Neler Yeni

Pc hocası 7700xt sistem için f/p monitör önerir misiniz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Son olarak sizce şu bir kaç günde monitörler indirime girer mi yoksa yeni yıl gelmeden zamlanır mı ?
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Teşekkür ederim, peki amazon'un ya da hepsiburadanın kendisinin sattığı bir ürün var mı daha güvenilir olması açısından ?
Bu nasıl sence ? Şimdi prizli olanları almak istiyorum normalde ama onlar 1.5 metre oluyor ve adaptör olan daha iyi diye okudum forumda.
Şimdi bunu duvardaki prize taksam sonra kendi 3'lü prizimi taksam ve 3'lü prize de pc monitör taksam sorun olur mu ?
Yoksa önce duvara evdeki 3'lü prizi takıp , 3'lü prize de bu adaptörü taktıktan sonra pc'yi direkt adaptör ile mi bağlamak gerekiyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Teşekkür ederim, peki amazon'un ya da hepsiburadanın kendisinin sattığı bir ürün var mı daha güvenilir olması açısından ?
Bu nasıl sence ? Şimdi prizli olanları almak istiyorum normalde ama onlar 1.5 metre oluyor ve adaptör olan daha iyi diye okudum forumda.
Şimdi bunu duvardaki prize taksam sonra kendi 3'lü prizimi taksam ve 3'lü prize de pc monitör taksam sorun olur mu ?
Yoksa önce duvara evdeki 3'lü prizi takıp , 3'lü prize de bu adaptörü taktıktan sonra pc'yi direkt adaptör ile mi bağlamak gerekiyor
Satıcı olarak araştırmamıştım, onada bakarım. Mantıklı olanı sanki prize akım korumalıyı takıp, 3'lüyü de akım korumalı prize takmak ama elektirik işlerinden hiç anlamam. O yüzden bence direk akım korumalı prizi 3'lü, 4'lü al 😃.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Satıcı olarak araştırmamıştım, onada bakarım. Mantıklı olanı sanki prize akım korumalıyı takıp, 3'lüyü de akım korumalı prize takmak ama elektirik işlerinden hiç anlamam. O yüzden bence direk akım korumalı prizi 3'lü, 4'lü al 😃.
ama 1.5 metre oluyor kısa değil mi ? Adaptör daha iyi oluyor diye okudum ama emin değilim.
Yani 1.5 metrelik olanı alırsam onu da yine evdeki prize bağlamam gerekebilir. Sanırım
Peki bu olur mu ? https://www.amazon.com.tr/Brennenst...ment&sprefix=prizakım+koruyucu,diy,116&sr=1-4

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Evet olabilir. Zaten evdeki prize takıcan evet, akım koruması olduğu için de problem olmaz inşallah.
Amin , İnşaAllah.
Sistem Allah'ın izni ile hayırlısıyla 2 gün sonra gelecek fakat akım koruma priz 3 gün sonra geliyor.
Sence normal priz ile kullanıp test edeyim mi yoksa akım koruyucu priz beklemeli miyim ?
İlk defa prize takarken ani voltaj olur mu ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Amin , İnşaAllah.
Sistem Allah'ın izni ile hayırlısıyla 2 gün sonra gelecek fakat akım koruma priz 3 gün sonra geliyor.
Sence normal priz ile kullanıp test edeyim mi yoksa akım koruyucu priz beklemeli miyim ?
İlk defa prize takarken ani voltaj olur mu ?
Yok hocam hiçbir şey olmaz. Ben 2 senedir akım korumalı priz de kullanmıyorum ve şakasız ayda en azından 4 5 kere elektirik gidiyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,596
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom