Neler Yeni

Pc hocası 7700xt sistem için f/p monitör önerir misiniz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ? Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Son olarak sizce şu bir kaç günde monitörler indirime girer mi yoksa yeni yıl gelmeden zamlanır mı ?
Bütçe 7-8k fakat değerse 1-2k daha da çıkarım en fazla.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Açılan konular da var , onlara da bakıyorum. Sağolasın.
Yükseklik ayarlanmıyor dedin peki monitör ayarlanabiliyor mu laptop gibi yukarı aşağı acaba ?
masanın , sandalyenin ve benim boyutuma göre dik hizada olursa güzel olur.
Diğer türlü stand mı alma gerekecek hava durması için ?
Yukarı ve aşşağıya eğimli şekilde sadece hareket ediyor, bir de sağa sola dönüyor. Yükseklik ayarı malesed bulunmuyor. Evet yükselmesi için stand gerekir fakat monitör yüksekliği yeterliyse gerek kalmaz bir de zaten 27" olduğu için gayet yüksekte olabilir, yeterli gelebilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Yukarı ve aşşağıya eğimli şekilde sadece hareket ediyor, bir de sağa sola dönüyor. Yükseklik ayarı malesed bulunmuyor. Evet yükselmesi için stand gerekir fakat monitör yüksekliği yeterliyse gerek kalmaz bir de zaten 27" olduğu için gayet yüksekte olabilir, yeterli gelebilir.
Msı monitör'ü de amazon satıyormuş bir ara. Peki hopörler var mı acaba ?
msı ve asus arasındayım , yani msı ya da farklı model 1-2 tık önde olabilir önemli değil.
Asus monitör alırsam sorunsuz kullanabilir miyim , işimi görür mü ya da pişmanlık duyar mıyım bu önemli benim için.
Daha önce monitör kullanmadım , almışken 1 kere alıyoruz

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Msı monitör'ü de amazon satıyormuş bir ara. Peki hopörler var mı acaba ?
msı ve asus arasındayım , yani msı ya da farklı model 1-2 tık önde olabilir önemli değil.
Asus monitör alırsam sorunsuz kullanabilir miyim , işimi görür mü ya da pişmanlık duyar mıyım bu önemli benim için.
Daha önce monitör kullanmadım , almışken 1 kere alıyoruz
Asus'da hoparlör var, MSI'da yok. Pişmanlık duyacağın bir şey bence olmaz yav. 2 adet sistem de, 2 adet monitörüm var. Birisi abimin birisi benim, onun monitör de ghosting var, arada değiştiriyorum ben monitörleri fakat ghostingli olmasına rağmen 2 yada 3 defa tadımı kaçırdı o şekilde kullanıyoruz. Alacağın monitör sağlıklı olsun her türlüsünden keyif alırsın zaten. Biz burda sadece paranın edebileceği en kaliteli ve en iyi ürünü aldırmaya çalışıyoruz.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Asus'da hoparlör var, MSI'da yok. Pişmanlık duyacağın bir şey bence olmaz yav. 2 adet sistem de, 2 adet monitörüm var. Birisi abimin birisi benim, onun monitör de ghosting var, arada değiştiriyorum ben monitörleri fakat ghostingli olmasına rağmen 2 yada 3 defa tadımı kaçırdı o şekilde kullanıyoruz. Alacağın monitör sağlıklı olsun her türlüsünden keyif alırsın zaten. Biz burda sadece paranın edebileceği en kaliteli ve en iyi ürünü aldırmaya çalışıyoruz.
Bu bütçede en iyisi asus olmasa da yine de iyi olsun benim için yeterli.
Marka ve model'e bakarak diğerlerinden daha güvenilir , uzun ömürlü ve sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba ?
Son olarak asus monitör gözleri diğerlerine kıyasla ne kadar yorar ve radyasyon vs değerleri insan sağlığna uygun mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşaAllah hayırlısı ile güzelce kullanabilirsem sorunsuz uzun yıllar kullanırım çünkü , bu yüzden önemli.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bu bütçede en iyisi asus olmasa da yine de iyi olsun benim için yeterli.
Marka ve model'e bakarak diğerlerinden daha güvenilir , uzun ömürlü ve sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba ?
Son olarak asus monitör gözleri diğerlerine kıyasla ne kadar yorar ve radyasyon vs değerleri insan sağlığna uygun mu ?

