Neler Yeni

Ana Konu GÜNCEL AMD EKRAN KARTLARIYLA SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ MÜ?

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Okan kaygısız
Bende 6800 var Ben son 2-3 güncellemedir hiç sorun yaşamadım.Donma-takılma-kasma hiçbiri olmadı.Sadece oyun oynamıyorum ayriyetten blender üzerinde modelleme yapıyorum.Program üzerinden HIP özelliği amd ekran kartı ve cpularda hızlı işlem yapmasını sağlıyor onda da çok az hata alıyorum.Önceki 5600xt kartıma göre karşılaştırıyorum

milenix

80+ Gold
Değerli dostlarım benim bir kanaatim var ama size de bunu sormak istiyorum AMD'nin 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı kullanıyorsanız güncel AMD ekran kartlarıyla ekran kartından ötürü donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşıyor musunuz? yoksa "hayır güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum" mu diyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum
6000 serisinde hala bariz bir şekilde var 7000 serisini hiç bilmiyorum nvidiacı olmamama rağmen gönül istiyor ki artık amd'de sıçrama yapıp nvidia'ya rakip olabilsin 7000 serisinden umutluydum ama şimdilik gördüğüm halen daha başlarda ama bir kaç adım atmaya başlamış

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,966
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
1 sene RX 6600XT kullandım, 2 ay önce sattım satana kadar internette sorunlarla karşılaştığını söyleyenlerinki gibi sorunla karşılaşmadım.
1 aydır RX 6700 10 GB kullanıyorum. Güncel veya eski sürümlerde bir sorun yaşamadım.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Sapphire RX 6500 XT satın aldım 1.5 hafta önce. Bilgisayarı neredeyse her açışımda "sistem arızası nedeniyle varsayılan radeon watmann ayarları geri yüklendi" hatası alıyorum.

30+FPS

80+ Bronze
Daha yeni rx 6600 sipariş ettim arkadaşların indirim haberiyle gelince durumu paylaşmak isterim ama geç kalırım anlık olarak iki ekran kartı kullanıyorum rx 570 ve gtx 1650 nvidia gtx serisinde şu zaman kadar hiçbir sorun yaşamadım ama rx 570 de kanser olup sattım:)
r3 1200 rx570 almayı düşünüyordum sorun nedir?

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Enes
Değerli dostlarım benim bir kanaatim var ama size de bunu sormak istiyorum AMD'nin 6000 veya 7000 serisi bir ekran kartı kullanıyorsanız güncel AMD ekran kartlarıyla ekran kartından ötürü donanımsal veya yazılımsal bir sorun yaşıyor musunuz? yoksa "hayır güncel AMD ekran kartlarında sorunlar çözülmüş sorunsuz kullanıyorum" mu diyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum
Neredeyse 3 hafta oluyor alalı herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. (Rx 6600)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet
1 Senedir RX 6500 XT kullanıyorum, donanım dışında kartımdaki CoilWhine'dan genel olarak rahatsız oluyordum bunun amd ile çok bir alakası yok ama bana biraz var gibi geliyor. Donanım kısmına gelecek olursak 22.5.1 sonrasında kullandığım her driver'da (22.11.2,23.2.2) büyük (sistem çokmesi gibi) küçük (uygulamaların kararsız çalışması gibi) sorunlar yaşadım ama Wattman adlı hata (aslında bir uyarı) sonucu sistemim hiç çokmedi tabi birde RX 6500 XT' nin çok iyi bir kart olmadığı noktası var.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Muhammet
Önceden RX6600 vardı oyunlarda tam ekranda siyah ekran gidip geri geliyordu pencere moduna alınca düzeliyordu.
Şu anda RX6700 var bu sorunu daha yoğun şekilde yaşıyorum. Bence AMD tam anlamıyla sorunları çözebilmiş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
crazy
2 yıl civarı 1660 super kullandım, 6 aydır xfx rx 6600 kulanıyorum. (1660s den önce 1.5 yıl civarı rx570 kullandım)
1660s de driver bile takip etmezken amd de driver bağımlısı oldum, her driver her oyuna uygun gibi gelmiyor, takılmalar vs göze batıyor, ayrıca freesync durumunu saçmalamışlar, açıyorsun takılma yapıyor, re-bar açıyorsun cpu yükünü artırıp garip garip hareketler sergiliyor, ayrıca oyuna stutter yaptırıyor. Anlamsız bir şekilde cw var xfx te, 1660s de cw nedir bilmezdik, amd sağolsun her oyuna giriş menülerinde fps kısıtlı bile olsa cw yapıyor.
Özet: amd yazılım olarak rx570 dönemine göre daha kötü, rx 6600 de oyunda hiç çökme yaşamadım fakat bir türlü stabiliteyi yakalayamıyorum, fiyatlar uygun olsa kesinlikle nvidia geçerim. Hatta hazır sistemlerde şuan 3060 fiyatına rx 6700 veya 6700 xt gibi performanslı kartlar sunulmasına rağmen, kesinlikle kas gücüne aldanmadan nvidia alırım.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
r3 1200 rx570 almayı düşünüyordum sorun nedir?
Driver sorunu vardı her bilgisayarı açtığımda çözünürlüğü özel olarak girmem gerekiyordu. Kanser etmişti ama her modelinde yok bu sorun bir kaç kişide vardı onların içinde banada denk gelmişti.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
6700xt kullanıyorum nadiren driver hataları olabiliyor o da 1 2 kez oldu başka sıkıntısı yok.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,880
İsim
uwu
Rx 6600 kullanıyorum sorunsuz ama 1kez oda baya oluyo çalışan pubg mobil/valo arka plan geçişte siyah ekran oldu yeniden başlatınca düzeldi büyük ihtimal Windows 11den oldu uzuzn zamandırda öyle bir sorunla karşılaşmadım

sooykan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Soykan
Sapphire 6900 XT ekran kartı kullanıyorum. Ortalama sıcaklıklarım 15-20 derece yükseldi. Son güncellemeler sebebiyle mi bilmiyorum ama şu an hiç memnun değilim. Isı yükseldiği için frekanslar düştü ve doğal olarak FPS düşüşü yaşıyorum. Galiba değiştirmeyi düşünüyorum. AMD sistem kurayım dedim ama son bir şans vereceğim eğer bu sıcaklık problemimi düzeltirsem.

Top Bottom