Arama sonuçları: *

1. Bar Yiğ

Valorant sabit fps sorunu

hayır fps kısıtlaması da kapalı
  2. Bar Yiğ

Valorant sabit fps sorunu

herkese iyi akşamalar valorant da karşılaştığım bir sorunu size aktarmaya geldim (bu sadece bende olmuyor) valorant da grafikleri en düşüğe getirsem bile en yükseye çıkarsam bile kenar yumuşatma vsync yi açsam ya da kapatsam bile sürekli aynı fps i alıyorum bunun sebebi nedir ve side...
  3. Bar Yiğ

Monitör 280hz Ama 60hz Veriyor

ekran kartı ile monitör arasındaki kablo hdmi mı display port mu
  4. Bar Yiğ

Game Power Ogre RGB vs Game Power Saber RGB?

fikrini belirtiğin için sağol abdullah abim bu arada yayın çok iyidi eline emeğine sağlık umarım yakın zamanda tekrar yayın yapabilirsin 1612308680 anladığım kadarıyla game power ın f/p klavyeleri çok sorun çıkarıyormuş bu sorunu göz önüne alıcam teşekkür ederim 1612308730 :LOL::LOL: Abdullah...
  5. Bar Yiğ

tavsiyeniz için teşekkür ederim
  6. Bar Yiğ

bunu listeme ekledim güzel görünüyor şu anlık sağol 1612307814 araştırıp bakacağım teşekkür ederim 1612307860 donanım arşivinin bir videosunda çok ses çıkardığından bahsediyordu (uzun kullanım testinde) 1612307892 tavsiyenizi dinleyeceğim listeme ekliyorum teşekkür ederim 1612307927
  7. Bar Yiğ

400tl yi geçmeyecek şekilde bir klavye arıyorum saberrgb nin ileriki zamanlarda nasıl ir çınlama sesi çıkardığını biliyorum ya da ogre nin amma illaki game power olmak zorunda değil bana bu fiyat aralığında bişr kalvye önerebilir misiniz
  8. Bar Yiğ

400 tl yi geçmeyecek şekilde bir mekanik klavye istiyorum
  9. Bar Yiğ

iki klavyeden birini alacağım ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz
  10. Bar Yiğ

Çıkışıyla Rekorları Kıran Kart / Galax RTX 3090 Hall of Fame

bir böbreğimi veremeye değer gördüğüm bir ekran kartı
  11. Bar Yiğ

Yardım Ram frekansım neden düşük?

bios güncellemesi yaptığın zaman ram frekansını sanan lazım olan ram frekansına çekmen gerekir
  12. Bar Yiğ

Yardım Ram frekansım neden düşük?

bios dan ihtiyacın olan ram frekansını seçtin mi
  13. Bar Yiğ

Ryzen 7 5800X Mi Yoksa Ryzen 9 5900X Mi?

paran varsa 1000 tl farkı pek fazla sıkıntı etmezsen 5900x ama 5800x de gayet güçlü ve seni kesinlikle üzmeyecek bir işlemci (paran varsa 5900x)
  14. Bar Yiğ

Asus Phoenix ekran kartı alınır mı? Soğutma performansı nasıl?

Akadaşlar şu an ki deneyimlerime bakacak olursam performans konusunda memnunum bana 1650s performansını veriyor fakat soğutma performnasını beğenmiyorum tek fanlı olması, sadece gpu yu ısıtması, video belleklerin çırılçıplak kalması benim oyun esnasında 80 derecelere çıkmama sebep oldu ve tek...
  15. Bar Yiğ

3200 ram olmasına rağmen 2666 mhz de çalısıyor

bios a girip mhz i yükselttin mi
Top Bottom