İnşaAllah hayırlısı ile güzelce kullanabilirsem sorunsuz uzun yıllar kullanırım çünkü , bu yüzden önemli.
Valla hocam malesef sorularınız cevabı bende tam olarak şuanda bitti 😓. Uzun ömürlülüğünü nerden anlıyabiliriz ancak kullanmış kişilerden, çünkü elektronik alet hani birazda şans işi 3 ayda da bozulabilir 10 sene de dayanabilir. Sağlık hususunda ise gene bir cevabım yok malesef.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Valla hocam malesef sorularınız cevabı bende tam olarak şuanda bitti 😓. Uzun ömürlülüğünü nerden anlıyabiliriz ancak kullanmış kişilerden, çünkü elektronik alet hani birazda şans işi 3 ayda da bozulabilir 10 sene de dayanabilir. Sağlık hususunda ise gene bir cevabım yok malesef.
Canınız sağolsun , kullanıcı incelemesi istediğim kadar bulamadım ya.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Canınız sağolsun , kullanıcı incelemesi istediğim kadar bulamadım ya.
Hocam hayırlısıyla bi sabah olsun da ben sizin için şöyle sağlam bir araştırma çekeyim. Şimdilik görüşmek üzere, hayırlı geceler 😇.

• Muhteşem

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Hocam hayırlısıyla bi sabah olsun da ben sizin için şöyle sağlam bir araştırma çekeyim. Şimdilik görüşmek üzere, hayırlı geceler 😇.
Sağolasın , hayırlı geceler ^^ görüşmek üzereee , sabah ola hayrola
Kargo erken gelsin diye yarın sipariş edebilirim. 9 saat içerisinde sipariş verirsem amazon prime ile biraz daha erken gelecekmiş.

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? Daha önce hiç monitör kullanmadım ve kararsızım. Konuda isteklerime göre hangisi sizce ?

ASUS TUF GAMING VG27AQ3A amazon satıcı ve 7800 tl. Hopörler de var. Pivot özelliği ve yükseklik ayarı yok diye biliyorum. 250 nit , bazı kişiler ısındığını ya da biraz yavaş olduğunu söylemiş.​

MSI 27" G272QPF ise amazon gönderiyor ama satıcı teknorya iade vs amazon gibi olur mu ? Pivot var , ve asus'a göre daha çok önerildiğini gördüm. Parlaklık 400 nit , sizce hangisi ?​

Satıcı ve gönderinin amazon , hepsiburada olması iade vb. durumlarda uğraşmamak için benim için daha iyi.
İade etmem için illa bir onların belirlediği standartlarda bir sorun olmasına mı gerek var ? belki beğenmedim , hoşuma gitmedi..

Monitör pivot olmadığında ya da yükselik ayarı olmadığında böyle bir şey almak şart mı ? yoksa pivot olması yeterli mi ?

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
10k'ya kadar çıkmak istemiyorum ama gerçekten aşırı iyi ise kendimi zorlayıp belki böyle bir şey alırım. Önerir misiniz ?
Tek sorun satıcı amazon vs olan yer bulamadım , gaming gen tr gönderiyor ama peşin taksitte yok.
İade vb. durumlarda sorun çıkarmayacak ve peşin taksit olacak yer gerekiyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu

Bu monitöre ne dersin. Dün konuştuğumuz Asus modeline göre daha iyi renk kalitesi var, parlaklığı 300 fakat özellik bakımından geri de kalmış HDR felan yok. Eğer beğenirsen bi konusunu açsana.
O monitör ile bu monitör arasındaki fark nedir acaba ? Alttaki monitör daha çok öneriliyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
  • Beğen
Top Bottom