Neler Yeni

Game Power Ogre RGB vs Game Power Saber RGB?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ogrenin tuşları basmıyor saber çın çın çın çınlıyor
Gamepower klavyeler maalesef sorunlu çıkıyor genelde
Çınlaması ucuz mekanik klavyelerin kaderi haline dönüştü Alienware Kailh Switch'te de aynı durum var.

Ogra ve Saber'ın sorunlarının göze batmasının sebebi TR'nin en çok satan klavyeleri ve çok satılan şeyin çok şikayeti olur standart bir RMA oranı mutlaka ürünlere konulur. Az satılsa kimsenin gözüne bu sorunlar batmaz

Emirreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Avcı
400tl yi geçmeyecek şekilde bir klavye arıyorum saberrgb nin ileriki zamanlarda nasıl ir çınlama sesi çıkardığını biliyorum ya da ogre nin
amma illaki game power olmak zorunda değil bana bu fiyat aralığında bişr kalvye önerebilir misiniz
ogre felan alma bozuk . daha 5. ayda w tuşum bozuk ve çınlamalar fazla . Redragon ürünlerini övenler çok bence bi bak araştır

Bar Yiğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baran Yiğit
Discord
BARR#4550
Çınlaması ucuz mekanik klavyelerin kaderi haline dönüştü Alienware Kailh Switch'te de aynı durum var.

Ogra ve Saber'ın sorunlarının göze batmasının sebebi TR'nin en çok satan klavyeleri ve çok satılan şeyin çok şikayeti olur standart bir RMA oranı mutlaka ürünlere konulur. Az satılsa kimsenin gözüne bu sorunlar batmaz
fikrini belirtiğin için sağol abdullah abim bu arada yayın çok iyidi eline emeğine sağlık umarım yakın zamanda tekrar yayın yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ogre felan alma bozuk . daha 5. ayda w tuşum bozuk ve çınlamalar fazla . Redragon ürünlerini övenler çok bence bi bak araştır
anladığım kadarıyla game power ın f/p klavyeleri çok sorun çıkarıyormuş bu sorunu göz önüne alıcam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam yönetici yerine bana teşekkür etti kral xd
:LOL::LOL: Abdullah abinin bende yeri başka onun mesajını geç gördüm teeşekkür etmezmiyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms
Top Bottom