Arama sonuçları: *

1. S

Ana Konu GÜNCEL AMD EKRAN KARTLARIYLA SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Sapphire 6900 XT ekran kartı kullanıyorum. Ortalama sıcaklıklarım 15-20 derece yükseldi. Son güncellemeler sebebiyle mi bilmiyorum ama şu an hiç memnun değilim. Isı yükseldiği için frekanslar düştü ve doğal olarak FPS düşüşü yaşıyorum. Galiba değiştirmeyi düşünüyorum. AMD sistem kurayım dedim...
  2. S

RX 6900XT Düşük FPS Sorunu

Görseli bu akşam çekip atmaya çalışacağım. Bu arada düzeltmem gerekiyor. İşlemci ısısında değil de ekran kartında sıcaklıktan şikayetçiyim. Onu belirtmeyi unutmuşum. İşlemcide herhangi bir sıcaklık sorunum yok.
  3. S

RX 6900XT Düşük FPS Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 5800X3D ve Sapphire RX 6900 XT ikilisinden oluşan bir sistemim var. Düşük FPS ve yüksek sıcaklık konularında şikayetçiyim. GTA 5'de 30 FPS alırken, RDR 2'de 50 FPS civarı alıyorum. Sıcaklıklarsa 100 derece oluyor bazen. 2K full ayarlarda oynuyorum. Başka diğer oyunlarda da...
  4. S

Termal Macun MX-4 nasıl günlük kullanım için

İçiniz en rahat buradan alırsınız. Bu firma ithal ediyor çünkü. Ürün özellikleri kısmında sahte ve gerçek ayrımıyla ilgili video koymuşlar. Noctua hakkında bir bilgim yok termal iletkeni hangisinin iyiyse onu al. F/P olarak mx4 daha iyi duruyor gibi.
  5. S

Termal Macun MX-4 nasıl günlük kullanım için

Elindeki yeterli değil çünkü sahte ürün. Çoğu insan nedense bunu bilmiyor ama konu sahibi arkadaşın fotoğrafındaki gibi poşet içindeki ürünler sahtedir. Bu ürünü teknobiyotik getirir. Buradan almaya çalışın bence. 1-2 yıl beklemiş sahte termal macunu tavsiye etmem.
  6. S

Yardım AMD stok fanını sökemiyorum

WD40 sık biraz ve vidayı saç kurutma makinesiyle ısıtmayı dene. Sanayi tipi müdahale etkili olabilir belki.
  7. S

Noxeen NX9 13,5kw/m-k ile Maxtor CTG9E 13,5kw/m-k karşılaştırması

MX4'ün o kadar çok sahtesi var ki, insanlar buraya öneri olsun diye link koyuyor, bilmeden sahte ürünün linkini koyuyorlar. Umarım Noxeen iddia ettiği gibi 13.5 mk değerini verebiliyordur. Arkadaşlar Pullsar İce Dragon hakkında ne düşünüyorsunuz. Mk değeri çok iyi.
  8. S

Yeni ekran kartım problemli

Sapphire Trixx uygulamasında hazır BIOS'lar onları dene istersen. Ekran kartında da BIOS'lar arası geçil yapabileceğin tuş var. Silent ve gaming seçenekleri olur genelde, aslında onlar farklı BIOS oluyor.
  9. S

Yardım XFX RX6700 SATIP RTX3060 ALMAK?

Satın gitsin. Herkes bilgili ve ilgili olacak diye bir şey yok. Uğraşmadan, düşünmeden kullanmak istiyorsanız 3060 alın geçin. Driver kurulumunu tam olarak yapıp bir süre kullanın ki, sorunsuz olduğuna emin olun. Eğer arızalı kartsa satacağınız kişi de zor duruma düşmesin.
  10. S

işlemcini sıcaklığının dalgalı olması

AMD işlemciler bu şekilde çalışır. Voltaj dangalanması sebebiyle sıcaklık dalgalı oluyor. Bu durum AMD için son derece normaldir. Eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsanız işlemcinize undervolt uygulamanız lazım ya da sabit frekans ve voltaj vermeniz lazım. Bunlarla uğraşmadan BIOS üzerinden PBO...
  11. S

3600x den 5800x3d geçmek mantıklı mı

soğutucu dışında her şey uygun ama 120mm yetmez, sınırlarda gezersin. Undervolt'la felan uğraşman gerekir.
  12. S

(Güncellendi) AMD Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Güzel bir driver olmuş. 6900XT'de stabil çalışıyor bende. Temiz kurulumda yapmadım direkt olarak uygulama üstünden güncelledim eski sürücünün üstüne.
  13. S

R7 5800x3D sıcaklığı ayarlayacak şekilde undervolt nasıl yapabilirim?

PBO2 Tuner diye program var, onu araştırarak yabancı kaynaklarda bilgi edinebilirsiniz. Reddit'de bile fazlasıyla bilgi mevcut. Kombo Strike'ı 2'ye çekin isterseniz bir de öyle deneyin. 240mm soğutucu var bende Corsair'in, sizin gördüğünüz dereceleri görmüyor. Acaba tekrardan mı söküp taksanız...
  14. S

R7 5800x3D sıcaklığı ayarlayacak şekilde undervolt nasıl yapabilirim?

PBO2 Tuner ile undervolt yapabilirsiniz. BIOS üzerinden herhangi bir ayar yapamazsınız çünkü kilitlidir. MSI anakart kullanıyorsanız Kombo Strile özelliği var. Mantığı PBO2 ile aynıdır, onu kullanabilirsiniz. PBO2 sizin tek çareniz.
  15. S

Yeni işlemci termal macun

Attığınız ürün sahte. Bu görseldeki gibi satılan MX-4'ler sahtedir. Bu termal macunu sadece ithalatçısından alın. Yanlış hatırlamıyorsam teknobiyotik'di resmi ithalatçısı. Hatta ürün sayfasında sahte-orijinal karşılaştırması mevcut. Teknobiyotik MX-4
  16. S

3080 ekran kartı 2k da ne kadar süre götürür

Oyunlar konsol zincirinden kurtulmadığı sürece hızlı bir gelişim gösteremez. Bu sebeple en az 5 sene çok rahat oynarsın. İnsanlar hala 1660'la çok rahat oyun oynuyor. Biz artan bu fiyatlar sebebiyle hep geleceğe yatırım yapmaya çalışıyoruz. 9600xt var ben de sanki 1-2 sene sonra çok eskiyecek...
  17. S

Bu Ses Coil Whine Mı?

Genelde her zaman gelmez bu ses, aşırı zorlandığı zaman gelir. Oyunda menülerde çok yüksek FPS olduğu zaman felan. FPS kısıtlamayı dene diyeceğim ama devamlı geliyorsa garantiye gönderebilirsin.
  18. S

Rdr 2 de İşlemci çok fazla kullanılıyor normal mi?

5800x3d ve 6900xt var ve 2K'da o FPS değerine çıkamıyorum. İzlediğim videolarda da çıkan görmedim. İşlemcinize PBO2 ve Curve Optimizer yoluyla undervolt yaparsanız çok daha iyi olur. Daha az voltaj ve sıcaklıkla performans kaybetmeden oynarsınız. O işlemciyi stock ayarlarda kullanmak israftır...
  19. S

Rdr 2 de İşlemci çok fazla kullanılıyor normal mi?

Bu şekilde gayet normal gözüküyor. 120'ye sabitledim dediniz de, 2K'da 120 fps'ye çıkabiliyor musunuz?
Top Bottom