000
Arkadaşlar merhaba
Oyunlar: cs go valorant steam pubg pubg mobile ve daha fazlası şu anlık bildiğim çok oyun yok ama eğer bir gün bu oyunlar dışında oynasamda iş yapmasını istiyorum
Dediğim gibi bilgisayar hakkında en ufak bilgim yok fps oyunları ve daha fazlası için nasıl bir bilgisayar toplamalıyım iyi fps alsın istiyorum her ay sorun olmamasın istiyorum bilgisayar yavaş olmasın istiyorum ne biliyim mesela bir tarayıcıya girdiğimde yarım saatte açmasın hızlı açsın oyunlarda akıcı oynamak istiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Hocam elimde söylediğiniz oyunları çok rahatlıkla oynatacak bir sistem mevcut. Bir inceleyin isterseniz. Çoğu parçası sıfır.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Arkadaşlar merhaba
Oyunlar: cs go valorant steam PUBG PUBG mobile ve daha fazlası şu anlık bildiğim çok oyun yok ama eğer bir gün bu oyunlar dışında oynasamda iş yapmasını istiyorum
Dediğim gibi bilgisayar hakkında en ufak bilgim yok fps oyunları ve daha fazlası için nasıl bir bilgisayar toplamalıyım iyi fps alsın istiyorum her ay sorun olmasın istiyorum bilgisayar yavaş olmasın istiyorum ne biliyim mesela bir tarayıcıya girdiğimde yarım saatte açmasın hızlı açsın oyunlarda akıçı oynamak istiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
Hocam 20k ya daha guzel bir sistem toplayabilirsiniz.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Hocam elimde söylediğiniz oyunları çok rahatlıkla oynatacak bir sistem mevcut. Bir inceleyin isterseniz. Çoğu parçası sıfır.
Knk adam 20bin bütçe demiş sen 1660ti sistem onermissin kendi sistemini mantıklı mı sence bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl toplicam bilgim yok
3060ti sistem bulabilirsiniz

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR