Neler Yeni

Pc hocası 7700xt sistem için f/p monitör önerir misiniz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Son olarak sizce şu bir kaç günde monitörler indirime girer mi yoksa yeni yıl gelmeden zamlanır mı ?
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Onla karşılaştırılmaz hocam 😃. O eksiksiz bi monitör benim gözümde 🤣.
hangisi eksiksiz acaba ? Amazon'da teknorya satıyor yine de alınır mı yoksa asus mu ?

MSI G274QPF E2 27 bu mu ?​

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
hangisi eksiksiz acaba ? Amazon'da teknorya satıyor yine de alınır mı yoksa asus mu ?

MSI G274QPF E2 27 bu mu ?​

Evet bu attığınız MSI G274QPF E2 modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de alınır mı sorusuna yanıt veremiyom işte hocam. Çünkü belli ki takıntılısınız. Alın bir sıkıntı olmaz derim, yarın ürün kusurlu gelir bu sefer banada söversiniz 😃.

Ha ben kendi şahsi param olsa ihtiyacım olsa monitöre, Teknorya bilmem ne bana fark etmez siparişi direk geçerim 😄.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Evet bu attığınız MSI G274QPF E2 modeli.

Yine de alınır mı sorusuna yanıt veremiyom işte hocam. Çünkü belli ki takıntılısınız. Alın bir sıkıntı olmaz derim, yarın ürün kusurlu gelir bu sefer banada söversiniz 😃.

Ha ben kendi şahsi param olsa ihtiyacım olsa monitöre, Teknorya bilmem ne bana fark etmez siparişi direk geçerim 😄.
yani sonuçta forumlardaki kişilerin yönlendirmesi ve kendi araştırmama göre karar veriyorum :D
Son kararı verecek olan benim ama yanlış yönlendirilmek değil doğru yönlendirilmek isterim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
yani sonuçta forumlardaki kişilerin yönlendirmesi ve kendi araştırmama göre karar veriyorum :D
Son kararı verecek olan benim ama yanlış yönlendirilmek değil doğru yönlendirilmek isterim
Kesinlikle yalnış yönlendirmem hocam sizi, araştırmadan bir şey de önermem. Ayrıca o Amazon'da satılan Asus modelini biraz araştırdım da genel olarak memnunlar. Eğer ürün kusurlu gelirse uğraşmamak adına Amazon'dan daha düşük bir model alıcam dersen alabilirsin.

• Muhteşem

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Kesinlikle yalnış yönlendirmem hocam sizi, araştırmadan bir şey de önermem. Ayrıca o Amazon'da satılan Asus modelini biraz araştırdım da genel olarak memnunlar. Eğer ürün kusurlu gelirse uğraşmamak adına Amazon'dan daha düşük bir model alıcam dersen alabilirsin.
Teşekkür ederim anlayışın için , ben de araştırıyorum ama yeterince birebir aynı modellerin videolarını bulamadım emin olmak için.
Ya asus ya msı düşünüyorum şu anlık..

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
mustafa
Şimdi hocam senin pek bi seçeneğin yok açıkcası ya o attığını alıcaksın fakat incelemesi yok diye forumun monitör ile ilgili kitabını yazmış bi arkadaşımız pek önermiyor. Bide bu var;

Bi arkadaşımız da bunu çok öneriyordu. Sonunda "F" olmayan modelini kullanmış ve çok memnun kalmış, buda yenilenmiş panelli modeliymiş.

Kendimde bu momitörün 27" olanını kullanıyorum ve çok memnunum açıkcası önermeden geçemicem 🤩🥳.

Şimdiiik 180hz ile 240hz arasında ki farkı hiç deneyimlemedim o yüzden onunla ilgili yorum yapmam yalnış olur. Satıcılar konusunda sıkıntı yaşamayı hiç istemiyorum dersen dediğin gibi yapabilirsin ama Teknorya satıcısı ile ilgili bi bilgim yok malesef ama satıcı Amazon olduğu için bi sıkıntı yaşaman halinde direk Amazon ile görüşüp sıkıntını çözerler diye umut ediyorum.

MSI G274QPX modeli de önerilen bir model. Bem yerinde olsam fazla bütçeyi zora sokmadan MSI G274QPF E2 modelini yada Philips Evnia modelini alırım. Kendim 165hz kullanıcısıyım ve gayet akıcı ve yeterli geliyor "1080p" benimki.
https://www.itopya.com/gigabyte-g24...sync-premium-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u20017 kral bu nasıl

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
ASUS Tuf VG27AQ3A monitörde hdmi kablosu yok mu kutu içeriğinde ? laptoba nasıl takabilirim ? usb typ c ile olur mu ? dönüştürüm yok... Nasıl test edebilirim ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
ASUS Tuf VG27AQ3A monitörde hdmi kablosu yok mu kutu içeriğinde ? laptoba nasıl takabilirim ? usb typ c ile olur mu ? dönüştürüm yok... Nasıl test edebilirim ?
Displayport girişi yok mu laptopta ?

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Displayport girişi yok mu laptopta ?
Yani var gibi ama sanki display port kablosu çok büyük oraya sığmıyor

Amazondan aldım asus monitörü , içerisinden hdmi kablosu çıkması gerekiyor muydu ? kutu içeriğinde var mı

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yani var gibi ama sanki display port kablosu çok büyük oraya sığmıyor

Amazondan aldım asus monitörü , içerisinden hdmi kablosu çıkması gerekiyor muydu ? kutu içeriğinde var mı
Hdmı'da çıkabilir, Displayport'da. Displayport girişi varsa kablosu da sığar hocam, resim atar mısın ?

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yakup Çavuş
hiç bi monitörde hdmı çıkmıyor artık ek bilgi lenovo monitörler beklediğimden daha kötü 60 fps vardı 170 180 fps yazıyordu :D

• Beğen
Top Bottom